Söndagskväll - 2 Sep

Heeeej! ;)
 
Idag har jag "arbetstränat" lite här hemma, inför jobbet imorgon, efter min förkylning. Jag sanerade typ hela hemmet sen rensade bort massa prylar, flyttade runt på grejjer, bytte gardiner, planterade om lite växter osv. Men det gick fint! :)
 
Sen tänkte jag till.. och kom på att jag ville ha två st kolsvarta hissgardiner till vardagsrummet, så jag knapprade lite på datorn och klickade hem ett par! ;) och dessa kommer hit senast till på tisdag, blir nog bra.
 
Sen skulle jag vilja ha en ny matta, och.. en ny större soffa! haha :) men det är ju ett lite större projekt än ett par gardiner! 
 
Såhär vart det iallafall. Vart som sagt inte helt nöjd :( Gardinerna är fina och lite lantliga, men passar bara inte in? Blir rörigt! Hoppas det blir bättre med svarta :)
 

svenska hollywoodfruar


asså!
 
Kollar på reprisen på tv3 som går just precis, nu. 
va fan är det för fel på 'Gunilla Persson' eller vad i helskotta hon nu heter.
jag blir gaaalen på na, hon borde ju ha varit med i en psyk-sckräckis istället,
där passar hon in! jag tycker hon är allmänt vidrig bara.
tack för mig!
 

lite mer shopping


i love it!

min födelsedag

Dagen började med att jag fick frukost, blommor och paket på sängen! :)
 


Sen åkte jag och jobbade, och efter jobbet kom sötaste jeanette
och hämtade mig och överröste mig med paket på en fika! :)
 
 
och när jag kom hem från jobbet var det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning, för fick biljetter till nationalteatern av mamma så då åkte vi iväg på de mot kvällskvisten! :)
 


 
 
tusen tack för allt fint! :)

lite av gbg-shoppingen







 

Underbara dagar i Göteborg

jag älskar verkligen den staden!
 















 

Hela augusti ekar tomt på bloggen?

Men har hänt lite grejjer ändå :)


Kräftskiva!

Kräftskiva!

Kräftskiva!

Jobbat!
 

Åkt tåg ner till Gööööteborg!

Spenderade lite tid på Universeum, häftigt :)

Diagonala hissar, skumt! :)

Svenska huggormar, usch!!

Stor sjöstjärna?

Stora svenska kungskrabbor, scary!

Klappa rockor!

Stort akvarium!

Trädvaran :)

feting orm.. :S

farliga grejjer!

Svarta änkan! ser ni den?

Scorpion, som lyser via uv ljus.

 


Fanns mycket intressant att se på Universeum! mer bilder kommer i nästa inlägg :)

Lördag 1 september

rolig rubrik.. hösten är verkligen här. Det fortsätter att regna och är dessutom mörkt redan vid 20.30 om kvällarna. Usch? :s
 
Den senaste veckan har det inte varit högt tempo. Jobbade i måndags, så täppt i näsan, bihålorna värkte, ont i huvet, energilös och hostig, ååh :( Så en av cheferna på jobbet tyckte jag skulle vara hemma och vila och inte jobba till vilket pris som helst, sagt och gjort. Förkylningen är här! Så resten av veckan har jag varit hemma från jobbet. Är fortfarande inte pigg :( har sovit på dagarna och haft film maraton om kvällarna/nätterna hehe! :)
 
Det började med endast halsont i fredags, men då sket jag i det, för jag och sandra skulle ha kul! :) så jag, sandra, kalle, jacke och jimmy skulle ha bowlat, men vi hann inte för vi vart kvar hemma hos honom för att sen ta en snabbvisit på bishop men var ingen höjdare där, efter ett tag drog vi tillbaka och sen hem till mig, där alla sov kvar på soffan haha!
 
Vart finfrukost och torsk på talinn - bakishäng, dagen efter, senare på eftermiddagen åkte jag och sandra med mysan till arboga en sväng, för att handla lite och käka på subway! :) sen hem och duscha och iväg till mysan för en festkväll till! och då vart de bowling :) och bishop, igen? Finns ju inget annat i den här stan :P men vi hade kul ändå! och på söndagen vart det bakishäng igen, och jag, sandra och kalle åkte och tatuerade oss på kvällskvisten - är så nöjd! :) en riktigt bra helg :) tack alla inblandade :)
 
blir väl ett litet bildregn till detta då :)
 
dag 1:


 
 

jäkla jobbiga trappor dedär, haha såå kul! ;)
 
dag 2:
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!