pepp pepp..

Idag har det inte blivit speciellt många inlägg här, iofs är det här dagens första! :P Men, iallafall.. Imorse när jag klev upp, ställde jag mig på vågen. Usch, inte roligt enligt mig! MEN jag insåg att jag har gått ner en hel del. Blev självklart jätteglad! Jag har hittils blivit av med ca minus 10-13 kg. (är lite osäker på vad jag vägde som mest) Låter helt sjukt tycker jag. Jag har aldrig lyckats tidigare! Så idag kl 12 gick jag ut för att ta en lång, snabb och skön promenad.. kom hem ca halv-kvart i två! Gick runt nästan hela Köping hihi! Nu ska jag fanimej lyckas tänker jag!! :D

Så pratade jag lite med Jeanette i telefon och de är alltid bra ;) Jag är verkligen lyckligt lottat som får ha en sån bra bästa vän :) Hon finns alltid där för mig! Du är bäst gumman! ♥ Sen efter ett tag när jag hade kommit hem, så ringde min mami, hon har nämligen vart och klippt sig idag, och skulle berätta hur det blev oså :) Men helt plötsligt när jag pratar med henne så DÖR min telefon bara sådär.. så nu går den inte att starta igen verkar det som?! VAFAN! Nu har ju varken jag eller min sambo telefon.. inte alls bra, hur ska detta gå :P


Jag kan,
jag vill,
jag ska..

Det är en skön känsla att för en gångs skull lyckas med något! :-)


Baka + tv mys..

Haha, tokig som jag är.. så har jag bakat pepparkaka alldeles nyss, den är rykande färsk! Men det är en mjuk pepparkaka, så då är det väl okej? :-) Den står iallafall ute på balkongen nu, svalning. Vart så sugen, och de var de enda man kunde göra, sista utvägen :D Men just nu sitter jag i soffan med baby. Vi kollar på "Dating in the dark" på kanal 5. Så roligt program! Så kul o se vad dom gör :P och vad som händer! Men nu ska jag inte sitta här framför datorn, utan jag ska gosa ner mig bredvid mitt hjärtegull i soffan! :-)


glömde säga en sak...

Sooolen skiner här hos mig nu! För jävla underbart måste jag säga. Är redan mycket piggare & gladare!

wiiiiihooooooooeee!

mat-tajm!

Nu har jag gjort det som jag skulle ha gjort, allt är färdigt! :-) Så skönt. Men börjar få lite ont i huvudet av all doftolja som jag har tänt i varje rum så det ska lukta gott. Så ska släcka dom, öppna balkongdörrn och vädra ut lite! :p Sen ska jag värma köttfärssås&pasta och äta lite.. sen får vi se vad jag hittar på ;)
                                emmis

blöt!

Jag har nu stått i en halvtimme och handtvättat älsklings jacka nere i tvättstugan, är helt blöt :p Men snart är det dax att springa ner igen. För att vika och hämta upp allt! =) Sen in med det där det ska vara i garderoberna, bädda rent i sängen, diska, plocka och göra fint! ;)

update later!

Det här är heelt sjukt..

När jag kom ner i tvättstugan när min tid börjar (som vanligt kl 10.00) så är det någon annans tvätt i maskinen + fullt i torkskåp och torktumlare!! IGEN! och det värsta av allt.. det är samma person som dom senaste gångerna har gjort precis likadant som han gjorde nu. Varför kan inte människan fatta att han ska tvätta på sin egen bokade tid och INTE min tid! Nu börjar jag verkligen bli riktigt trött, sur och irriterad på detta.. sanslöst för fan! Så jag tog hans kläder ur maskinen och slängde ner i en vagn,  för de är faan min tid och jag har massor som ska tvättas också om han nu inte fattar de!

Det vore skillnad om det här hände nån gång då och då bara, men nu har jag fan fått nog! *morrr*

God morgon!

Tänkte att jag skulle in och skriva lite innan jag hoppar in i duschen, för att sedan plocka ihop tvätten.. som ni förstår så är det dags för tvättstuga idag igen. Tänk vad tiden går snabbt. Känns som om jag nyss har tvättat :P Synd att jag inte har tennisbollar bara, då hade jag kunnat tvätta min vinterjacka! Så smutsig.. Men ska iallafall tvätta dannes jacka, till den behövs inga bollar ;p Sen vet jag inte mer vad jag ska göra idag? Hmm...

Nu har jag lite att göra, men vi hörs senare! Ha en bra dag hörrni! :-)

Jag = Nelly's nästa bikinidesigner?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Shoppingbilder!



Västerås-rundans shopping blev:
västeråsshoppingrunda
* 2 st kjolar. Helsvart+mönstrad båda med vollanger! Svart: NewYorker + Mönstrad: H&M
* Vita skor med gulddetaljer: Skopunkten
* Ansiktskräm. Neutrogena Visibly clear: Åhléns 
* Blanka "lack" leggings: Cubus + Svart baslinne: GinaTricot
* 2 st nagellack. Klarblå + Turkos: H&M
* Pärlörhängen: GinaTricot


Örebro-rundans shopping blev:
örebrorundansshopping
* 4 st vita kuddar med vita detajler till soffan! Indiska
* 2 st enkla vita hyllor! IKEA
* 300 st värmeljus och 100 st servetter! IKEA 
* 2 st vita fotoramar med texten "love"! Village
* 1 st köksupphängning! IKEA
* 1 st kloklippare till Elsa! Djurens Center 




Här är mina presenter ifrån Daniel! Hur snyggt som helst, jag har blivit gaalen i färgen turkos! ;)
Taaaack älskling!!

* Bh + trosa: H&M
* Tunika: VeroModa



Sen vart det lite annat smått också såklart, som jag inte orkar/vill ta kort på! :-) 
Vad tycks om detta ?

Helgen:

Jag har varit dålig på att uppdatera er under helgen som har varit! Fy skäms på mig *hihi* Men ska berätta vad som har hänt under helgen iallafall.

Fredag: Danne slutade jobbet tidigare, överraskade mig med att komma hem och göra mig sällskap! :) Vi gick till big inn och handlade massa gott till kvällen - fredagsmys juh! Träffade Jeanette en sväng där också, hon skulle in och köpa korv med bröd som hon och karln skulle äta :) så sött haha :) Sen gick vi hem och lagade lite mat, kollade på Let's dance och bara gosade :-)

fredagsmys - mat
Mmmm.. Kebabspett, pommes, sallad och tzatsiki! GOTT!

Lördag: Gick vi upp tidigt, åt frukost, fixade oss och gick ner mot tågstationen, tog tåget till Örebro 09.18. Var framme i Örebro vid 10-taget. Gick omkring och kollade i massa affärer! Fick lite presenter av mitt hjärta - awww! så himla söt :-) BILDER PÅ ALLT INKOMMER I ETT NYTT INLÄGG! Sen träffade vi upp mamma och åkte vidare till "Mariebergs galleria" som det tydligen nu heter, förr hette det bara Mariebergs köpcentrum haha =) Gick omkring och titta i ännu mer affärer och hade det gött! Träffade Mikaela också, inne på Lagerhaus - sötnosen! :) Sen vart det IKEA och ännu mer shopping. Haha fyfan, ni skulle sett mina fötter. Enorma blåsor och mycket smärta :( Hade hemskt gärna velat haft en rullstol! Men vart mycket fina saker inhandlade. Mycket nöjd. Vi åkte hemmåt vid 4-5 taget, mamma körde oss :) När vi kom hem gjorde vi inget speciellt. Tog en dusch och tog det lugnt bara :) Sprungit omkring hela dagen ju, klart man blir lite trött!

Söndag: Vaknade vi tidigt och alldeles hungriga. Tänkte att vi skulle gå till big inn och köpa god frukost :) Men när vi kom fram insåg vi att dom öppnade kl 10, så det var alltså stängt! Jag var helt hundra på att det öppnade 9.. klockan var precis 9 då. och hungriga som vi var ville vi inte gå hem och vänta på att dom skulle öppna igen, så vi gick vidare och tog en frukost på McDonald's - 1 bagel, 1 toast och 1 kaffe. Mycket gott och mycket mysigt med min babe! :) Sen satt vi kvar där ett tag och snacka skit, sen gick vi till big inn, handlade mat och lite annat istället, eftersom vi redan hade ätit frukost nu! Sen gick vi hem, tog det lugnt. Sen fick jag ett städryck. Började rensa bland korgarna i hallen.. där är ett sånt ställe man lägger saker "sålänge" så blir mycket blandade saker som hamnar där! och danne diskade! Sen slutade det med att hela hemmet vart städat och hyllorna och det vi köpte i lördags åkte upp på väggen! :) Vart riktigt bra, kommer även bilder på det! :-)


fredagsmyset är i full gång ;)

Vart lite dåligt med uppdatering idag på eftermiddagen och framåt! Men danne kom hem tidigare från jobbet idag, så de vart att umgås med honom istället och lite andra grejjer. Jag skulle ju krulla mitt hår, så det gjorde jag, sen var vi och handlade på ica och cias!

Jag har haft en sån mysig kväll med mitt hjärta - daniel :) Ätit god mat, mysit, kollat på let's dance, ätit chips, druckit vanilla coke, m.m! Aww myskväll! :-) och nu snart blir det filmtajm! Får se om de går någon bra på tv eller om vi ska ta nån av vår lilla samling!

Imorgon bitti drar vi till Örebro, för shopping och umgås och ha trevligt! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Har lite saker att handla på listan ;) Tänkte bara gå in och skriva ett par rader så ni vet vad som händer & fötter! ;D



Men ni får ha en fortsatt riktigt trevlig fredagkväll allesammans!
Så hörs vi imorgon, med update på vad jag/vi har shoppat! *hihi*

Friska luften

Japp! Efter att jag hade smuttat lite på min vaniljcola, så kände jag mig onyttig och sugen på snus. Så jag gick ut och köpte snus och tog en timmes morgonpromenad ute i friska luften. Riktigt riktigt skönt var det, nu blir det en lång dusch, sen plocka undan lite, sen ska jag locka håret - bara för att det är så roligt ;) hihi

Vaniljsmak...

Jag hittade inget att äta, så då fick det bli en VANILJ COLA ;D som min älskling hade köpt med sig hem igår.. till lilla mig ;) Åh herregud vad det är gott! Synd att det slutade tillverkas/säljas för ett antal år sen.. :(

God morgon alla glada! :-)

Jag har nyss stigit upp. Har precis pratat med min sambo i telefon. Han hade tydligen hört att det där som jag skrev om här igår, polisbilarna utanför här. Att det var en våldtäckt - FY FAN! Vilka jävla idioter det finns.. Jag/vi vet inte vilka någon av de personer som var iblandade var, men iallafall. Finner inga ord för sånt här. Hemskt, sjukt och äckligt! Blir arg när jag bara tänker på det.. Därför ska jag försöka att inte göra det mer. 

Igår var jag ju som sagt iväg med Jeanette och shoppade i Västerås. Vi hittade massor med grejjer! Rätt många fynd med, då blir det extra roligt - tycker jag iallafall :) Sen träffa jag på Maria där två ggr med, trevligt :) Ska ta kort och lägga upp det här på allt jag köpte, så ni får se också :-) Och på lördag blir det ännu mera shopping.. weeeii =)


Ska ta något att äta eller dricka, mår illa, igen :/ Och nej Emilia, jag är inte gravid :P haha!


See ya later, alligator! ;)


umgås ♥

Jag har precis duschat och pratat med Jeanette :) När jag pratar i telefon så kan jag aldrig stå still, utan går omkring och pillar på allt typ :P och då råkade jag se ut genom vardagsrumsfönstret att det kom en polisbil och stannade utanför, därför vart jag nyfiken och kollade vad dom gjorde :P det var 2 poliser och 3 personer. Efter ett tag kom en polisbil till, de gick upp i en lägenhet och hämtade ut en person som dom höll i varsin arm på. och nu står det 2 polisbilar och i polisbuss här utanför :S SHIT! Jag undrar vad dom håller på med! Usch vilket liv vissa har tänkte jag då, det är fan hemskt. Kul att få polisbesök kl 7 på morgonen? Fast dom har säkert gjort något så de förtjänar det, jag vet inte :P Nog om det.

Just nu håller jag på att göra iordning mig. Ska sminka mig och fixa håret. Sen åker vi iväg, jag och Jeanette! :) Gud, det ska bli så skönt att träffa henne, min andra hälft! ;) ♥ Hon började prata om skatteverket så då gick jag in och kollade hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten, om jag ens skulle få nåt. Och javisst, jag får tillbaka.. hela 4718 kr! Inte fy skam ;D Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här!

              
                                                            (kongo, jag, jeanette)


                                   Ha en riktigt bra dag allihopa - för det ska jag ha! ;)
                                                            ♥  Puss & Kram ♥

miss trötter

De är jag det! hihi. Har precis kollat på "det okända" & "andra avenyn". Så bra! Även fast det har blivit så urspårat allting.. det börjar gå mot det normala och blir som man har trott att det ska bli i serien :p så himla "lättläst" ibland faktiskt. Lite synd. Så nu ska jag ta en snabbdusch. Det är så himla skönt att gå och lägga sig ny(varm)duschad, nyinsmord med "Dove go fresh" bodylotion, och nyborstade tänder och krypa ner i sängen bredvid min älskade karl :) Imorn blir det äventyr... ;)

                                                        

                                         Sov gott & dröm sött, sen mina läsare :-) Vi hörs imorgon.

Mmmm... mat!

Nu har jag precis lagat ihop lite mat i min ensamhet! Tråkigt som fan, men vad ska man göra :P Nyss höll jag på att dammsuga.. och helt plötsligt var jag tvungen att springa in på toa och kräkas? Hmm. Det är inget av det jag gillar direkt. Men har inte ätit ett dugg idag, är inge hungrig på dagarna som sagt. Så då tänkte jag att det är bäst att jag äter nått. Så kokade skruv-makaroner och baconsås! Mmmm det är gott =) Nu ska jag äta upp min mat och sen blir de dax för disken!


                                    

                                                             Ser nästan ut som min mat! ;)

fötter

När fötterna somnar.. så tappar man ju typ känseln för ett tag, men när dom "vaknar" igen då gör det ont som faan! Hur kan det göra så ont? Jag satt och tänkte på det nu. För jag sitter vid köksbordet, sitter alltså bara som vanligt på en stol, och då helt plötsligt somnar min ena fot?!  Hur tusan kan den somna av ingenting? Vad gör jag för fel för att få den att somna... jag sitter inte på den eller nåt sånt haha :P har dom på fotstödet på bar-stolen mitt emot bara.. fattar ingenting! haha snacka om dålig blodcirkulation..

                                                                              
                                                                                 Vad kan man göra mot dålig blodcirkulation?

Sego

Idag är jag verkligen seg haha. Har inte gjort en enda vettig grej idag tror jag! ;D jo kollat på the voice, duschat, gjort om min blogg och babblat en jävla massa i telefon känns de som! Men de är rätt skönt endå. Även fast jag vet att jag har lite saker att göra.. diska igen, dammsuga igen, klä på mig & fixa mig :p "men de hinner jag sen". Ska iväg me danne sen och handla maat! :) Han ska laga överasknings-middag igen, han skämmer bort mig som bara den ;) vilken tur jag har som har en sån underbar karl! love you babe! ♥
                                                                                                    

nytt utséende

Som ni ser här så har jag gjort om min blogg totalt. Var trött på den gamla designen jag hade, vart så mycket krångel med den, så det fick bli såhär! Jag har ägnat hela min morgon åt detta.
Så vad tycker ni om den?

blomma

Uttråkade!

Jag och danne är väääldigt uttråkade här just nu! Ingen aning om vad man kan göra :( mår illa & proppmätt är jag också!

Jag ser ju att jag har en del besökare, men får aldrig några kommentarer.. Why why why? :(

Kom igen nu och kommentera lite så det händer nått här, och kom me nå bra tips på vad man kan hitta på ikväll också nuuuuudå !! :)

emma = duktig

För jag har gjort klart allting jag har sagt att jag ska göra ;D så SKÖNT!!

...allt förutom disken så! *hihi* Men garderoben vart hur bra som helst nu. Nu hittar man ju iallafall det man ska ha! ;) Fast inte undra på att det var stökit och trångt där inne.. det var ett duntäcke, ett fibertäcke och 6 kuddar i MIN garderob med, ojojoj! Som jag har packat ner så fint, dem ska numera få flytta upp på vinden!

Tänkte duscha och springa upp till kiosken och köpa lite mjölk, som vi ska ha när vi ska laga mumsig mat idag! Det blir nämligen kotletter (stavning?) i sky av lök, pepparkorn, lagerblad, köttbuljong osv med HEMMAGJORT potatismos -åh fy fan vad gott det ska bli!

                             matlagning

dingding!

Snart är tvätten färdig, sista maskinerna är igång och ska snart ner och torka de sen är de klart! Sen måste jag diska, har ett berg här framför mig som inte alls ser speciellt roligt ut.. sen måste jag faktiskt fixa i min garderob och byrå.. när jag öppnade garderobsdörrn imorse så flög det ut en massa kläder ner på golvet, det är en sån där grej som jag inte tycker är så rolig, för det blir likadant snart igen! Så jag brukar bara skjuta på att göra det, men nu ska jag fan ta tag i det! pepp pepp.. :-)

Mitt hjärta ringde nyss och babbla lite =) Vi har pratat om att åka till Västerås i helgen kanske, men då tyckte jag nu att vi skulle åka till Örebro istället, var ju ett tag sen man var där! Blir mest att man åker till västerås om man ska handla lite :-) Vi hade tänkt gå lite i affärer, övernatta på hotell och bada på Gustavsvik. Min bror jobbar på scandic hotell så ska höra lite med honom!

Och imorrn kommer kanske Emilia över hit! Det ska också bli roligt =) Var så jävla längesen vi träffades.. vi kom fram till att det var ca ett halvår sen !! och det är ju helt sjukt.. tiden bara rinner iväg? Fattar inte att det går så fort.

                           emilia & jag
                                                                   <- emilia | jag ->
                                                        Detta var på min student, 2008!

Svårt att uttala...

Igår så skulle jag och mitt hjärta gå en liten kvälls-promenad! Bestämde oss för att gå ner
till ica nibble och köpa skithuspapper,  vi hade bara (inte ens en halv) rulle kvar hemma! ihihih ;P
Haha känns rätt smart att gå till den affär som ligger typ allra längst bort från där vi bor, för att handla? 
Men vi skulle ju egentligen bara ut och gå, sen kom vi på att vi kan gå dit och handla så får man allt i ett! ;D

Fråga mig inte hur eller varför, men jag stod och kollade på rengöringsmedel iallafall,
och det var en flaska ajax, och i den var det TALLBARRSOLJA. Herreguuud, sveriges svåraste ord att uttala!
Prova själv att säga det högt, jag hade iallafall mycket problem med att säga det, likaså danne :D hahaha!

                                                       

Nu ska jag fixa kaffe till mig själv & mysa ner mig i sängen
framför vakna med the voice en liten stund! ♥

tisdag 23 mars

God morgon! Jag hoppas att du har sovit gott? :-) Jag har sovit såå gott inatt iallafall, min gosnalle daniel höll om mig tills jag somnade, och då sover jag såå tryggt och skönt! Men var inte alls lika roligt imorse halv sju, när han skulle till jobbet, jag hade hellre velat att han skulle ligga kvar där i sängen och bara goooosa! jag är på sånt gos-humör idag! ;D

Idag är det den traditionella tvätt-stuge-dagen! Undrar hur denna gång kommer att gå.. med tanke på sist jag tvättade, gick det ju inte så bra. Men vi får se, det visar sig! :) Sen ska jag rätta till lite i mitt cv idag.

Igår var ju jeanette här hos mig, vi babbla av oss massa, åt mat, krulla hår och babbla lite till :) Sen bestämde vi att vi ska ha en hårfärgningsdag snart. På torsdag ska vi åka iväg och shoppa, så vi får köpa färgen då. Sen vet jag inte om vi skulle färga på fredag? Vi får prata lite mer om det och se vad vi kommer fram till =)

Jag ska iallafall köpa två olika färger. Blondt och ljusbrunt !! Vad tror ni om det på mig? Jag tror det kommer bli bra. Har haft såhär mörkt som jag har just nu, jag vet inte hur länge, flera år iallafall. Börjar bli lite trött på det! och snart är det ju vår också.. eller tydligen inte kanske.. man kunde ju tro det för några dagar sen, när det var varmt och sol så att snön smälte bort massor! men nu så öser det ner mer och mer snö, det är så opeppande bläää!! Hoppas verkligen att det slutar snöa snart och att solen kommer tillbaka och smälter bort all äcklig snö!

ljustbrunthår

Det är ungefär den här nyansen jag vill uppnå. Undrar hur de kommer gå...

God morgon!

Sitter i telefon med Jeanette och kaffe i andra handen just för tillfället :) och vädret är på topp, strålande soool. och hela hemmet är nystädat! Torkade golv, damsög och tvättade fönster osv igår! Kan det bli en mycket bättre start på denna vecka?

Hon kommer över till mig snart, gud vad roligt :) Känns som jag inte umgåtts med henne på hur länge som helst! och på torsdag ska vi ses igen, men då för att shoppa weeeeii ;)

jag & jeanette
Jeanette & jag ♥

nää nu ska jag ta och fixa till mig lite grann! Så får vi se vad denna dag har att erbjuda!
Ha en riktigt underbar, solig måndag allihop ♥

Götlunda

God middag hörrni!

Jag sitter just nu hemma hos mamma ute i Götlunda hihi. Vi käka frukost på Mcdonalds idag - verkligen jättenyttigt!! toast och kaffe (sen vart det en liten kyckligburgare med!) men gott var det & myspys :) Man får unna sig lite ibland ;) Sen åkte vi förbi dannes jobb och lämnade matlåda till honom med, så han får lite i magen :) Sen åkte vi hem hit. Alldeles nyss skulle hon visa mig nåt på hennes dator som jag skulle hjälpa henne med att rätta till, då skulle hon visa att hon hade lagt till min blogg som favoriter också.

Då såg jag att min blogg ser helt annorlunda ut här, mot när jag kollar på min dator hemma. Skitskumt. Det är inte ett enda typsnitt som stämmer med hur den ska se ut, och hur den ser ut hemma. I headern till exempel, där har jag mitt namn och det i skrivstil, all annan text har jag i century gothic. Men tydligen har jag inte det?

Hur ser ni min blogg???

Snart kommer Ida & Lena, då blir det ännu mer fika-tajm! haha inte bra, inte bra. Men har inte träffat dom på jag vet inte hur länge, så jag tycker det ska bli trevligt! :) Ikväll ska vi hem till dannes far och käka tacos! haha det är ett väldigt käkande här hör jag..

Uppdaterar lite senare, ha en riktigt skön f r e d a g, mina små läsare! :)

Fix

Har precis fixat mig lite grann :) Sen vet jag inte var den idéen kom ifrån, men fick för mig att stoppa i mina linser, färgade linser. Bruuuuna :) Så nu sitter jag här med dom i. Fan vad det rinner ur ögona! Men de går över snart, det brukar iallafall gå över efter ett tag haha! Önskar jag hade bruna ögon på riktigt, det är ju så fint! Ska kolla om min älskling märker nånting när han kommer hem (a) hihi

Näää nu jävlar ska jag titta på världens och universums bästa serie: Sex & the city!! ♥

sex & the city

En varm dusch,

ja det är precis vad jag ska ta nu! ..lite hårinpackning och ansiktsmask med weeeeiiii =)

                                    

                                       hjärtat och jag - vardagsmys! ♥ (från förra året)

halli-hallå!

Jag har precis haft morgonmöte (babblat massa) med min lilla mamma. Hon ska besikta bilen idag och var lite nervös ifall dom skulle hitta på ännu något dyrt fel :P men jag tror det kommer gå bra! Imorgon kommer hon och hämtar mig. Vi ska åka hem till henne och fika, Lena och Ida ska också komma dit, så ska bli roligt att träffa dom med :)

Igår var det en dålig dag för mig, allmänt jätte jobbig bara. Usch. Vill inte gå in på några detaljer. Men alla har vi väl våra dåliga & bra dagar :) inte sant? Jag måste även ge ett stor tack till min alldeles underbara pojkvän, som alltid får mig på bättre tankar och på bättre humör när jag har kört ner mig! Han är verkligen så genomsnäll och omtänksam! Idag känns allting så mycket bättre :) Det är bara att blicka framåt - INTE bakåt! och tänka positivt - med allt! även fast det är så svårt ibland, bara att kämpa.

 

Andreas Johnson så GRYMT bra! Jag har aldrig riktigt "gillat" honom något speciellt förrut. Men efter att danne spelade upp den här låten igår, så vart den bara så sjukt bra! usch börjar nästan gråta när man lyssnar på den juh :P (emma+sorglig musik=en liten tår, eller två! hihi)

Kan du lsäa dteta?

Braa 55% av floekt kan.
Jga kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!



Mätt som en plätt

Var ingen bra idé att äta frukost tror jag, 2 mackor och 2 koppar kaffe! mår illa som bara den nu.. 
jag ska ringa till min lilla daniel och prata lite skit nu, vi har 16 månader tillsammans idag! ♥ ♥ ♥ 
och fler lär det bli. Love you baby!

danne och jag - falkenberg

Onsdag 17 mars

Hallå hörrni!

Jag har precis stigit upp ur sängen, men är fortfarande ganska trött. Vart inte speciellt mycket piggare av att titta ut ur fönstret och se att det snöar/har snöat under natten! :S uhhh... Jag vill ha sol varje dag så att den här mega-tråkiga snön försvinner så fort som möjligt.. Men man kan ju inte alltid få som man vill nej..

Igår gick jag och la mig hungrig, men det enda jag tänkte på var frukost ;D fast jag var duktig och gick inte upp och åt något, man ska inte äta innan man går och lägger sig fy fy fy !! men nu är jag värd en macka eller två och lite kaffe tycker jag!
frukost

Vad brukar du äta till frukost ? :)

Säljare

Jag pratade med Jeanette i telefon idag, var ett tag sen så det kändes bra & var såklart riktigt roligt! :) Vi har vart bästa kompisar sen 2a klass tror jag (alltså sen när vi var ca 8 år!) Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne, hon är som en syster för mig! Hon berättade iallafall att hon hade fixat löshår i hennes hår. Jag vart så nyfiken, vill se hur de ser ut :) Vart även ganska sugen på att testa själv, har aldrig använt mig av löshår! Det har aldrig behövts egentligen, har haft så långt hår, men skulle vilja testa för att få det tjockare! Det var tydligen jättelätt att sätta i, och det satt kvar bra också! men vi får se hur det blir med det..

Men sen berättade hon att hon hade sålt lite saker på tradera, och då fick jag en idé om att jag också skulle behöva sälja bort lite saker, kanske på tradera, kanske här? :) Jag bara handlar och handlar, så det bara växer här hemma. Det gäller allt, kläder, inredningsprylar, skor. Ja du förstår. Det är verkligen fullproppat, och då har jag två garderober och en rätt stor byrå full med kläder som jag nästan aldrig använder, eller aldrig har använt! haha. Tror danne skulle bli ganska glad också om jag sålde bort lite grejjer som jag bara samlar på hög haha!

Stressmonster..

ujuj, nu har jag stressat klart lite. Har tagit en paus framför datorn hihih :) ska hjälpa min kusin lite med hennes blogg nu! Sen ska jag vika och plocka in tvätten där de ska vara, bädda rent i sängen, diska! ;( uhh!

Elsa är helt galen, hon klättra upp på tvn i sovrummet nyss och fastna med klorna :/ mindre bra!

elsa på tvn

Vilken bra start på dagen

Jag fick sovmorgon idag, sov till kl 9! Hur skönt som helst. Brukar gå upp när danne går till jobbet annars.. de är vid halv 7! För jag brukar aldrig kunna somna om igen, men idag var jag mkt trött! :) Så börjar plocka ihop all tvätt som ska tvättas.. har ju tvättstuga idag mellan 10-13. Och idag vart det mycket tvätt, duschdraperiet, sängkläderna, vita mattan i vardagsrummet, dukar, kökshandukar och massa kläder och annat!

Går ner i tvättstugan när min tid börjar.. när jag kommer in är det fullt med saker överallt i hela tvättstugan, båda tvättmaskinerna, torktumlarn & torkskåpet är igång.. jag ba jaaaaaaha :S Varje gång jag ska tvätta är det alltid något som knasar.. alltid folk som tvättar på min tid! Så jag går och kollar om jag verkligen har kollat rätt dag, och det har jag ju. och min bokningscylinder sitter på den 16e kl 10-13. Men det sitter ingen innan den, även fast det är någon som tvättar? på min tid!

Så jag blir skogstokig och där står jag helt själv.. var tvungen att ringa till danne och berätta så det skulle kännas lite bättre! Jag står i tvättstugan och väntar på att den som tvättar ska komma ner, vid 20 över 10 kommer det en turk som tar reda på sin skit.. och jag säger till han att det är min tid, men han är snart klar säger han.  jaja what ever.. när jag kommer ner andra gången har han tagit sina grejjer och stuckit. Mycket bra!

Jag ringde nyss till city gym igen, dom har ju dragit för två månader den här månaden. Ringde till dom förra veckan och dom sa att jag skulle få tillbaka mina pengar och att det var banken som har gjort fel. Men idag säger dom att jag måste komma ner dit, med ett kontoutdrag.. då måste man alltså gå till banken först och få ett kontoutdrag utskrivet och sen gå dit och visa upp det? åhh..


Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ner igen..
Hörs senare!

Pyssel

Igår vart det lite pyssel här hemma. Jag och danne satte upp lite hyllor, bytte plats på vissa saker och grejjade! jag vart jätte nöjd. Ska lägga upp bilder lite senare, när jag har städat :)

emmispemmis
En bild på mig från i fredags! :-) 

ny vecka - nya tag!

oj oj oj... guuuud vilken helg det har varit! Med ett enda ord kan jag sammanfatta helgens händelser; KAOS! Roligt kaos... Men även så mycket skratt så man fick ont i magen! Danne & jag åkte till mamma vid 17-tiden. Åkte och köpte jeansen (dom fanns kvar wiiee!!) Sen åkte vi till aspis och handlade lite gott till kvällen och filmen "luftslottet som sprängdes" :)

Vi åkte hem till mamma, började med maten nästan direkt. Det var tre-rätters!
Förrätt; räktårta, kallar jag det. (Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, ska ringa till mamma sen och fråga om recept och så!) men fyfan vad det var gott iallafall!
Sen vart det Huvudrätt; den älskade potatisgratängen med fläskfilé, sallad och sweetchili dressing-sås! och Efterrätten; ett martiniglas med rabarber, hemmagjord vaniljsås, rostade havregryn och kardemumma! mumsiii! Mamma är sååå duktig på att laga mat :) Kanske beror på att hon är kock? ;)

Det vart ju massa vin & jäger-shots (före maten, till maten, efter maten (och filmen) hahah!) Sen vid 1/2-taget på natten vart det besök hemma hos mamma... Efter ett tag däcka Danne i sängen och låg åt fel håll. Hade huvet där man har fötterna. Mamma somna i en sovsäck på golvet i vardagsrummet (men hon vakna på köksgolvet, under bordet) och en annan låg och prata i sömnen i soffan! Så där låg man och försökte sova. Jag sov 1,5 h den natten! och det var mellan 05.00-06.30! och sen vart man väckt.. vin och sprit direkt efter det.. hahah ja herregud..

Nu ska jag koka kaffe och kanske äta en macka.. vi hörs lite senare!

Fixa&dona

Nu ska jag gosa lite med min älskade katt som är över-gosig!
Sen ska jag sätta på hög, bra musik & hoppa in i duschen,
måla om naglarna, ta på mig, sminka mig, fixa håret, packa, städa :)

elsa ligger och sover i våran säng
Här ligger hon och sover i våran säng. Söt visst?
Det tycker iallafall jag. Min lilla bebis! ♥

Bloglovin

Du har väl inte missat att du kan följa min blogg via bloglovin?
Tryck på knappen på höger sida bara, mycket enkelt! :)

fredag

God morgon hörrni !

Idag är det fredag och det känns som det kommer att bli en bra dag, den börjar bra iallafall :) Jag syftar på solen som skiner! Gud vad underbart alltså.  

Igår gick jag och mötte älskling efter jobbet. och jag hade bara skinnjacka (+ halsduk, mössa, vantar) Det var skönt, jag frös inte alls! Kändes lite mer som om det vore vår ute... Trodde först jag skulle frysa ihjäl, men jag sitter ju här så jag överlevde hihi. 

När vi kom hem duschade vi och hade det riktigt mysigt :) sen lagade vi mat; stuvade makaroner + falukorv och hemmagjord coleslaw. (stavning?) Vi vart så sugna på "vanlig mat" och kom på att vi hade inte ätit det på åratal. stuvade makaroner och falukorv alltså. Men tusan vad gott det blev!



Ikväll ska vi sova borta. Vi ska hem till mamma på 3-rätters middag och övernattning hihi! Ska bli myspys. Men vi ska handla lite innan... köpa ett par jeans! Iceman jeans.. skitsnygga verkligen! Daniel vart verkligen förälskad i jeansen. Nästan värre än mig! (haha) Men vi får se hur det går! Jag hoppas för allt i världen att dom finns kvar, annars kommer danne bli så ledsen :p




Vad ska du göra ikväll ?

min dator = sengångare

Usch säger jag bara för sega datorer! Finns det något tråkigare än att behöva sitta och vänta på sin j*vla dator efter varje gång man har klickat på något..? (ja iofs, klart att det finns tråkigare saker, men ni fattar...) Jag börjar misstänka att min laptop har gått i pension.

Därför ska jag inte sitta mer vid den här dumburken just nu och istället göra nått vettigare!


Dagens..

Nu har jag gjort lite nytta! Så skönt efteråt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig rastlös idag! Ska nog poppa lite musik och dagens låt är.... David Guetta feat Kid CuDi - Memories ! Såå skön, kan inte sluta lyssna :)

 

Sitter och försöker få i mig nåt att äta också, har ett äpple mitt framför mig som jag har tagit en tugga utav.. usch jag kan inte äta frukost eller lunch nu för tiden.. Min "diet" nu om dagarna är kaffe, p-piller och panto-3 piller! det är allt jag äter på dagarna, men när danne kommer hem lagar han mat, då äter jag, och blir proppis! Sen är de så i nån timme sen blir jag akuthungrig eller akutsugen på något vid 21 ungefär! 

Men eftersom jag försöker gå ner i vikt så är inte de så speciellt smart att äta så. Jag försöker men blir bara illamående när jag tänker på att äta.. man måste ju äta nånting litet iallafall för att få igång förbränningen, men de är knappt så att det går.. men som jag brukar säga; man kan inte köra en bil utan att tanka den, samma sak med en människa och mat! Funderar på att dra mig ner mot gymmet snart, tråkigt att träna själv men va gör man inte!

God morgon!

Har ni sovit gott ? :) Jag har iallafall sovit så gott i dannes trygga famn! :D Vilket tråkigt väder det är idag då! Alldeles mulet, mörkt, kallt och grått. Usch, vill att det ska vara sol varje dag, då blir man glaaad! :)

 Jag har jag nyss vaknat så ska sätta på lite kaffe, lyssna på the voice, diska, duscha, gå ut med sopor m.m! Sen så ska jag göra allt som jag skrev igår att jag skulle göra. För det vart inget av det igår, vi åkte till Arboga med dannes far istället. Skönt igår, men suck för att allting är kvar att göra idag istället! Men men..

meee




Vad ska du göra idag?
Något roligt tips, kanske?


Mammas nya hem

Kom på att jag skrev tidigare att jag skulle lägga upp bilder på hur det vart hemma hos mamma efter att vi har grejjat och gjort om massor. Här kommer dom!


mammas soffa

mammas
Före & efter bild. Den ljusare är självklart det nya resultatet.


Så vad tycker ni ?


Frukost med Daniel

Sitter just nu här och äter frukost med min baby :)
Han kom hem på frukosten från jobbet för att gosa med mig! :D

Morgonstund har kaffe i mun..

God morgon alla snyggisar!

Jag har precis druckit upp min andra kopp kaffe nu.. sitter och lyssnar på vakna med the voice.. det är för underbart program de tycker jag :) Tänkte städa och ordna med allt som ligger huller om buller i min dator nu på morgonkvisten! De är bilder, mappar, program och annat som bara är där det inte ska vara! :p sånt som aldrig blir av att göra annars, för mig iallafall! Så lika bra att ha det gjort.

Hoppas på att den här dagen blir lite roligare och gladare än gårdagen (med tanke på inlägget innan detta - mohahaha) Men det tror jag! Fast det är ju "försäkringskassadagen" idag hahah... den 10e varje månad ska jag dit och lämna in ett papper så man får lite pengar hihi. Efter det ska jag nog gå och möta älsklingen min efter jobbet och gå och träna med honom - de e både roligt och mysigt tycker jag hihi :)

 älskling & jag 
Jag älskar dig mest baby! ♥

Avundsjuka gamla ex...

Jag måste skriva av mig angående detta!

Det är något speciellt med ex.. man ogillar dom automatiskt. Man irriteras över att dom överhuvudtaget bara finns. Eller hur? Det är något som säkert dom flesta (iaf många) håller med mig om. Det är ju oftast ingen rolig historia dedär med ex. Men nu vill vi ha ett slut på detta, och därför ska jag allt hänga ut dig...haha!

Igårkväll när danne & jag låg i soffan och hade de gött .. plingade det till i dannes mobil.. det var ett sms från ett nr bara, och det stod "miss u!" vi typ kollade på varandra helt chockade och sa "vem fan är det där?!" danne bad mig gå in på eniro på min telefon och kolla upp nret, och självklart fanns det ju inte med.. så danne ringde upp och kolla vem det var. Det var en tjej som svarade. Danne frågade vem hon var, och det han fick som svar var "det vill jag inte säga". Hon vägrade alltså att säga vem hon var, efter att hon skickade ett sådant sms. Hon sa bara att "jag vet att du har tjej" (alltså mig) sen las luren på.

Jag frågade vem det var. Han sa "jag vet inte ..men det lät som Katta.." suck... Då ringde han upp igen och frågade om det var Katta.. hon nekade ju självklart, feg som hon är.. sen kom det ju fram att det var hon iallafall, för att hon försäger nämligen sig själv.. i en sån situation liksom. Danne säger åt henne att sluta hålla på, att han har en tjej och att han inte vill prata med henne mer, ber henne att dra åt helvete och lägger på luren.

Sen säger han till mig att han inte fattar varför hon håller på sådär, att han inte vill veta av henne (och det kan jag förstå...) Sen säger han att han älskar mig mest av allt, och att jag är den enda! (aww så söt) Men det känns faktiskt extra skönt att höra honom säga det till mig efter en sådan händelse.

Han är verkligen världens mest underbaraste & bästa pojkvän på alla sätt och vis.. och det bästa av allt - han är MIN bara min :) Jag vet att han älskar mig villkorslöst & han vet att jag älskar honom villkorslöst också. Det känns så skönt att veta. Men det är ändå jobbigt för oss båda två, när det uppstår sånna här situationer.. Det är tyvärr inte första gången direkt...



MEN det är en sak som jag undrar.. om hon nu vet att han har tjej, som han är förlovad & bor ihop med... Skickar man iväg sånna sms då? NEJ. Trodde hon själv att han skulle svara något liknande tillbaka till henne eller.. Haha säger jag bara, lycka till din jävel. Vad lever du i för fantasivärld? Du skulle ju kunna börja med att tvätta dig först och främst, sen kanske du skulle tänka på att skaffa dig en egen kille! Blir så jävla trött... 

                                                    



tisdag 9 mars

God morgon!

Idag är det tvättstuga som gäller. Ska snart gå och plocka ihop all tvätt. Sen blir det lite dammsugning och städning. Har testat programmet jag installerade igår. Det är riktigt roligt faktiskt, och enkelt! Ska visa bilder på det lite senare.


PhotoScape...

Jag har hittat något nytt program till datorn nu som jag håller på att installera. Det är ett program som man lätt ska kunna skapa bild-kollage med, sätta ramar eller ändra ljus/skärpa/färg. Det verkar bra, men vi får snart se!


Helgen i bild-form


vinterdag

Lugn måndag-morgon!

God middag allesammans!

Tänkte berätta lite vad som hände i helgen.. i fredags minns jag faktiskt inte riktigt vad vi gjorde.. inget speciellt, bara fredagsmys och däckning i soffan! :) och i lördags var vi ut och pimpelfiskade & grillade korv på malmön med Micke & Gun! Det var myspys. Det gillar jag. Sen åkte vi runt lite till olika ställen, kollade på loppisar.. men vart inge fynd där inte.. Det är så roligt, för man kan hitta precis vad som helst. Så roligt att köpa saker på loppis och göra om till nåt eget också.. :)

Vi var ute nästan hela dagen och det var strålande sol. Sen när vi kom hem tog det inte lång tid innan jag började må dåligt, fick as ont i huvet och kände mig konstig & snurrig.. Till slut var jag tvungen och lägga mig och försöka sova så det skulle försvinna men det gjorde det inte.. usch det var inge roligt alls! Jag misstänker att det var ännu ett migrän-anfall... Eller om det var för att det var så ljust ute.. (mina ögon är jätte dåliga i starkt ljus) med vit snö och stark sol? Man kan faktiskt bli blind om det är vitt av snön sen stark sol... om man är utan solglasögon. För er som inte visste det! så där vart den dagen förstörd kan man säga.. vart liggandes!

söndagen mådde jag fortfarande inte helt bra, men bättre än gårdagen iallafall! Så det vart rätt lugnt då med, städade vindsförrådet + rensade på balkongen och bar upp dom gamla möblerna på vinden.. så skönt att ha sånt gjort :)


Färg del.2

Sådär ja.. nu har jag sprayat ännu flera saker! Jag sitter och väntar på att det ska torka nu. Det är en riktigt stark lukt av färg här inne nu, även fast jag var ute på balkongen och måla! (med stängd dörr) Inte så bra. Man kan tro att hela lägenheten har blivit nymålad haha :)

innan målning
Före målning: usch

efter målning - under torkningen 
Efter målning: torkar

Fredagens horoskop


" Idag kan du känna att du helst skulle vilja arbeta hemifrån,
bara för att kunna vara mer hemma. Familjen och bostaden är prioriterade områden. "

Stämmer mycket bra! Det är fan nästan läskigt med horoskop... Hur kan det stämma för det mesta?

Älskade fredag

God morgon, god mooooorgon - hör fåglar sjunga glatt - god morgon, god morgon i kööör !!

Som ni kanske ser så är jag på ett väldigt bra fredags-morgon-humör! :) och det är inte fy skam... Det är sol ute och fint hemma. Varför skulle man inte vara glad en dag som denna? Jag fattar inte hur man kan bli så glad bara för att solen tittar fram.. man blir ju inte på bättre humör om man tänder en stark taklampa direkt? Men det är härligt iallafall. Jag klagar INTE! :)

Idag; ska jag fortsätta min målning/sprayning av olika saker som ska få en makeover här hemma! Åh det är så roligt att måla, jag ångrar mig såå mycket att jag inte gick bygg på gymnasiet. Seriöst alltså. Jag skulle vilja vara en riktig målare! Älskar ju att hålla på och pyssla med sånt..

Igår; var jag ju i Arboga och Götlunda. Handlade lite i Arboga och hjälpte mamma hemma i Götlunda. Med alla hennes nya heminredningsgrejor! Det vart grymt bra, resultatet. Jag har en massa bilder från igår, så ni också får se hur fint det är!




Stackars mamma...

God morgon på er!! :) Hoppas ni har sovit gott under natten...

Igår vart det sent, vi var hemma ca 20 över 9. Men gud vad snyggt det vart hemma hos mamma nu! Soffan vart så nice.. så stor & skön!

Jag brukar alltid säga åt mamma att skicka sms/ringa till mig när hon har kommit hem ifrån oss. Så att jag vet att hon har kommit hem i lugn & ro. Igår ringde hon strax innan 10 och säger att det inte gick så bra hem. Jag blir ju såklart orolig och frågar vad som har hänt! Då hade hon åkt en väg hem som hon aldrig brukar (för att det säkert skulle gå snabbare hem) och där hade vägen varit väldigt spårig, och i spåren var det som is. Hon kom in lite fel så hon fick helt plötsligt sladd på bilen och rakt in i en snödriva som var som is! :S och jag får ju panik när hon berättar det och frågar om hon är skadad.. men det är hon tydligen inte! pust!! Vart lite småskador på bilen, en list och lite där frampå bilen. Sen berättar hon att det hände en sak till, på vägen mellan arboga-götlunda springer det ut ett rådjur mitt på vägen och hon väjer och får sladd och snurrar med bilen på hela vägbanan. som TUR är så är det ingen annan bil i närheten.. tänk vad som kunde ha hänt annars :( fyy! Det var inga roliga nyheter, man hörde hur skakis hon vad också, jag tyckte så synt om lilla mamma :(

 mamma min lilla mamma =)

Färdigfixat

Uhh sådär ja! Nu är allt fixat här hemma förrutom ...mig själv :) och disken.. suck.. jag hatar att diska!! Skulle verkligen behöva en diskmaskin.. men det får inte plats, vi har så trångt kök, det skulle isåfall vara en bänkdiskmaskin.. så om det är någon som har en sådan som vill bli av med sin. Kontakta mig! :)


Nu hoppar jag iallafall in i duschen o blir lite fresh! ;)


Idag är det fullt upp !

God morgon alla glada! :)

kaffe, blomma, sol
Såhär mysigt har jag det just nu bredvid mig... så underbart med sol, man blir så glad. Härligt, häärligt !!
Men nu är det slut på det, för nu jag ska ner i tvättstugan!


Idag är det mycket som står på schemat här;
 
* Först och främst är det tvättstugan som gäller (10-13),
* sen plocka ihop allt som ligger huller om buller här, eftersom jag målade en massa igår. och det är bl.a korgar som jag hade en massa småsaker & ljustillbehör i, allt det ligger utspritt på hela vardagsrumsgolvet. Så efter tvättstugan är det dags för städning,
* diskning (ett helt berg)
* sen dusch & fix för min del,
* ringa till citygym & höra varför dom har dragit för 2 månader i februari,
* ringa o kolla om mina räkningar har betalats in, vart knas med internetbanken,
* sen traska ner till meag vid 16 & träffa Danne,
* vänta på mamma som slutar 16 i Götlunda och ska åka till Köping,
* sen ta pickupen och åka till Eskilstuna (underbara hem) och hämta mammas nya soffa + soffbord,
* åka till Götlunda (utanför arboga, mot örebro) med det lasset,
* lasta in hemma hos henne,
* åka till tippen med den gamla soffan,
* lämna soffbordet hos moster Lotta,
* åka tillbaka till götlunda och bygga ihop soffan + bordet,
* sen åka tillbaka till Meag i Köping för att lämna pickupen,
* Byta till mammas bil,
* sen åka hem.

Jag tror det kommer bli en sen kväll ikväll. Vad tror ni?

Färg

Nu har jag sprayat lite ute på balkongen. Jag provar med lite smågrejjer som jag inte bryr mig så mycket om först, för att se om de blir bra. och det tror jag att det blir med. Nu väntar jag på att det ska torka, stod att det var snabbtorkande, men de tycker inte jag att det är :p Fast kanske beror på att de ligger utomhus & ska torka. Men tar jag in dom så luktar det så himla starkt!

lite sprayningsprayningsprayning
Jag vill ha det sådär så att det ser lite gammalt och slitet ut.
Inte sådär nytt, perfekt... Vad tycker ni?

Sovmorgon & solig tisdag..

Jag vaknade vid 10-taget idag! Gud vad skönt det var. och inte så speciellt mycket som behöver göras idag. Endast disken som står på tråk-listan. Sen ska jag ju spraya en massa idag också.. jag undrar hur det kommer bli. Kommer säkert sluta med att allt här hemma är vitt..? Haha ja jag vet inte iallafall. Jag skriver lite senare så ni får se hur det blir.. =)




Kaffe och nåt att stoppa i magen nu då... Mmmm! Hörs lite senare!

Lejonet

Veckans:
Du erhåller nya insikter och en större klarhet i din egen inre dynamik och vad som motiverar dig i personliga relationer just nu. Det är som om du är kapabel att ge andra människor större utrymme, och också att ge mer av dig själv för att skapa större närhet. Detta kan samtidigt upplevas som en källa till otrygghet, men de psykologiska fördelarna är många. På ett sätt måste du känna dig fram, och det är inte så mycket det som sägs som räknas, utan vilka känslor som utbyts. Utåt sett behöver du ändå framställa dig själv som mästerlig och i kontroll. Detta är också en tid av självdisciplin; du vet vad du vill och kan också planera för att få det.


Dagens:

Vid lunchtid råder en behaglig stämning som gör det perfekt att träffa människor du bryr dig om. Djupt privata angelägenheter kan dryftas ikväll.


horoskop


Ursäkta röran, jag bygger om...

Jag har nyss vart upp på vinden.. ensam.. kors i taket! Jag som inte törs gå upp där själv annars.. men vad gör man inte när man inte har lust att vänta! :p Jag var iallafall upp dit och hämtade vita stora krukor till orkidéerna. Vart jätte bra. Sen har jag planterat mina små skott, bytit matta i vardagsrummet - till en vit såklart. Sen har jag flyttat och bytit plats på lite andra saker här hemma. Just nu ser det ut som ett bombnedslag. Men det blir bra i slutändan! ;) Senare idag får jag en superstark sprayflaska med vit färg. Så imorgon lär det bli en hel del sprayning. Ska måla om lite grejjer som är i fel färg. Så att de självklart blir vitt! Får se hur de går...

mina små skott jag planterade
Här är mina små skott som jag planterade i köket.
min present till daniel - love
Min lilla present till Daniel - LOVE

Ett nytt vardagsrum!

God morgon!

Sovit gott? Det har jag, Mmmm. Tänkte berätta att helgen har varit extremt lugn :) I fredags vart det en massa fredagsmys. Maten som Daniel lagade till oss var huuuuur god som helst! Vet inte vad man ska kalla maträtten eftersom han har kommit på det alldeles själv. Men det var ris som han fyllde upp en ungsform med, sen hade han kassler, röd chili, ananas, grädde, ketchup, kryddor m.m. som han stekte och gjorde som en sås till, sen hällde han över allt i ungsformen och in i ugnen i ca 20 min. Det var lyckat iallafall!

I lördags vart det mega-lugnt. Vi skulle egentligen åkt ut på isen med Dannes pappa, men det vart inställt. Vi var hemma och segade oss då istället. Lite senare på eftermiddagen gick vi och handlade lite frukost typ. Vi skulle baka, kolla melodifestivalen, dricka vin m.m hade vi tänkt. Men det vart inte så, för jag sov bort nästan hela lördagskvällen... inte roligt. Men så kan de bli ibland, och jag antar att jag behövde det?

I Söndags kom min mamma och Lotta (min moster) över till oss en sväng. Danne & jag fick två jätte fina pelagoner i olika nyanser av vitt/rosa/rött. tack Lotta! :) Sen skulle vi åka till Eskilstuna och gå in på en affär som heter Underbara Hem. Ingen av oss hade varit där förrut. Vi har pratat om att åka dit, men det har aldrig riktigt blivit av bara. Men igår var vi iallafall där. Direkt när man klev in blev man helt till sig. Det fanns så sjukt mycket grejjer, fina grejjer!! Affären var rätt stor, och fullproppad med underbara heminrednings-prylar/möbler/textilier m.m!! Och det var ju såklart bara sånna där saker som jag vill ha... och jag är ju tvungen att titta på allt. och då menar jag allt! Så vi vart ju där i några timmar, alla lika shopping-galna (förrutom danne skulle jag egentligen sagt, men till och med han vart lite shoppingsugen där inne ;) Men mamma var värst, hon handlade för 22 tusen i den äffären! och då vart det; 3 stora ljusa tavlor, 1 mörkgrå dubbeldivansoffa, ljust soffbord, vita stora orkidéer osv osv...



Men vi (jag&danne) kom iallafall hem med
;
* 1 par nya vita gardiner till vardagsrummet, 
* 1 ny taklampa i rotting (vit) till vardagsrummet, 
* 1 ny servis i 18 delar (svartvitt),
* 1 vit doftlykta, 
* 2 vita lampskärmar,
* 2 pkt bakformar med zebramönster,
* 2 pkt bakformar rosa med hjärtan,
* 3 ljuständare,
* 4 vita blockljus osv osv...

vårat vardagsrum

Detta är alltså mitt & dannes vardagsrum som ni ser.
Det har blivit en del förändringar, men är inte färdigt på långa vägar..!

Nu blir det macka & kaffe - vi hörs later!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!