påväg till myspys hemma hos mamma :-)

img_0969 (MMS)

påväg till myspys hemma hos mamma :-)


vart jobb idag iallafall!

img_4728 (MMS)

vart jobb idag iallafall! Håller på att blästermålar idag, men nu sitter jag hos tandläkaren :'( de ska börja göra en rotfyllning på mig och jag är LIVRÄDD!  :( sen ska jag tillbaka o jobba igen på yara och hem till mamms ikväll :) ont som fasen i knät har jag med, gjorde en vurpa bland ställningarna för ett tag sen :$ wish me luck nuu!!!


fikar med jeanette, efter lite shopping! ;)

img_7681 (MMS)

fikar med jeanette, efter lite shopping! ;)


Frukost i sängen

Har en långhelg framför mig.
Är ledig idag & imorn :)

så därför vart de frukost hemma i sängen idag ;) synd bara att det vart ensam-frukost... :/


Tankeställare

Jag gick runt i en stormarknad när jag såg en kassörska ge den här lilla pojken sina pengar tillbaka, pojken kunde inte ha varit mer än 5 eller 6 år gammal. Kassören sa: "Jag är ledsen, men du har inte tillräckligt med pengar för att köpa denna docka.''Den lilla pojken vände sig till den gamla kvinnan bredvid honom,''Mormor, är du säker på att jag inte har tillräckligt pengar?'' Hon svarade,''Du vet att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, min kära.''Hon bad honom att stanna där i 5 minuter medan hon gick för att se sig omkring. Hon lämnade honom. Den lille pojken höll fortfarande dockan i handen. Slutligen gick jag mot honom och jag frågade honom vem han ville ge denna docka till.

"Det är dockan som min syster älskade mest och önskade sig så mycket till jul. Hon var säker på att tomten skulle ta med den till henne. Jag svarade honom att kanske jultomten skulle ge den till henne trots allt och att han inte skulle oroa sig. Men han svarade mig tyvärr. "Nej, jultomten kan inte ge den till henne där hon är nu. Jag måste ge dockan till min mamma så att hon kan ge det till min syster när hon går dit. " Hans ögon var så ledsna när han säger, "Min syster har gått för att vara med Gud. Pappa säger att mamma kommer att se Gud mycket snart också, så jag tänkte att hon kunde ta dockan med sig och ge den till min syster.''

Mitt hjärta nästan stannade. Den lille pojken tittade upp på mig och sa "Jag bad pappa att be mamma att inte gå ännu. Hon måste vänta tills jag kommer tillbaka från köpcentret. Sen visade han mig en väldigt fin bild av sig själv. Han skrattade. Han berättade då för mig "Jag vill att mamma tar min bild med sig så hon inte glömmer mig. "Jag älskar min mamma och jag önskar att hon inte behöver lämna mig, men pappa säger att hon måste gå för att vara med min lillasyster." Sedan tittade han igen på dockan med sorgsna ögon, mycket tyst. Jag sträckte mig snabbt efter min plånbok och sa till pojken. "Antag att vi kontrollerar igen, ifall du har tillräckligt med pengar för dockan!'' OK sa han," Jag hoppas jag har tillräckligt. " Jag lade till några av mina pengar till hans utan att han såg och vi började räkna dem. Det var nog för dockan och även en del extra pengar.

Den lille pojken sa: "Tack Gud för att du gav mig pengar!" Sedan tittade han på mig och tillade: "Jag bad Gud igår kväll innan jag somnade att se till att jag hade tillräckligt med pengar för att köpa denna docka, så att mamma kunde ge det till min syster. Han hörde mig!'' 'Jag ville också ha tillräckligt med pengar för att köpa en vit ros till min mamma, men jag vågade inte be Gud om för mycket. Men han gav mig tillräckligt för att köpa dockan och en vit ros.'''Min mamma älskar vita rosor."

Några minuter senare återvände den gamla damen och jag stod kvar med min korg. Jag avslutade min shopping i en helt annan sinnesstämning från när jag började. Jag kunde inte få den lille pojken ut ur mitt sinne. Då kom jag ihåg en lokal tidningsartikel för två dagar sedan, som nämnt en berusad man i en lastbil som kört in i en bil med en ung kvinna och en liten flicka. Den lilla flickan dog direkt och läget för mamman var kritiskt.

Familjen var tvungen att besluta om att stänga av den livsuppehållande maskinen eftersom den unga kvinnan inte skulle kunna återhämta sig från koman. Var det familjen till den lilla pojken? Två dagar efter mötet med den lilla pojken läste jag i tidningen att den unga kvinnan hade gått bort. Jag kunde inte hejda mig själv så jag köpte ett gäng av vita rosor och jag åkte till minnesplatsen för den unga kvinnan där människor kunde ta farväl innan hennes begravning.

Hon var där, i kistan och höll en vacker vit ros i handen med bilden av den lilla pojken och dockan placerad över hennes bröst. Jag lämnade platsen, tårögd,med känslan av att mitt liv hade förändrats för alltid. Den kärlek som den lilla pojken hade för sin mor och hans syster är fortfarande till denna dag svårt att föreställa sig och på bråkdelen av en sekund hade en rattfyllerist tagit allt detta ifrån honom.

Nu har du två val:
(1) kopiera och klistra in den här på väggen
(2) Ignorera det, om det aldrig rört ditt hjärta.

 


Äntligen kom appen!!!

Såg nu när jag skulle logga in på blogg.se att de äntligen har släppt en blogg.se-iphone-app!

Såå efterlängtat! Laddade ner den direkt, och skriver mitt första inlägg nu via den. Får se hur de funkar ;)

Hade en kompis i trädgårn i morse, därav bilden ;)





på G till hamnen

img_7590 (MMS)

på G till hamnen. Varför är de så mörkt ute idag? Är jättetrött! :o


Rolig fakta:

img_5720 (MMS)

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, så har du producerat nog med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!) Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!) En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.) En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad ...?) En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?) Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.) Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.) En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.) Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?) Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare och skicka detta till dem som du vill få att le, kanske till och med skratta. Med andra ord, skicka det till alla! (Och älska det där med grisar!)


lite bättre bild på håret:

img_8973 (MMS)

Hyffsat..


på jobbet!

img_7977 (MMS)

på jobbet!


Mitt betyg:  5 av 10p = njaa!

img_7893 (MMS)

Findus färdiga matlåda. Med pasta, krämig sås, tomat, bladspenat och rökt lax!


Erikslunds shoppingcenter

img_7974 (MMS)

helt slut efter dagens shopping-time! Det var sista invigningsdagen idag på Erikslunds nya. Fifaan vad folk det var, överallt, proppat! Vart en hel del handlat idag, kunde inte åka normalt hem i bilen för de vart så mkt grejjer med hem! :p nästan som vanligt haha! Visar sen vad vi köpte :) Myser nu i mina nya, rosa mjukisbrallor som är jättesköna! och levande ljus med daniel hihi. Nattinatti sen! ;)


mitt "nya" hår

img_1841 (MMS)

Resultatet efter frisörbesöket, Kanske inte världens bästa bild.! Men jag hade nog hoppats på mer förändring än så :/ Hon la i lite nya folieslingor, silverschampoo inpackning och klippte bort ett par cm. Men frisörer är såå himla försiktiga när de gäller att ljusa upp hår. "de sliter så otroligt mycket på håret när man bleker" och jovisst stämmer det, men inte såå mkt som man tror, inte på mitt (faktiskt) starka hår iaf! Funderar på att göra de själv igen nästa gång... Då får man mer effekt och sparar flera tusenlappar.. :/ Min utväxt är fortfarande kvar, och det är lite "prickigt" i underhåret där de nya slingorna kom. Inte är de billigt heller, därför jag inte är nöjd!


skön helg

img_7671 (MMS)

skön helg


äntligen mys-dax

img_5885 (MMS)

äntligen mys-dax


Fredag & löningsdag

img_7832 (MMS)

Jobbar just nu. Men slutar tidigt idag, ska bara fylla en bil (10kubik) och sen efter de så ska jag till friiissan, 13.15 :D   Åhh, ska bli riktigt riktigt skönt! Visar resultat sen ;)


översvämning

img_6167 (MMS)

fick ta hand om en översvämning i vår tank imorse precis när vi skulle gå in. Iinnan vi kunde börja skära loss syran :p vart klara för ett litet tag sen. Ca 22 kubik vatten hade de sprutat ut ur en vattenslang under natten, som de hade gått hål på... Dränkte ena stöveln under vattnet så strumpan vart dyngsur och kall. Fick gå så några timmar. Har hängt upp dom på elementet nu så brr va kallt de e nu!


man blir ju totalt bortskämd här på jobbet...

img_6907 (MMS)

man blir ju totalt bortskämd här på jobbet! ;) :o


vy ifrån fönstret hemma imorse.

img_0384 (MMS)

Sol, regnvatten & dis.


Överraskning

img_4259 (MMS)

jag kom hem ifrån jobbet för ett tag sen och det luktade mums. Daniel hade lagat lyxmiddag till oss & gjort mysigt! :-) Är proppmätt nu... Slappdax i soffan ...på stört! ;)


nu är det dax för firmafest! :-D

img_3067 (MMS)

nu är det dax för firmafest! :-D


Våran dag <3

img_0992 (MMS)

idag så har jag och min Daniel varit förlovade i 2 år! <3 Tiden går fort när man har roligt. 09-09-09 in my heart!


nu jävlar regnar det!

img_6010 (MMS)

nu jävlar regnar det!


jag just nu:

img_0399 (MMS)

köpa eller inte köpa? Hmm... :-O


har man lika rolig humor som mig

img_2442 (MMS)

Jaa, har man lika rolig humor som mig, så skulle det här kunna vara en ganska rolig macka! Eller? :-P Vet inte riktigt om jag vill äta upp min lunch-macka längre? :-O Det som även gör det lite ännu roligare är att det var choritzo-ost jag drog på mackan också ;-) Hahah


regn & rusk

img_2204 (MMS)

usch vilket regn & rusk väder det vart idag å' ? :-S


Life's good

img_8266 (MMS)

Att det kan vara så skönt att komma hem. är nyduschad, har myspyskläder på mig, tänkte slappa i soffan hela kvällen och ska strax äta god hemlagad mat :-) loveit, ha! hörs sen ;-)


Pausad

img_9482 (MMS)

Frukost-rast just nu i våran lilla barack här i hamnen! :-) för snart är de väl dags att hoppa in i tanken nu igen... Bara 7,5 av 11 timmar kvar!


påväg hem

img_1988 (MMS)

påväg hem ifrån mamma, och var nyss i kungsör och handla lite specialiteer! Vart en sväng på kicks innan vi åkte från stan, lite smink hade tagit slut! Sen i arboga så var vi in och handla lite på ö&b, vart ganska mycket "bra att ha" grejjer :-) sen åkte vi till Götlunda. Åt god mat, gjorde om, spelade kubb och hade de trevligt! Bra söndag :-) Fin himmel ute nu :-) visst?


lördagskvällsmys :-)

img_2860 (MMS)

lördagskvällsmys :-)


lite shopping!

img_2180 (MMS)

Allt utom katten, för henne hade jag redan innan! ;-) Det vart 2st gula goby's (saltvattensfiskar) också, sen lunch på burger king och det smakade sisodär gott.. :-P nu kokar vi sten haha! Skifferplattor i småbitar utifrån trädgårn som ska åka ner i sötvattens akvariumet för att bygga en eller flera små parningskojor ;-)


västerås

img_2139 (MMS)

har precis kommit fram i västerås. Lite shopping står på schemat :-) roooligt!


klockan drog iväg nu på kvällskvisten

img_6403 (MMS)

klockan drog iväg nu på kvällskvisten här! har precis städat och plockat färdigt. Sitter nu skönt i soffan ;-) med vattenflarran o snorpapper, uhh! Vart mycket nya intryck infångade idag! Gick upp 20 i 6 imorse, sen kom mamma kl 6, hon skulle lämna in bilen på verkstad här i köping kl 7, och sen vara kvar här hos oss och vila idag, eftersom hon äntligen var ledig! Tyvärr var inte jag de! :-( men hon var iaf här när jag kom hem efter jobbet vid halv 5! :-) Bossen kom o hämta mig vid halv 7 imorse och släppte av mig hos en annan som jag, och tre andra skulle samåka med till firman i hallsta, väl framme där får jag reda på att jag skulle vara med 3st andra tjejor idag. Hälsade på dom sen åkte vi vidare till vårat ställe vi skulle jobba på idag. I västerås (viksäng) på hemsö! Där håller de på att bygga sprillans nya kontor och vi skulle dit för byggstäd! Massa folk som var o jobba där idag, snickare, elektriker, ingenjörer, chefer, rörgubbar, glasmästare osv osv! Grejjer o folk tamefan överallt haha :-P Spännande att prova nya grejjer. Men jag var tyvärr inte alls på hugget/humör idag.. Har varit riktigt risig med febern, näsa, öron o hals m.m (klagarn e igång här som ni mäker ;)) men vafan, helt värdelöst att vara sjuk ju! :-( plus att jag sov både dåligt o för lite. Menmen, så är de ibland! De var iaf riktigt skönt när klockan började dra mot 4 så man kunde åka hemåt! Väl hemma möts jag av min bobo och mamma :-) satt o prata lite sen åkte vi o hämta mat o käka :-) Hon åkte hem strax vid 8, då vart de dusch och sen fick jag ett ryck o börja städa hemma också, jag tål bara inte när de e kaos o rörigt hemma.. Sen har jag gjort om lite grejjer med. Vart iaf precis klar här, och nu är jag hungrig igen, sicken tajming? Mitt i natta... :-P Får väl äta lite av mina 3 påsar halstabletter jag köpte på mig imorse! Riktigt skönt med helg nu iaf, sova tills man vaknar.. För tror inte vi har nåt planerat i helgen. Får se vad som händer :-) Hörs imorgon, för nu ska jag göra en superkur: en rykande kopp vatten med några halstabletter som man rör om i tills de smälter och sen sveper man i sig det, uppfriskande! Och sen krypa ner och glo på tv! :-)


Jag gråter...

Fy sjutton, bland de värsta jag någonsin har sett, såg jag precis! :'(

Fick en inbjudan på facebook om att gå med i en grupp
som hette nåt i stil med "hur fan kan man tillåta detta?!?!",
jag kollade vad det var. Det var en namninsamling,
och för att skriva på skulle man skulle trycka på en länk,
vidare till en video, och den var på hur dom behandlar söta små djur,
tror det var tvättbjörnar eller nåt liknande, i Kina,
för att vissa människor (inte jag) ska ha sååååå "fina" pälsjackor m.m...

Nej usch, nu var jag jätteledsen och tårarna bara forsar.. :(
riktigt hemskt var det, jag ångar att jag klickade in mig där!
För den bilden kommer jag ha kvar länge på min näthinna,
eller vad fan det nu är man ser med!?

Dom filmade de stackars ögonen på djuren också,
när de torterades till döds, de grät också...

man skulle ta och tortera de fanskapen
som gör sådär med djur, herregud!!! :'( :@


vad ni än gör, titta inte på det säger jag bara! :(



Torsdag 1 September

svejs!

Tydligen är det höst idag. Med tanke på datumet, 1a september.. phew va deppigt!

kom precis ut ur duschen, och har satt på mig mysepyse tröjan! ;) Har haft besök av svärmor tills nu för ett tag sen, och danne åkte iväg och skulle möta upp nån kille från sthlm som kommer med nån korall, eller ne anemon, till saltvattensburken, yeye..

Vart inte som planerat på jobbet idag heller, var ju tänkt att vi skulle köra till 18 ikväll, men nje det vart 16. Kemdräkterna vi har på oss, är inte tillräckligt bra :/ Dom håller tydligen inte tätt vid ansiktet upptäckte vi. Vi alla fyra fick fosforsyra på oss idag när vi var inne och körde.. på halsen och precis vid hårfästet i pannan fick jag. Sved och brände som in i h*lvete! men det har lugnat ner sig nu iaf, kvar vart några små hål på halsen.. :( Som tur är, är syran inte koncentrerad.. gud vet vilka skador vi hade fått på oss då? :O dessutom är den ju ännu mer utspädd nu, eftersom vi "skär" med högtryckstvätten så de stänker åt alla håll och kanter, och det var det som läckte in. Materialet är så pass hårt i botten på sisternen så det är som torkad blålera, fast segare, och ju högre upp mot "ytan" vi kommer desto segare blir matrialet! Det högst upp är relativt mjukt men tungt, tjockt och segt, och det längst ner mot golvet är hårt som tusan, och segt.



Så imorgon ska dom ha möte och en "säker-jobb-analys" om detta. Så vi börjar igen med det på måndag, med förhoppningsvis ny, bra utrustning :) Så imorgon ska jag istället åka till Hallstahammar och jobba på misab, mellansvensk industrisanering AB. Första gången jag blir där imorgon då, dom är tydligen lite "anti" att anställa tjejer, jag vet inte om dom tror att vi tjejer inte kan, orkar eller vill skita ner sig eller arbeta hårt. Men nu ska dom allt få se! ;) Vet inte riktigt vad de blir för uppdrag, men det visar sig :P

dags att fara till jobbet igen! ;-)

img_3068 (MMS)

dags att fara till jobbet igen! ;-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!