Fredag 4e juni!

Tjolahopp mina läsare! :)

Gårdagen var hur trevlig som helst, med mamma och jeanette :) Massa skratt och trams.. solade ju som sagt, ute på Malmön! och vi vart lite bruna iaf :) Men det vart så otroligt varmt och bara ligga där så jag fick myror i benen och kunde inte sitta still, haha :)

Sen åkte vi hem och satte oss på våran balkong och spelade spel i solen :) Vid 5-taget gick danne och jag till big inn och skulle handla lite mat :) Men vi hamnade inne på Intersport. Där köpte han en ny keps, svart och stilren - snygg! Sen ville jag in på h&m och där hitta vi massa fynd. Jag fick en svart tubtopklänning :) Tack älskling :) <3 Danne köpte ett par flipflop, en skjorta och strumpor :) Sen gick vi in på Cias också. Där hittade danne små vita hjärtan i betong eller gips. Som han bad personalen att skriva på "Emma" på det ena och "Daniel" på det andra ville han ha, såå gullig :) När vi kom hem så sa han att vi skulle ha köpt ett litet hjärta med, och skrivit "Elsa" på, våran lilla kisse, haha! Gulligt :) Sen handlade vi massa god mat och satte oss på balkongen och åt, hur bra dag som helst!

Nog om gårdagen. Nu är det fredag och Jag är så trött idag!
Vaknade strax innan nio. Helt yrvaken. Men nu har jag druckit 3 koppar kaffe (!) och pratat i telefon några timmar och grejjat lite!

Nu är det verkligen dags för mig att jag sätter igång här hemma. Massa disk och torka golv och dammsuga och hela faderullan! sen duscha och fixa mig och gå ner och möta danne efter jobbet och hämta ut min ring som har kommit :)

Hoppas jag hinner sitta i solen på balkongen en stund med, bli lite mer brun :) Sen ska vi handla mat och picknick till imorgon och efter det åka till Valskog och sova över. Imorgon blir det att gå upp tidigt, riktigt tidigt. Vi åker imorgon bitti klockan 5 och fiskar, ojojoj!

Sen är vi ute och fiskar hela dagen imorgon, och på kvällen blir det bio. Sex and the city 2, weeeho! :)
På söndag blir det Västerås och ikea :) Det är vad jag har inplanerat hittils denna helg iallafall, najs najs!

Vad ska du göra i helgen? :)


Sola & bada



Update:
Vi har bestämt lite här nu. Jag, mamma, Jeanette åker ut på malmön nu!
Solar, badar och äter gott! En riktigt tjejdag :) I like!


Ha en riktigt bra dag allihopa, för det ska jag ha! ;)


Puss & Kram


Torsdag 3e maj!


Good morning!!

Sovit gott? Hoppas det! Jag har varit vaken sen innan sju, ville helst inte att danne skulle lämna sängen och åka till jobbet idag! Ville hellre att han skulle ligga kvar där och bara goosa! Men det går ju inte :( Och om en timma kommer mamma hit. Kanske skulle ta och göra mig iordning lite :)

Igår slutade karln tidigare, roligt :) Då fixade vi massa saker! Ena stolen som var paj, åkte och fixade en ny! Så nu är det färdigt med de på balkongen, sen var vi in på bürgers igen.. köpte en stor clematis som det kommer bli stora rosa blommor på sen! En klätterväxt för er som inte visste det :)



Nu fattas det bara en stor matta och ett parasoll och nån hylla.. sen är det dags för sommarens alla härliga dagar/kvällar i solen!

Bilden: Hittade lite i en tidning, där dom har gjort om en balkong. Kolla före och efter bilderna! Helt sjukt vilken skillnad :) Var hur mysigt som helst, enligt mig! :) Men ni ser dom där hyllorna som jag har ringat in? Precis sånna skulle jag behöva ha! Har en likadan vägg som dom har hyllorna på också. Men vet inte vart man kan köpa dom? Vet du?

Vi invigde balkongen igår med grillspett, tzatsiki, grillad majs, baguette och iskallt vatten! Mumsigt och mysigt! Det var lite från min dag det..

Idag ska jag vara ute och steka med mamsi,
mer vet jag inte vad vi ska göra faktiskt :)

Vad ska du göra, just idag??



Ha iallafall en riktigt härlig solig dag allihopa!
Puss & Kram


Onsdag 2a JUNI!

God morgon på er!!

Har ni haft en bra morgon? Min har bestått av tvättstuga, städning och kaffe! Tvätten är strax klar, men inte städningen! Ska bädda rent, skura golv, dammsuga, vädra, torka damm osv! Sen ska jag nog ut och gå, kan behövas efter gådagens svullo-dag :) Gud vad det är härligt att det äntligen är SOMMAR!

Igår morse kom mamma hit klockan åtta, rooligt :) Hon har semester den här veckan! Så var vi här en stund, åkte förbi meag och lämnade frukost. Sen åkte vi och käka frulle på donken, toast och vatten :) Sen åkte vi en sväng till ö&b och glutta lite i Arboga. Sen åkte vi hem till mamma. Grillade kött, med bakpotatis med gräslökssmör och sallad till. Jordgubbar och grädde efter det! Sen klippte vi buskar och grejjade. Riktigt trevlig mor-&-dotter-dag!




När hon körde tillbaka mig till Köping hade danne lagat "lasagne a la special" till oss allihop!
Skitgott! Så vi moffa i oss ännu mera, sen åkte vi och köpte balkongmöblerna vi har tjatat om. Äntligen! Men det var ett jävla jobb att få ihop allt, allt låg i smådelar i en enda kartong. Sen var både det ena och det andra helt snett! fattades det en fot till en stol också... Jag vart arg.. så vi (eller iofs danne) skruvade ihop allt utom en stol, för den ena stolen måste vi gå tillbaka med till affären och klaga och hoppas på att få en ny! Men vafan, man blir ju sur när man betalar 3000 spänn för någonting, sen fattas det grejjer till och är helt snett..


Nää nu måste jag ner i tvättstugan, för jag tror att det är klart!

Hörs senare!
Puss & Kram


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!