Det har precis moffats

Som baara den! 31 mars 2012 - årets första grillning :) Tvifan vad gott det var! Synd bara att värmen har försvunnit ute, annars hade man kunnat sitta ute och äta med :-) Nä nu orkar man inte ens röra på sig :/ mindre bra.

Det vart marinerat grillat nötkött, potatisgratäng med vitlök, äppelsallad, majs i foliepaket, marinerad och grillad lök, baguetter, bea (inte till mig - (ush) hamburgare och cubacola! Skulle vart gott med vin, men de var visst slut!


passionsblomma

Ja, det passar väl bra in vid matbordet i köket? :) ohja!

Den köpte jag här om dagen inne på blomster landet. Skitcool!


Den till vänster fick jag av daniel, den växer så det knakar! Minns inte det exakta namnet på den, men det är en typ av murgröna. Fast med lite tjockare och trekantigare blad.

Till höger är passionsblomman!


 häftiga blommor på den va? Det tycker jag! Men det är bara dagsblommor. Den blommar i en dag, sen vissnar den och så kommer det en ny!




och på bordet står en gul och fin påsklilja :)


näe nu ska vi börja lite med maten!
Trevlig lördag - hörs sen :)

hej och hå!

Idag är det lördag och igår hade vi en jättemysig kväll jag o daniel :)
och imorse vart det en riktig mysmorgon med lyxfrukost med bivurbröd som avslut!

Efter det kom micke och svärmor en sväng och hälsade på och drack kaffe,
sen åkte vi och handla mat,
då bestämde vi oss för att grilla ikväll! kött och potatisgratäng, oooh!

när vi kom hem skulle daniel lira pokerturnering och jag städade akvariumet i sovrummet,
vart ett litet lyft :) sen har jag pysslat med lite allt möjligt här hemma! och sen kom jag på att jag påbörjade ju tvättstugeprojekt igår? hahaha, hade jag totalglömt! Så jag får fortsätta lite med det, så att det blir klart :)

Efter ett tag kom peter förbi, sen kom svärfar med! och de ville vara med och grilla senare ikväll :) gött!
synd bara att det är värsta vinterkylastormen ute? uhh! :S jag trodde ju att det var vår nu? Dessutom var det ju snö utanför huset imorse, god jul! men jag tror att det kommer att funka att grilla iallafall, vi kan ju åtminstone äta inne!


New shoes in!

Vart ett par vita fred perry till mig idag! ..och lite nytt smink.. och en hälsoburgare? Och jordgubbar som ska doppas i choklad ikväll!

Med andra ord - idag har jag spenderat min dag med mysan :-) riktigt trevligt!


God morgon!

Har varit nere och lagt i första maskinen tvätt, och nu står frukosten framför mig :-) Mmm!

Blir samma idag:
Fiberhavregrynsgröt + psylliumfrön med kanel, äpplemos, och en skvätt mjölk!
Kaffe med mjölk,
Proviva björnbär,
Riskakor med kycklingost, färsk gurka, persilja och timjan till.

Och jag pratade med mamma för en stund sen. Hon ska jobba första dagen på nya jobbet idag! :) på Coop forum i Örebro. Fast egentligen skulle hon ha varit på Coop forum i Eskilstuna idag. Hon har blivit demonstratör! Så roligt, hoppas de går superduper idag! <3


Relaxar lite

Sitter här och tittar på big brother live och njuter av fötterna nerdoppade i ett fotbad! Ska snart fila och göra dem mjuka, lägga en pedikyr sen smörja in dem :-)



I like to mooooove it!

När jag vaknade imorse, då drog jag på mig träningskläderna och på med hög och bra musik i lurarna och sen gick jag ut, och power walkade milen :) riiiktigt skönt innan frullen! Dock var det så blåsigt ute, så att till och med ögonfransarna fladdrade, skämtar ej! haha :) och jag tyckte att vilket håll jag än gick åt, hade jag motvind :p förrutom sista vägen hem.. då hade jag medvind? Men de är bara bra med motvind, då får man ta i ännu mera :)

Väl hemma gjorde jag iordning brak frukost till mig själv. Fibergröt + psylliumfrön, riskakor med kycklingost + persilja och gurka, proviva björnbär, och en kopp kaffe! Mmm.. :)

Nu ska jag glo tv lite sen ta en vaaarm dusch, fryser som sjutton :)



yummie!


God morgon :)

Idag är de torsdag. Jag har precis vaknat :)

igår var jag med mamma på shoppingtur i Västerås. Men hör och häpna - jag hittade knappt någonting? En top, smink, 6 fina kaffekoppar, 2 hissgardiner, en klätterväxt, kyddskyltar och lite ikeaprylar! Okejdå, jag hittade väl en del grejjer. Men det var inte de jag var på jakt efter, det var ju kläder jag skulle ha. Men fanns typ inget?

Lägger ut en bild på shoppingen i förrgår sålänge:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!