Fredagsmys!

Nu har vi fixat allt som behövdes, vi har vart och handlat gott-gott också! :) Nu sitter jag här och väntar på daniiiiel, han var tvungen att springa ner en sväng. Sen ska han laga den där överrasknings-middagen, weeeiii! Jag vet fortfarande inte vad det är för något han ska tillaga.

Vi sprang även in på Cias och köpte en ny doftolja - sommarblom. Doftar underbart här hemma nu :) Jag köpte även lite mer "metall-glitter" som man kan ha i ljusarrangemang m.m. Blänker och glittrar jättefint när ljusen är tända. 39kr/påse och finns i 3 olika nyanser: guld, brons & silver. Jag gillar silvern, den passar till allt möjligt. Bra tips är att ha i ljuslyktor som är utav den lite större storleken. Om man inte vill ha de så "tomma och luftiga" så fyller de upp bra förrutom ljusen som är där i.

Var in på Life butiken också, där köpte jag Panto-3. Det är ett kost-tillskott och en näringsbooster för vackrare hår och naglar. Jag tycker att den är jätte bra, eftersom jag tappar så mycket hår. Så den kan jag starkt rekomendera. Finns i 3 st olika storlekar och det är 1, 2 och 3 månader. Jag köpte för 1 månad, det är 72 tabletter. Man tar 2 st dagligen och kostar endast 135kr. Det är billigt och bra för ett vackrare och tjockare hår.

panto-3, doftolja, silver-krull.

näääej, nu över till fredags-myset!
Hoppas ni också får en mysig fredag, för det ska iallafall jag ha! ;)

Pyssel

Usch vad jag är trött idag, alltså riktigt jädra trött! Så jag har inte orkat göra nånting speciellt alls ännu. Men nu tänkte jag faktiskt ta & rycka upp mig och sätta igång och pyssla lite här hemma. Här ska det bytas kattsand, diska, dammsuga, plockas, duscha, fixa mig, äta m.m!

Sen när danne kommer hem från jobbet ska han krångla med en vit platt-tv som han har köpt, som han ska sälja! Sen ska vi ner till big inn, handla mat & annat gott till helgen och lite annat. Sen ska han laga mat till oss, och jag vet inte vad det är han ska göra, det ska bli en överraskning.. någon mat rätt han har kommit på alldeles själv säger han... ska bli mycket intressant! :)


Helgens schema ser ut såhär:
Fredag;  dricka vin och mysa hemma.
Lördag;  åka 240 på isen med dannes pappa.
Söndag; åka till Eskilstuna med mamma, besöka "underbara hem" = shopping


Fredag - Veckans roligaste dag

Oops! Det vart ingen uppdatering igår. Men det beror på att de var full rulle hela dagen igår och hann inte med. Jag träffade iallafall Jeanette igår. Hon kom hit ungefär vid 09 igår, då åt vi lite frukost, sen drog vi ut på stan. Vi skulle in på apoteket och handla lite. Men upptäcker då att Jeanette hade glömt sitt visakort hemma i jobbarbrallorna, så vi åker en sväng till Arboga för att hämta det, och gud vad konstigt de känns att vara där när jag inte bor där längre, jag är ju typ aldrig i Arboga nu för tiden sen jag flyttade därifrån. Men vi var iallafall upp till Jeanette en sväng. Jag var tvungen att kolla runt överallt, för det var så länge sen jag var där, så det var kul! :)

Sen åkte vi tillbaka till Köping igen. Gick in på jysk en sväng, men där hittade vi ingenting alls. Så vi åkte till stan igen och kollade på Guldstaden. Finns sjukt mycket fina saker där alltså! Jeanette köpte sig ett pandora-armband av läder och en elefantberlock. Hur fint som helst! ;) Sen gick vi o kika i alla möjliga affärer. Jag köpte en liten present till min danne på Epok, (en av världens bästa affärer tror jag) Jag köpte iallafall ett ställbart ord "love" i vitt trä, till honom. Fast egentligen är det ju lite till mig också ;) Ska lägga upp bild på det sen.

Efter ett tag var det dags att käka. Eller ja, Jeanette ville äta, så jag följde med som sällskap. Men hon tvinga i mig en liten bit av hennes kycklingrulle med currysås, jag måste säga att det var riktigt god. Men eftersom jag har bestämt mig för att gå ner i vikt så kan man inte hålla på o käka vad som helst ;) Sen kom Gun (min svärmor) förbi och käka också, sen så vart vi sittandes där i några timmar för vi snackade en massa strunt! :)

Sen drog vi en sväng in på apoteket igen, där träffade jag Johanna - det var trevligt för det var så längesen vi sågs! Vidare till systemet för att handla lite vin & öl tills fredagen (idag) Sen åkte vi bara till ett ställe till, var tvungen att köpa ny kattsand till Elsa, så stannade på Djurmagasinet och köpte det med, sen åkte vi hem. Där var Micke och Danne, sen var vi hemma ett litet tag. Typ en halvtimma, sen ringde Dannes far och då skulle vi åka till Öb i Arboga. Så vi åkte dit, Arboga för andra gången idag för mig :) Men vi hittade lite fynd på öb faktiskt! Sen åkte vi hem, vi var hungriga så vi gick till pizzeria en till och köpte en kebabrulle som vi delade på - gott vare! Sen vart det lugnt för resten av kvällen!

emma & jeanette (inflyttningsfest) 
Jag & Jeanette. Bild från inflyttningsfesten vi hade i augusti -09!


Det var min dag det, vi hörs lite senare!

Elsa

ligger i soffan och myser! ♥  tar kort på spegelbilden
Står i soffan som en boll=) ♥  sitter på golvet och agerar modell och har blicken i kameran! ;) ♥

Sovmorgon & solig onsdag!

Godmorgon :) Idag fick jag lite sovmorgon, skönt! Vaknade med solen på mig i sängen lite innan 10, hur underbart är inte det ? Känns som det var hur längesen som helst det var sol & fint såhär som idag. När jag sedan gick upp ur sängen så var det städat och fint sen igår, och det är inte ofta det är städat direkt på morgonen. Brukar alltid annars vara en massa att städa, det första man ser när man kliver upp, och det är såå tråkigt! Men tur att det inte är så idag då.  

Idag vet jag inte vad som händer, inget speciellt tror jag. Bara koppla av och ha det skönt ska jag nog göra idag, det låter som en bra idé! Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe och kanske nån macka.
Vi hörs senare!

Storstädning & tvättstuga

tvättstugan
Det är det som står på mitt schema under dagen! Har snart tvättat klart allting, de sista ligger i torktumlaren och hänger i torkskåpet nu. Har precis dammsugit och skurat golvet. Sitter här och väntar på att det ska torka, därför jag hittade en liten paus där jag kan uppdatera mig lite :)

Har tvättat gardinerna, så när jag kommer upp med all nytvättad tvätt så ska jag ställa mig och stryka också! Sen ska jag lägga in allt i garderoben, hänga upp nya handdukar i badrummet och kökshandukarna i köket. Sen lägga på alla mattor på golvet, bädda sängen, vika in massa andra kläder som ligger framme, dammtorka hyllor osv, och lite andra småsaker sådär :) 

Efter all städning ska jag duscha, fixa mig, sen gå ner på stan och möta danne efter jobbet och sen ska vi handla mat, hem och laga mat och sen bara mysa!


Usch just nu är han uppe på fabriks-taket på jobbet och röjer ner massa snö! Utan någon säkerhet!! Det är jätte högt och han som är så höjdrädd (jag är likadan, jag hatar höjder) Så jag hoppas att han hör av sig snart och säger att han är klar och att allt har gått bra och att han inte har trillat ner eller något, fyy! är så nervös hehe!

God morgon!

Har ni sovit bra inatt ? Det gjorde inte jag.. Danne låg och höll om mig hela natten, ändå sov jag tydligen inte så bra. Vaknade med huvudvärk o känner mig bakis.. jag är inte bakis, jag har inte druckit någonting. Ska gå och göra mig en kopp kaffe till mig nu och fortsätta kolla på vakna med the voice! och knapra lite alvedon för just nu är de min bästa vän!

alvedon


Dagens & veckans horoskop för mig.. 

Du befinner dig inne i en period när djupa känslor och band prioriteras framför annat. Det betyder att din livsstil genomgår förändringar. Städa upp i ekonomin för en bättre framtid.

Det som gynnar dig mest just nu är att gå inåt för att utforska vad det är som motiverar dig djupast sett, och under veckan kan du komma att avtäcka många hemligheter om ditt själsliv, en process som gör dig bättre rustad att ta befälet över din egen tillvaro, och med potential att transformera dina närmaste relationer. Mjukhet och ömhet är de egenskaper du vinner insteg med nu, inte minst när det kommer till kärlek och sexualitet. Just nu är det inte din rent fysiska förmåga som räknas, utan den rent själsliga kontakten. Både i det inre och det yttre kan du hitta ny kraft nu. Din drift att kontrollera ditt eget öde kommer snart att kunna uttryckas på ett mycket kraftfullt sätt, särskilt på idéplanet.



God natt.

Nu ska jag gå och lägga mig. kvällen har varit ganska piss för jag har varit på dåligt humör o skit !! :P men men.. de är en dag imorgon också! och då kommer svärmor 06.30 för att tvätta :p hihi

vi hörs imorn då!

Kaffe

Nu sitter jag här och dricker en stor kopp kaffe, och har ätit 3 rostade mackor med ost & skinka! I hopp om att jag ska hitta orken till att städa & göra fint här! Jag har verkligen ingen lust nu :p men vissa saker bara måste göras och så är det med de!

 

Vill du veta lite mer om mig?



Hur bor du: i en 2a med min underbaring daniel :)
Brukar du komma i tid: Ja, oftast
Hur lång är du: 1,74 cm lång!
Kan du laga mat: ja, men jag är amatör!
Vad jobbar du med/pluggar du: jag är arbetssökande..
Vad har du på dig just nu: trosor & linne
Har du någon fobi: många.. höga höjder, trånga utrymmen, äckliga djur, m.m!
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag, vart en filmkväll med Danne
Vilket är ditt senaste inköp: Hm.. 2 snusdosor igår
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe, té, juice, oboy, vatten.. :)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: försäkringskassan, men dom e slut...
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej jag har sovit på golvet med älskling hihi
Vad hade du sönder senast: hm konstigt nog så kmr jag inte på det... :s
Vem snackade du med senast: danne :)
Varm favoritdricka: oboy/té/kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten såklart, eller coca cola
Alkoholhaltig favoritdricka: finns mycket som e gott!
När gjorde du senast något riktigt dumt: de vet jag inte faktiskt :)
Saknar du någon just nu: ja, min danne :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: haha det finns mycket man kan göra...
Någon jag stör mig på: hon med tänderna i "förkväll" tex
Intressen: heminredning, smink&hår, bakning, träna, osv..
senaste person du kramade: danne :)
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: danne
Vad drack du senast: vatten igårkväll..
Vill du ha barn: Ja, klart att jag vill det :)
Längtar du till din nästa födelsedag: nja inte speciellt..
Har rakat dina ben någon gång: haha japp massvis med gånger
Är du sugen på något nu: Kaffe skulle sitta fint!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: beror på :P vanligast 2-3 st
Använder du hudkräm: Japp, dove go fresh, doftar ljuvligt :)
Attraheras du av män med skägg: Min älskling har skägg ibland, så ja :)
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop!
Brukar du baka: japp, allt möjligt gott..
Röstade du i det senaste valet: nej det gjorde jag inte
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja, det är bara ett jobb som fattas nu!
Vilken låt lyssnade du senast på: minns faktiskt inte det :p
Har någon annan sovit i din säng inatt: danne och jag delar, så det vore väl elsa då :)
Vad tycker du är äckligt: finns myyyyycket
Har du pengar på mobilen: Japp, har abonnemang..



Vilken svordom använder du mest? "jävlar" eller "fan" tror jag :p
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.00 - då börjar vakna med the voice :)
Var köper du dina matvaror ifrån? willys och ica oftast
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? både och
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? hela min önskelista från IKEA :)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? japp
När var senast någon stötte på dig? haha jadu, danne gör det hela tiden ;)
Vad åt du till middag senast? chili con carne a la mamma igår
Kan du vissla? yes i can!
Tittade du på tecknat när du var liten? självfallet!
Äger du några popband t-shirts? popband? nej rockband!
När flög du senast? 2006 - till turkiet
Pratar du några andra språk? nej det gör jag inte
Har du gråtit offentligt? ja det har jag nog..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? japp, daniel&jag ska tatuera oss snart :)
Vad har du med dig in på bion? coca cola, popcorn/godis!
Vad har du för väder? nu är de en massa minusgrader, snö och soool =)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? det vet jag inte, jag gick handel iaf..
När sov du senast på golvet? inatt!
Vilken är din favorit drink? åh, finns ju så många :) men jordgubbs-daquiri är gott!
Gillar du din boendesituation? Japp, vi skulle vilja ha insattslägenhet bara..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? inte många :P
Är dina dagar fullbokade och stressiga? haha ne inte så :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja :P
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21 år
Tror du på liv på andra planeter? klart de måste finnas liv, allt liv kan ju inte bara vara på jorden.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? försöker tänka positivt!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej aldrig! eller jo kanske...
Tycker du om att krama folk? ja nära&kära!
Äger du en digitalkamera? yes i do!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? jadu..
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja väldigt mycket..
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej ?
Är du mörkrädd? ja :$
Tre saker du alltid har med dig? snus, nycklar, mobil :)

Västerås

Ja igår var vi i Västerås. Jag, danne, dannes pappa & dannes bror. Vi var till Media markt, kollade på en bil som peter skulle köpa, sen åt vi buffé och lite sådära :)

Danne fick sin födelsedags present av peter i efterskott (blu-ray filmer) som han fick själv välja på Media markt. Det vart några bra filmer faktiskt. Vi hann kolla på tre stycken. "Beck - stormens öga" och "9" - en tecknad film om en trasdocka som vaknar upp till en öde värld. och "Shrooms" en film om ett gäng ungdomar som ska campa ute i naturen i Irland (tror jag) och de ska äta magic mushrooms. Och de får massa hallucinationer - det blir en massa kaos. Väldigt läskig film var det!

Sen gjordes väl det inte så mycket mer den söndagen. Var nära att frysa ihjäl tror jag. Gud vad kallt det var igår, och kallare lär det ju vara ute idag... -27 liksom! och igår, konstigt nog, var det bara -15!

Idag är det dags att städa igen, rörigt som faen här hemma nu. Vi har bäddat ute i vardagsrummet. På golvet. Med bäddmadrassen från sängen och 2 täcken över, sen två täcken att ha på sig och 4 kuddar - as skönt! Men allt här hemma står ju huller om buller.

men men, hoppas de blir en bra dag iaf. CIAO!

oj..

Nu ska jag gå och lägga mig... tiden rann verkligen iväg ikväll/natt! Kolla klockan på när jag skrev det här liksom?

Jaja, vi hörs imorn!

Mycket roligt dygn

Tänkte uppdatera vad som hände i gårdagen, för igår lyckades jag äntligen få danne att vilja ha den där köks-taklampan! Det är en silvrig spotlight. (Innan hade vi en lampa med tre hängande glaskupor med olika vikter så att man kan ställa in höjderna på lamporna.) Han kopplade även ihop spotlighten och borrade upp den med, inte illa! Min handy-man! ;) och det vart grymt mycket snyggare nu än hur det var.

Vi gjorde rent akvariumet igår också, bytte vatten och gjorde rent pumpen och rensade lite vissna växter med mera. Så nu är det i topp-skick med. Vi tvättade Elsa också (vår lilla kisse. Hon är 75% Helig birma och 25% perser.) hon fick en varmt och skönt bad och schamponering, skööönt! sen föna och kamma, hon blev såå fin och luktar - nej, doftar(!!) så gott nu hihi. och det vart även lite mer pyssel i hemmet...

Vi gick in och la oss i sängen vid 23 ungefär, låg och kollade på teve, pratade skit oså. Vid 01-tiden började det bli jobbigt, ingen av oss kunde somna. Danne frågade vad vi skulle göra. Då kom jag med förslaget att vi skulle gå ut och åka pulka(!!). Det snöade ju massor? ;I Han kollade på mig som om jag vore en idiot först och trodde jag skämtade tihihi. Men sen gick han med på den idén och vi drog ner i källarn, lånade grannens pulka och knalla iväg till backen. Klockan var då ca 01?! hihi vi hade iallafall backen för oss själva! och jag lovar det var huur mysigt som helst! Sen gick vi hem och bäddade ner & värmde oss & kollade på skräckis, somnade ungefär vid 5-taget imorse, så vaknade vid 11. Idag har det inte hänt så mycke. Tagit det lugnt, var och handlade lite needs & frukt & gott tills kvällen, storstädat ätit mat, kollat Let´s Dance osv :)


Hörs imorn!



Vindsförråd

Just nu håller jag på att försöka övertala Danne att följa med upp på vinden och hämta ner en "ny" köks-lampa, som jag tycker att vi ska ha istället för den vi har nu. Men det går inge vidare.. törs ju inte gå upp där själv för jag tycker det är läskigt :p

15 månader

Jepp! Idag är det jag och min älskade b-friend som har 15 månader tillsammans :) Underbara har dom varit måste jag verkligen säga, och flera blir det. Mååånga fler! :)

Me & baby Me & baby  Jag älskar dig bubbie! ♥ 

Alla hjärtans dag och lite till

Nu har jag glömt bort bloggen för några dagar. men men! Jag tänkte berätta lite om vad som har hänt sista tiden.

I fredags tog vi det bara lugnt hemma, jag och danne. Åt lite god mat och kollade på Let's Dance typ. Minns faktiskt inte rikigt hehe. 

I lördags var vi ut och åt med Peter, Gun och Micke (dannes bror, mor och hennes karl) på kinarestaurang. Peter bjöd oss allihopa! Och gott var det! Jag blev iallafall superdupermätt. Jag åt vegetariska vårrullar med sweetchilisås till förrätt. Till varmrätt åt jag självklart kyckling med annanas. Det är bland det godaste man kan äta! Mmmmmmums! Sen åkte vi hem och drack vin, tände ljus och mös :) 

Jag fick mina alla ♥-dag presenter av Daniel i förväg hihi. Det var tre blanka, rosa och glittriga små paket. Med tre stycken olika pandora berlocker i. Aww hur gulligt är inte det ?! Han skämmer verkligen bort mig, den saken är sann! ;) Den första var en turkos/grön glas-berlock, som jag skulle ha på mitt pandora halsband - som jag också har fått av honom! Den andra var en trekantig liten berlock som hade en liten text på sig "Forever together" stod det på den - aww gullegos! och den tredje var en mellanleds-berlock med små söta blommor på! Jag ska lägga ut bilder på mina pandora-smycken senare så ni får se :)

Söndag - Alla ♥-dag började med att Danne gick iväg och köpte färskt bröd till oss till frukost. Sen gjorde han frukost på sängen & levande ljus till mig. Sen vart det bara en massa gos. Awww ! Lite senare på dagen kom mammi förbi och hade med sig mat, så hon ställde sig och fixa iordning de direkt, kolpudding med stekt potatis & färskt bröd och sallad! Sen vart det efterrätt, och det var mammas hembakade äppelkaka med vaniljsås, fyy vad gott! Sen bjöd hon oss på bio. Vi fick välja mellan "Snabba cash" eller "farsan" då bestämde vi oss för Snabba cash, men när vi kom fram hade vi kollat fel tider så det fick bli "Farsan" av Fares fares. Och.. den var faktiskt riktigt bra, man fick skratta en hel del också, något att rekomendera! Jag hade iallafall en supermysig alla hjärtans dag 2010 & hoppas även att alla andra också hade det!


Nääää ... nu blir det lite för mycket text här tycker jag.. Jag hinner inte märka att jag skriver så mycket förrens det är försent hihi.



vi hörs, CIAO!

Hemmet är nu i topp-skick!

Nu har jag städat & gjort rent precis hela lägenheten, så nu luktar de hur gott som helst här! och jag själv är även nyduschad med.. gud vad skönt de är att duscha, finns inge bättre.

Nu hade jag tänkt föna håret & fixa mig lite, sen kommer min darling hem.
Får se vad denna underbara fredag & fredagskväll väntar...


CIAO!

God morgon!

Sovit gott under natten? Det har jag. Vart lite morgonmys med danne imorse innan han gick till jobbet. Efter det somnade jag om en stund, vaknade vid kvart över åtta. Då gick jag upp och gjorde jag frukost till mig själv och ringde till danne. Och självklart kollade jag på VAKNA! med the voice. Finns det något bättre morgonprogram? tss.. tror inte de va! Det är GRYMT må jag säga, och starkt beroendeframkallande, jag måste se det varje morgon.



Idag tänkte jag fixa lite till här på bloggen, lära mig lite mer om design! Har hittat en jätte bra hemsida för det. 
http://designadinblogg.se/ heter den, om det är någon mer som vill lära sig!

Sen ska jag faktiskt städa och göra fint i lägenheten tills helgen, så man slipper att göra det då :) För igår så fuskade jag faktiskt med det, vart ingen städning alls! :/ bad me! hihi.




Min sambo och jag, vi har  pratat om att måla om här hemma. Vi ska kontakta Kbab och höra med dom vad dom säger, vi bor ju trots allt i en hyreslägenhet. Om vi har tur betalar dom för det, men gör dom inte det, så är de fine det med. Bara jag får göra jobbet, så är jag nöjd!

* Vi vill ha vitt och ljust i köket - måla över de fula tapeterna (vita med blåa blommor)
* Lila + fondtapet i sovrummet (för tillfället är det gröna tapeter)
* Naturfärgat/vitt i hallen (är för tillfället gula tapeter)
* Sen vill jag måla om våra barstolar vi har i köket, även dom ska bli vita!


oj oj oj.. nu vart det ett långt inlägg här!


Ha en riktigt bra dag allihopa! För det ska jag ha ;>

Styling

Sådär.. nu har jag iallafall gjort om lite på bloggen!
Har hållt på ett bra tag nu och börjar komma ihåg lite hur allt funkar..
Vill ju ha den lite mer egen, istället för att välja en färdig mall.
Då blir det så tråkigt, usch.
Men den här får duga såhär sålänge, tills jag orkar göra om mera!

men men, de löser sig nog snart! :)


Snart ska jag gå upp & duscha, diska, äta lunch & plocka lite oså.
Sen ska jag ner på stan, lämna in ett papper hos försäkringskassan,
de är ett jävla krångel hela tiden me dedär! 
sen ska jag möta upp Danne (min pojkvän)
sen hem en snabbis för han ska duscha,
sen ner till skinngubben och big inn för att kika lite :)

sen blire god mat och en massa mys som står på schemat ikväll!
Vi ska kolla efter en utlandsresa till något varmt land! :) inte helt fel.




Nystart!

Sådär ja. Som jag sa så hittade jag min gamla blogg igår,
och jag tänkte börja skriva lite igen. En kul grej!
Men det var ju så sjukt längesen jag bloggade nu, 
så därför börjar jag om på en helt ny så att inte allt gammalt står med i den här! :)
Det kommer ju förmodligen ta ett litet tag att vänja sig och komma igång.

Sakta men säkert..




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!