en bild på nattens outfit:

img_6005 (MMS)

lägger upp en bild på nattens outfit: dvs * aftonklänning med finfina detaljer, * ihop med ett par liknande byxor * plus en snygg hatt i matchande nyans, och även där med otroligt fina accesoarer på. Som grädde på moset! Allt är köpt på gucci.


laddar upp hemma

img_6760 (MMS)

laddar upp hemma, inför en lång natt med jobb.. utomhus! :)


Testing testing 

img_7117 (MMS)

Testing testing 


Back on track!

Heej kära blogg!

Jag har glömt bort dig lite grann måste jag säga, men det ska det bli ändring på! Håller du med? Har fått många fina kommentarer under tiden jag inte har bloggat, sen såg jag att det är nog en del som saknar min blogg, med tanke på alla unika besök jag får även fast jag inte har varit in och skrivit av mig något inlägg! aww :) så kände att jag var tvungen att börja igen! Vet inte riktigt vart jag ska börja, men mitt liv har förändrats ordentligt sen jag sist bloggade!

Nu bor jag i hus med min underbara älskling, i centrala köping - och jag bara älskar mitt hem, det är såå underbart faktiskt! Jag spenderade nästan halva min lön den här månaden för att få det nästintill komplett. Det är ju lite saker som fattas nu med såklart, men det mesta har vi köpt nu så det känns otroligt skönt. Det vi köpte nu var: köksbord + 6 st stolar till köket, komplett kontorshörna med benbockar, bänkskiva, hyllor, lampor, lådor och diverse grejjer. Sen vart det 8 st gardiner, en stor taklampa till vardagsrummet, köksredskap, glas, 8 badhanddukar, och så vidare. Det vill säga att jag blev ca 11.000 fattigare den dagen! men det känns underbart endå :)

Sen jobbar jag nu också, som sanerare inhyrd på Yara här i Köping. Det är inte en fast anställning, men man kan nästan tro det, jag får jobba hela tiden, och det är kanon! Jag tycker det är riktigt roligt faktiskt! Fast en del jobb kan ju vara rent utsagt skit.. som det vi har hållt på med nu den här veckan och gjort klart. Men det är ju jobb som måste göras, så jag klagar inte! De vi har gjort senaste veckan är att tömma en massa (ca 50 st) oljetunnor, som är fulla med smörj-olje-fett. Skitdrygt faktiskt, och får man en liten klick på sig, så har man det precis överallt och där man minst vill ha det sen! och sen går det inte bort med tvål och vatten heller, så man får duscha i industricleaner ett antal gånger per dag. Men nu är det klart för den här gången iaf så det är skönt!

Ikväll ska jag jobba natt, också på Yara, då ska vi ta emot en syrabåt och pumpa in syra i fabriken, så då gäller det att ha "regnkläder" tjocka specialhandskar, hjälm med virir, skydda sig ordentligt! Vore inte roligt att få på sig frätande syra..? Men det kommer gå så bra så :) Det är jag och Jonathan som jobbar tillsammans. Vi går på kl 22.00 ikväll och går av 10.00 imorgon bitti! Då är det bara hem och lägga sig och sova, sen samma veva på torsdag kväll, fast då börjar vi 00.00 och går av 12.00 på fredagen! sen är det välbehövlig helg och sen jobb på måndag igen! Kanon :)

Sen har jag omvandlat mig själv till ljushårig också! Började med att göra det hemma själv, med en massa slingor, och det gick skit bra, men sista gången vart det lite konstigt.. haha! så jag har bokat en tid hos frissan, skulle varit där igår 09.00, men vart jobb så jag fick boka om tiden, fick en ny på fredag 13.30, men jag tror att jag får ta och boka om den me, igen.. eftersom jag jobbar natt från torsdag 00.00 till fredag 12.00, då vet jag inte om jag orkar gå till frisören 1,5h senare och sitta där i ett x antal timmar? Hmm, njae!

Vad har hänt mer?
Jo mamma, hon har fått jobb på meag vägtjänst uppe i Solna. På det stora bygget på Karolinska sjukhuset.. europas största byggarbetsplats tror jag nämligen att det var! coolt :) Så hon ligger borta i veckorna och tjänar storkovan! och hon kommer hem bara på helgerna, känns tomt och konstigt, men man börjar vänja sig efter en tid endå.

Sen har jag blivit friskförklarad från läkare!! Angående det som hände oss för några månader sen, missfallet i v15. De misstänkte ju att det var en "partiell mola" som de såg på ultraljudet. Nu undrar du säkert: och vad fan är det? Jo, det är att det bildas en tumör på moderkakan som bildas när man blir gravid för att barnet ska få näring via mamman. Ska försöka förklara kortfattat: en tumör, det är en slags "parasit" - alltså den lever och livär sig i en annans än sin egen kropp. Det låter egentligen lite sjukt det här, men det är samma sak med en graviditet - det börjar som en slags "parasit" som börjar sno ens näring och sen livnära och växa i en människas kropp. Fast en graviditet är ju en underbar och fin grej såklart! Men du förstår vad jag menar? Nog om det. Tillbaka till tumören "molan", det finns två varianter av den som vi kvinnor kan drabbas av. "Partiell mola" eller bara "mola". På mig misstänkte de partiell, dvs en liten del av moderkakan som var "smittad" av tumören. Därför var de tvungna att följa upp mig med blodprover, och graviditetstester. och jag fick graviditetsförbud i minst 6 månader. Visade mina prover positivt kunde de både vara en ny graviditet eller att jag hade molan kvar, även fast de hade tagit bort den under skrapningen så kunde den vara kvar, pga den som jag hade kunde ha "skjutit ut" celler i resten av min kropp som kunde hamna precis överallt och därefter bilda nya tumörer. Som tur var visade mina prover bara negativt! det vill säga att jag inte hade några rester utav den kvar längre i min kropp. Hade det varit positivt och det var pga "molan" hade jag fått röntkats, sen opererat bort tumören där den nu kunde ha hamnat och sen blivit behandlad av cellgifter, ja cancer! Men som tur var, var jag inte längre drabbad!
Så nu kan jag pusta ut och inte längre gå och behöva oroa mig för det!

Sen har jag köpt ny lur. En iphone 4, och den är grym!

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva om i det här inlägget, mer info kommer väl att rulla in automatiskt vart efter! :) och jag ska gå ut och sola i det UNDERBARA vädret vi har fått, på en filt ute i trädgården. Synd att man måste ligga ensam bara, lite tråkigt! De flersta jobbar ju nu.. och jeanette svarade inte så jag antar att hon också jobbar nu!

Vi hörs senare då!
Puss på er <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!