Jag är ju bara sååå djävulskt klantig!!!

Säger bara: höll på me en grej och var verkligen tvungen att duscha nyss, och upptäckte precis att de blinkade orange't utanför fönstren, det var en "köpings kommun"-bil och kom genast på de att... vi inte har nå varmvatten... Och de fick vi ju såklart papper på här om dagen i brevlådan också, att de skulle mixtra med fjärrvärmen och därför stänga av de mellan 20.00-06.00 den 31a aug... AH JUST DE, DE VAR VISST IDAG!!! :-S kuuul... nu är jag iskall och knottrig överallt... Även fast danne fick micra vatten till mig och efter många illtjut.. Pheww!


tvättar för fulla muggar här hemma...

img_7498 (MMS)

tvättar för fulla muggar här hemma... weehooo! ;) Medans andra halvan är iväg och shoppar.. förhoppningsvis hittar han ett nytt, bra och snyggt hemmabiosystem! :-) Hoppas han dyker upp snart med, för jag e ju hungriiiiig! :-( tänker inte äta 2 kvällsmiddagar.


Dagens outfit: kem-dräkt

img_4621 (MMS)

Dagens outfit: kem-dräkt, med diverse tillbehör!


på jobbet...

img_9776 (MMS)

på jobbet...


jobbdax! :-)

img_1034 (MMS)

jobbdax! :-)


Jobbet

img_7591 (MMS)

har monterat ner arkivskåp som satt på rull-lister idag på jobbet. Skapligt många smådelar de blev :-O Tog tid!  Imorn blire andra bullar.. Ska vara nere i hamnen och jobba, krypa in i en fosforsyratank o grejja! Övertid till 18 med, kommer nog pågå så ett tag med. Katchiiiiing :-) Synd bara att jag mår piss! :-( Ont i halsen sen några dagar tillbaka, ont i den förbaskade tandj*äveln med, huvudvärk och halvfebrig. BLÄ! Därför ska jag inte göra ett skit idag nu efter jobbet...  Har precis duschat och krypit ner i soffan med alvedon o apelsinjuice :-)  hoppas verkligen jag blir bättre tills imorn! Kan inte vara sjuk nu, nejj! :-@ Senare blire att äta lax, mums :-) Hörs sen! <3


God Morgon! :-)

img_0865 (MMS)

Snart dax att fara till jobbet.


Nätverk saknas

Ja, så har de stått på min telefon hela dagen :-S Jag har ringt tele2 för hjälp 2 ggr - och fått hjälp, med två olika prövningar dessutom - men utan resultat! Därför de inte har dykt upp några inlägg här idag! Har iaf försökt som tusan :-) natti <3


En rolig app

Skapar mycket skratt!

FULAST VINNER? ;)























































Vi skratta så vi fick kramp i magen när vi tog dom här bilderna, grymt kul ! :-D


ELLER HUR ?

Jag har sagt det förr men jag säger det igen

Jag vill ha en hund!


Den här söta lilla rackaren hade vi hemma hos oss förra lördagen till söndagen + en till, stor vovve. Men fastnade för denna. Hon heter Sonia och är en jack russel. Jag har alltid tyckt att den rasen är himla livlig, mycket energi och att den skäller mycket bl.a.. Men denna lilla tös var helt tvärtom!? Lugn, gosig, lydig, skäller aldrig? ååhhhh :(













Det var ju så mysigt att vara ute och gå med henne i koppel också..
och det kanske inte var baaaaara jag som fastnade för Sonia, eller?
Det ser ju inte ut som det om man tittar på bilderna iallafall.. ;)
Jag ger mig inte, ska fortsätta tjata ..hihihih ;)

Fredagen som var

Då slutade jag tidigt, runt 12! så hem och duscha och fixa lite, sen ringde jag Jeanette, inget svar.. :( men 5 minuter senare ringde hon upp ;) och hon slutade då, klockan 13! Så vi drog ut en sväng på stan tillsammans, kikade runt lite i några butiker.. och käkade lunch & snacka skit på en uteservering i solen.. myspys! :) Bakad potatis med kräftstjärtar tog jag, och hon tog en tacotallrik!

Senare ringde danne och var sugen på att åka till Västerås, så det gjorde vi :) Skulle kolla om zoohoo hade fått in nå nytt saltvattensdjur.. men det hade han inte så vi drog vidare till max. Där var det en lyxshake choklad för mig och jeanette medans daniel åt middag, vi hade ju redan ätit så :P sen vart det mera shopping! haha, var väl i köping runt halv 9, då åkte vi hem till en kompis till danne och hälsade han och alla djuren! 3 nakenkatter, 1 dalmatiner och ett jätte stort saltvattensakvarium har dom där hemma :) helt plötsligt var klockan redan halv 10, och jeanette skulle hem och packa lite och göra sig i ordning, hon skulle hem till hennes pojkvän när han slutade jobbet vid 11! :)

Shoppingen:

ännu flera finfina ljuslyktor till min samling, haha ;) blänkande silver med lövmotiv!


Behövdes en ny uppsättning av glas. Våra har gått sönder med "åren" :P
Shotglas, allglas och vinglas - 6 st av varje!


En ny kokbok till vår samling, 500 sallader.
Har 3 st till i samma sort fast: 500 pajer, 500 juicer & smoothies & 500 pizzor och tunnbröd.


Ansiktsvård. Provar nytt, verkar bra. Men vad vet jag? ;)


Salladsslunga. Bra att ha om man inte vill ha blöt och vattnig sallad!


Lukta gott grejjor! 3 st doftoljor och 2 st doftpåsar. Mmmm... :)


Ännu mera ansikts-och kroppsvård. Har fått en finn-attack.. nu jävlar ska de väck... BUMS!! :P usch.


Spisplatteskydd. Före & efter. Mycket bättre! :)


Som sagt. Bra att ha shopping är också bra ibland :)

Ny design

Hallå!

jag har suttit och pysslat med koder hit och koder dit nu på förmiddagen här, som ni kanske ser.. så har jag gjort om min design här på bloggen! Ganska stor skillnad nu va..? :) Jag tycker det vart myycket bättre och mer stilrent.. men vad tycker ni andra? :)

Jag har gjort en rejäl make-over nu, men det är fortfarande http://ladydahmer.se/ som har gjort, och fortfarande står för grunden till min design, riktigt duktig tjej! :) Tänkte bara nämna det.

Före:



Efter:



Vad tycker ni? :)

såhär såg det ut för några timmar sen

img_3473 (MMS)

Efter det vart de grisit som fan överallt, haha! men nu är mattorna på vädring, golven dom är nu dammsugna och nyskurade! Och doftlyktorna tända :-) Mmm...


Vårat saltvattens akvarium nr2

img_2121 (MMS)

har ägnat förmiddagen med att hjälpt danne lite att göra iordning i saltvattens-akvariumet här hemma :-) här är 2 av våra fiskar, sötisar va :-)


bra mobil-blogg?

Eftersom de inte blir särskilt många inlägg här på min blogg, nu för tiden (eftersom jag aldrig sitter vid datorn) så skulle de vara bra om de fanns någonstans att blogga, en annan bloggportal/sida som har bra mobil-blogg-funktion. Blogg.se är inge vidare på de tycker jag, blir ju inge snygga inlägg via mms? Hmm, hjälp mig med tips!! :-(


lugnt och skönt...

img_5522 (MMS)

ligger här hemma och har de lugnt och skönt & bara inte gör nånting alls, med babboo! Vart en lång vecka med vattensaneringen på jobbet, men.. löning idag o helg imorrn - najs? Ja.


väntrummet hos tandläkaren

img_9409 (MMS)

sitter i väntrummet hos tandläkaren, hjärtat mitt sitter utanpå!! :-O


Fredag 19 Augusti




God morgon!

Vad dimmigt det är ute idag? :O


Vaknade tidigt imorse, av att danne gick till jobbet, när han försiktigt stängde ytterdörren. Och jag förstår verkligen inte, jag har inte hört ett ljud att han har gått upp eller nånting annat, då sover jag tydligen djupt som sjutton, men precis när han stänger dörren så vaknar jag, och förblir klarvaken, det händer jätteofta! Varför? Det låter ju så svagt så att man knappt hör det. Jaja!

Igår var det ju inte min dag som sagt. Mådde konstigt hela dagen, ont lite här och där, trött, sur, otaggad till de mesta & halvdeppig, don't know why!, Blää... därför ringde jag - äntligen, och fixade en tandläkartid till mig imorse, och jag får komma redan idag, strax innan 12! Vet inte om det är tandjäveln som krånglar till det hela, har haft problem med den länge och samtidigt världens tandläkarskräck! uhh :( men idag var jag modig nog! Hoppas de går bra. WISH ME LUCK??! Är det nu inte tandvärken som orsakar allt detta, så är det ju iallafall ett problem löst. De gäller att ta en sak i taget.


Delar av mitt paket jag fick igår:


överkast


påslakan och örngott


dörrmattor


2 st värmeljushus, varav ett var TRASIGT! :(


lite fler grejjer.

Mer bilder vart det inte, så de kommer upp lite senare :)


mitt paket!

mitt paket som jag har beställt från jotex har äntligen kommit!
spännande.. och som jag har väntat, haha otålig!
Måste bara vänta på skjuts, inte så lätt att ta ett paket
som tydligen väger ca 10 kg på cykeln :p haha krasch!

Efter 4 idag åker vi en sväng till västerås och handlar lite grejs till det nya saltvattens-akvariumet!
sen hämtar paketet och ännu senare kanske installerar diskmaskinen,
får se hur mycket vi hinner med!



dax att ta en dusch och fräscha till sig lite nu då ;)

Hörs senare!


Torsdag 18 Augusti

tjao!

Idag är det torsdag.. dagen efter, känns som en ganska tråkig dag, tom, tyst och tråkig? :( uscha, jag hoppas på att det vänder!

Igår var det kalas. Fika, vin, spel & skratt! Jeanette stannade & sov över, alltid lika roligt :) Senare på kvällskvisten vart vi på bushumör och busringde på massa konstiga annonser vi hitta, roligt haha!

upp tidigt imorse, iväg och handla lite med jeanette innan hon var tvungen att åka hemåt, hon hade bokat in en tvätt-tid idag, tråkiga saker fast som även dom måste göras! :P trött som en kattbajskorv är jag, även nu efter en stor kopp kaffe.. ska göra iordning en ostmacka och en till kopp och se om man piggnar till!

ser ut som det har varit värsta partajjet här.. kaos i köket, och här inne i sovrummet ligger det frigolit och plast här och där sen står det en diskmaskin mitt på golvet bredvid sängen? haha! Det kom en stor lastbil och parkerade här igår, med  ett stort paket? och det var en sprillans diskmaskin!! wiiiiieeeee äntligen slipper jag diska, jag hatar ju det! :P måste bara riva lite skåp i köket så att den får plats, sen köpa en slags plast/gummi matta man tydligen ska ha under, sen dra lite sladdar och så, men tror vi skulle få hjälp med det av svärfar :) tack snälla mamma & lasse <3 sen fick jag presentkort, fina blommor, halsband, hårparfym och parfym! luktar jätte gotti!

Dagens bilder:

































Tusen tack till alla som gjorde min dag, och tack för alla fina presenter!


Jag har bakat...

img_7737 (MMS)

Jag bakade igår, och idag är jag ledig igen, så jag ska baka ännu mera.. så ni som är sugna på fika är hjärtligt välkomna hem till oss idag :-)


För 22:a gången!

img_9604 (MMS)

idag är det visst min dag igen, för 22:a gången redan! Börjar bli gammal.. höhö! ;-) Älskling väckte mig, med paket och gos på sängen imorse, innan han gick till jobbet! :-) GULL!


gjorde ett mobil-inlägg tidigare imorse..

img_8325 (MMS)

gjorde ett mobil-inlägg här tidigare imorse.. men tydligen funkade inte det? :-S Skumt.  Kom precis hem nu, har varit iväg och handlat massa gott till bakningen, men först och främst är de dags för frukost. Hungrig som satan!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!