Min shopping - i bilder!




Blommig, utsvängd midjekjol.
 Från: www.GinaTricot.se

Blå klänning/tunika.
Från: www.HM.com

Grå/vit randig klänning/tunika.
Från: www.HM.com

Ett par svarta leggings.
Från: www.VeroModa.com

Färgglad skjorta.
Från: www.GinaTricot.se

Rosa/vit randig tunika/klänning.
Från: www.NewYorker.de


Så vad tycker ni om mina inköp?
Hissa eller Dissa?


Det märks inte att jag längtar efter sommaren väl?  *hihi*


Fredag 28e maj!


Hallå hörrni!

Hoppas att det är bra med er idag? Här sitter jag och dricker lite kaffe och tar det lilla lugna. Har pratat ett bra tag i telefon med mami :) Igår vart det en heldag med bästa Jeanette i Västerås, alltid lika roligt :) Vart lite nytt till garderoben, som jag alldeles strax ska visa er :)

Idag blir det presentjakt på stan, till svärmor och till min mor -  det är ju mors dag på söndag!! :) sen åker vi till Valskog. Grillar, dricker gott och firar Gun - min svärmor - som fyllde hela 48 år igår! :) *grattis igen* På lördag blir det en runda på stan & kika lite, sen hem till dannes jobbarkompis och hans tjej för att grilla och dricka gott :) Kommer bli riktigt najs! :)



Vad ska du göra under helgen ? :)


Ha iallafall en riktigt bra dag!
Puss & Kram


Tisdag 25e maj

God kväll!

Måste bara säga; Förjävla tråkigt väder ute idag.. regnet bara öser ner! ursch... Men här ligger jag i soffan och kollar på förkväll, på tv4. Just nu är det en dam där som pratar om att man ska inreda med livs levande fjärilar (!) Det var faktiskt rätt fint. Men enligt henne, så kostar dem ca 300-400 kr och de lever i några månader. Värt? njaaa! Men men.. Danne ligger och sover bredvid mig. Jag är mega trött jag med, men somnar jag nu så kommer jag aldrig att kunna somna ikväll igen :/


Träffade jeanette en liten stund idag, mkt roligt! Det vart lite shopping också; balkong-grejjor. Två stora murgrönor och två trä "krukor" som man hänger upp på väggen. Som jag ska ha på balkongväggen! Vita var dom, det var slut på svart. Men funderar på om jag ska måla om dom. Får se!


Snart ska jag väcka daniel, ska ju klippa honom idag :) roligt roligt - enligt mig! I söndags klippte jag mamma också. En lite halvkort page + lugg :) hon hade ju det sen innan, men det hade växt en hel del på längden överallt. Så jag tyckte att det behövdes klippas lite grann. Gjorde lite ändringar. Kortare bak! Hon vart iaf nöjd - då är jag nöjd! :)

Ha en riktigt bra kväll!
adjö adjö, fågelfrö!


Måndag 24 maj

God morgon!


Idag är jag på strålande humör ska ni veta! Än så länge iallafall ;) haha! Har sovit riktigt gott och varit en jätte mysig natt! Igår var mamma över hos oss på middag. Danne lagade mat, jag bakade! kinamat + jordgubbspaj med vaniljvisp! Sen spelade vi monopol hihi :) Hur trevlig söndag som helst tycker jag. I lördags var vi ute i solen med sololja på, hela dagen, vart faktiskt lite brun :) Men den här helgen har gått riktigt fort. Känns som hela helgen bara var någon timma! Men det är ju snart helg igen ;)

Idag.. ska jag snart plantera lite till på balkongen, sen gå ut och gå tror jag, sen ska vi gå till bürgers och snoka lite, sen klippa daniel och kanske färga, vi får se! Sen.. ja jag vet inte riktigt :)

Vad ska du göra idag, en underbar solig måndag?

Puss & kram


Musiksmak



Här sitter jag nu och fixar lite ny musik att ha i lurarna när man är ute och går/tränar.
Men jag kommer inte på så många fler låtar nu, som jag kan lägga över.
Då kom jag och tänka på.. var får alla "musiktips" ifrån? Så nu tänkte jag fråga.

Vad lyssnar du helst på för musik när du tränar?
högt tempo? hårdrock? lugna favoriter? Ge mig gärna låt/musik tips!

Tusen tack &
ha nu en riktigt bra fredag!


Ett stort paket!


Var och hämtade ut ett paket igår också. Det var 2 st
påslakanset
helvita med små rosor & hjärtan på.
Hur sött som helst var det :) Sen 1st brödkorg i vitt med rosigt tyg innuti,
och 2 st små vattenkannor, som man ska dekorera krukor med.

Lägger ut bilder på det när jag har laddat batterierna till kameran!
Det vart skitbra tycker jag. Men bäddset'et har jag inte bäddat med ännu,
har precis bäddat rent med annat :)






Fredag 21 maj

God morgon!

Idag är det fredag! Hur skönt är inte det? Hoppas bara att det är bra väder i helgen,
vore ju inte helt fel! :) Kaffe och vakna med the voice, kan knappt bli bättre :)
Men nu är det slut, så nu är det bara kaffe hihi :) Ska snart diska, byta kattlådan och plocka lite, sen tänkte jag antingen gå ut och gå eller sätta mig på balkongen och fortsätta läsa "snabba cash" har inte läst på ett bra tag, har glömt bort den! Så vi får se vad som händer :)

Måste bara berätta hur gullig danne var mot mig på min namnsdag igår!
Han ville ju laga överraskningsmiddag till mig. Jag fick absolut inte veta vad det var! :) Och vet ni vad det var?
"Kyckling & ananas" med jasminris! Som jag ALLTID äter på kina. Finns liksom inget godare.
och jämför man dannes kyckling & ananas, med kinarestaurangens, så var till och med
dannes mycket goooodare! Så himla duktig, jag tycker att han ska bli kock ist ;)
Det stod han och lagade helt på egen hand till mig igår, aww blev så rörd! :)
Är det någon som är omtänksam, så är det han! :)


Det hettar till...

Först & främst vill jag tipsa om en grymt bra låt:



Rundan - check!
och bra gick det(!) förrutom att det var himla varmt, men inga skavsår iaf, jag är hur glad som helst! :D Jag skulle gå ut och gå efter vakna med the voice kl 9 imorse var det tänkt, men telefonen gick varm haha, jag vart sittandes i telefon hela förmiddagen, ända till ett typ! Från halv nio! Fast jag klagar inte, trevligt att snacka lite strunt & grejjer ju :) Planerade massa skoj, en fika med kusin bl.a, och en mysig middag med Jeanette - myyycket trevligt :) Men blev lite annat jävla trams också.. mindre roligt. Men de är som det är helt enkelt.

Nu ska jag dricka upp mitt vatten och gå in i duschen och kyla av mig. Sen göra iordning mig och sen kommer älskling, då sticker vi ner till big inn och hämtar ut paket, och handlar mat. Men jag får kolla på annat än mat, för jag får inte se vad han ska handla, hihi! =) Han ville göra överraskningsmiddag till mig idag, så söt! Bäst är han!!


Torsdag 20 maj

Goooooood morgon!

Imorse vaknade jag av ett smått kaos. Fem i sju. Danne väcker mig och säger att det är min pappa i telefon, jag helt yrvaken fattar ingenting. För det första, vad gör danne hemma nu när han börjar sju? sen pappa, ringer han till mig? :o Det händer inte ofta :( Men japp, det gjorde han! Han sa grattis till mig, och jag fattar nu ännu mindre. Sen berättar han att jag har namnsdag idag! K[C]AROLINA-dagen! Så säg grattis till mig nu! ;) Sen sa han att "berätta det för Danne sen, så du får presenter på eftermiddagen" haha, ja men klart jag gör det :D Sen ville han ha dannes pappas nr, för han hjälpe min pappa med hans bil för ett tag sen, och nu skulle han bjuda tillbaka, på öl :p

Nu på morgonkvisten när jag har vaknat till liv lite, så kollar jag på vakna med the voice och dricker kaffe. Snart ska jag ut och gå min runda! wiiie mina skavsår har läkt lite nu, inte helt, men det får duga :) så ska ge det ännu ett nytt försök! Hoppas verkligen det går bra nu, och inga skavsår eller annat tråkigt!! och nu ringde Jeanette till mig så babblar massa med henne, lika bra att jag slutar skriva nu så jag inte avslöjar några hemlisar ;D hihi

ha en riktigt bra dag alla glaaaada!
Puss & Kram


Onsdag 19 maj

Hallojsi!

Idag har jag inte hunnit blogga, förrens nu! Därför tänkte jag skriva några rader.

Imorse tvättade jag mellan 07-10. Vid halv 10 var jag klar med tvätten, och allt låg på sin rätta plats i garderoberna plus att jag hade diskat diskberget, torkat och stoppat in det på sin rätta plats, dammsugit hela lägenheten och torkat damm!

Sen hoppade jag in i duschen, fixade iordning mig och gick och mötte Gun. Vi fika lite på donken, kolla på blommor, skrattade och snackade massa skit :) En riktigt trevligt dag, enligt mig :) Sen kom danne efter jobbet, då åkte vi och handlade lite. Och nu sitter jag här.. eller ne nu ljög jag. Jag LIGGER på mage i soffan faktiskt! :) Danni & jag ska snart spela monopol i solen på balkongen! :) Gud vilket väder vi har fått! Hur varmt som helst, eller ja.. kvavt! Men hellre såhär är molnigt, grått och kallt! :)

(jag med krullkrull hihi)


Hoppas ni har haft en bra dag i solen?
Puss & Kram


Tisdag 18 maj

God morgon alla glada!

Har ni sovit gott under natten? Det har jag, som en stock! och solen tittade precis fram här nu också. Så det är ju skönt! Men det är lite halvmolmigt. Men vilket underbart väder vi hade igår då. Eller vad tycker ni? Det var som rena rama sommardagen ju! Som ni har märkt så har det inte blivit speciellt mycket bloggande för min del sista tiden. Men har gjort en massa annat för det! Danne var ledig tors-fre förra veckan. Myspys! 


I torsdags var petta och gattinger här, vi käka pizza och kollade på Avatar tills långt in på natten! I fredags fick vi akvariumet sålt - äntligen! Så vill höll på & böka med det hela dagen, innan köparna kom och hämtade det. Det är faktiskt mycket jobb med att bara tömma akvariumet, ta ut alla stenar, växter, fiskar, pumpar, akvariesand osv! Sen upp på vinden och hämta ner alla tillbehör, ner på stan och köpa hinkar, påsar till fiskarna osv. Men det gick bra iallafall. Så skönt att någon äntligen köpte det, så vi blev av med det!



I lördags var vi till Västerås. Ikea, net on net och pizzahut! Vi köpte hyllan vi har väntat på köpa länge, En vit Expidit hylla 149x149 cm. Men eftersom akvariumet har varit kvar, så har vi inte kunnat köpa den! I slutet av veckan blir det en runda till, till Ikea & köpa en till hylla och lite annat! I söndags fick vi (jag) något ryck och målade om köksbordet, stolarna, ramar.. ja allt möjligt! Självklart blev det vitt!



Igår storstädade jag för fullt här hemma. Bl.a skurade jag balkonggolvet, räcken och allt jag kom åt. Det var färgdamm efter måleriet i söndags, precis överallt, som ett vitt lager! Inte snyggt alls, men nu är allt borta och rent :) Sen åkte borren fram och vi flyttade ner tv hyllan och lite grejs! Det vart mycket bättre. Sen hände det väl inte speciellt mycket mer.


Ha en riktigt bra dag!
Puss & Kram


Myspyskväll, för min del!

God kväll!

Har du haft en bra dag idag? :) Jag sitter i soffan med tända ljus överallt och ingenstans just nu, framför "anna anka söker assistent" på TV3! Det har varit en superbra dag idag med Jeanette, och sen var danne och jag iväg och handla 14 blommor som vi nu har planterat på balkongen, vart jättefint! och nyss har vi varit en sväng förbi furan och handlat massa gott till kvällen , coca cola, vaniljcola, sourcream & onion ringar, snickers och bröd! hahah. Nyttigt va? Danne håller just nu på att göra varma mackor i ugnen. Med köttfärssås, ost och jalanpeno på. Ska bli jättegott. Tror inte vi orkar med att äta upp allt ikväll. Eller?

Näe nu ska jag inte sitta här och datorisera mera ikväll,
utan vara lite social mot min sötnos som snart kommer med massa gottigott,
vi ska kika efterlyst, sen film! En riktig myspyskväll med andra ord!

Ha det bra!
Puss & kram


Onsdag (men som fredag) 12 maj

God morgon mina kära läsare!

Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu bara. För jag ska hoppa in i duschen, sen fix och sen kommer Jeanette :) Vet inte riktigt vad vi ska göra för något, men blir en vända på stan iallafall, det vet jag. och en jävla massa snack & skratt som vanligt! Ska bli roligt!

Jag har precis tvättat klart, och stoppat allt på sin rätta plats i garderoberna + diskat och städat iordning här hemma. Så skönt att ha det gjort i början på dagen. Hade egentligen tvätt tid 10-13, men jag sprang ner och ändrade vid halv sju snåret imorse, för jag orkade inte vänta! :) Idag var jag morgon pigg!

Har även ätit en utav våra hembakade piroger med ost, strimlad skinka, annanas och tomatsås till frukost! Megamums säger jag :) Och började idag med att dricka 1 halvt glas vatten med lite äppelcidervinäger i. Har hört att det ska öka ämnesomsättningen + att det gör så att man inte lagrar fett lika lätt. Eller? Man ska dricka det till sin måltid. och ja, vi får se om det fungerar helt enkelt!

Vad ska du själv hitta på idag?


Ha iallafall en riktigt bra dag!
Puss och Kram


MÖBELAKVARIUM SÄLJES!

Nu vill vi sälja bort vårat stora möbelakvarium, pga platsbrist och tappat intresse! 
Vi har lagt ut en annons om det på blocket, men har fortfarande tyvärr inte fått det sålt! Eftersom vi har planer om att göra om vardagsrummet, så går det inte sålänge det står kvar.

Har bara haft en massa oseriösa köpare hittils. Och det är jätte tråkigt! Så därför tänkte jag lägga ut lite bilder & info här på bloggen igen. Och hoppas på att någon nappar på det. Om inte just du behöver ett stort möbelakvarium, så kanske du kan veta/höra runt om du vet någon som kanske vill ha det? Det måste som sagt bort.

Bilder och info får du nedan:





Mått: L150 x B50 x H60cm

Akvariumet och alla dess tillbehör fungerar korrekt som det är nu.
Till akvariet tillkommer en komplett inredning med alla filter, växter, rötter, sand, sten, fisk och tillbehör!

Detta ingår bland annat i köpet:

* Akvarium + möbel (Björkfärgat)
* 1 st stor pump "Fluval 405" ytterfilter + nya packningar + instruktionsböcker
* 2 st mellanstora pumpar "Fluval 4 plus" innerfilter + instruktionsböcker
* 2 st Doppvärmare (Elite)
* 2 st nya lysrör (Power Glo)
* 1 st XXL mangroove-rot + flera mindre
* 2 st uppsättningar med akvariesand (vitt/naturfärgat)
* X antal kg svarta kolstenar
* Växter (6st relativt stora)
* Fiskar ingår om intresse finns (malar,dvärgciklider,guppys,mussepiggmollys,neontetror,slöjstjärtar,väderålar,asiatiska röda räkor)
* 2st Syrepumpar (Elite)
* 3 st Håvar till fiskarna
* Termometer
* Bakgrund
och mer där till..

Pris: 4 800:-

För mer info/bilder:
Maila [email protected] eller kommentera inlägget! 

Allt måste bort !!!
Billigare vid snabb & smidig affär!


Tisdag 11 maj

Hellu!

Jag är proppmätt! Har precis ätit dannes supermegagoda köttfärsås med smak av chili och vitlök + spagetti! Den skulle jag kunna leva på resten utav livet känns det som, så god är den! Går inte att sluta äta den.

Sen har vi varit till cheapy och köpt kedja och bürgers växtgård och köpte blomjord och en till hängkruka. Typ precis när vi hade kommit in i butiken så stängde dom, vi hade ingen aning om att klockan var så mycket. Så vi hann inte med att köpa några fler blommor idag, tyvärr. Men men, det blir kanske imorgon! Svårt att bestämma vad man ska ha bara, finns så mycket att välja mellan! Men jag har planterat och planterat om lite och grejjat på balkongen alldeles nyss, och snart ska vi sätta upp våra häng-krukor. Måste bara vila maten lite.  

Hade tänkt att träffa Jeanette imorgon, och kanske gå ut och gå Köping runt med henne, om hon orkade vill säga, haha! Men det lär det inte bli något av. Inte gå ut och gå menar jag. Men hoppas på det förstnämnda! Mina skavsår har inte blivit bättre nu direkt, alldeles varigt, skinnflodd och äckligt på ena hälen och på den andra så är det världens megablåsa. Skitäckligt. Så jag fick gå med ostängda gladiator skor idag när vi var ut. Dom satt alldeles löst och fladdrigt, men hellre de än att skava upp såren ännu mera.


Smärta

Har precis kommit hem efter min runda runt köping. Första rundan efter att benen vart cp. Och gick det bra då? Nej! Var tvungen att gå barfota (i bara strumpor) hem sista biten. Från bron vid Big Inn ungefär. Folk som såg mig, skrattade och ruskade på huvudet. Men det förstår jag :p Det var lite kul faktiskt. Vem går ute i bara strumpor nu liksom? Men jag var tvungen. Mina hälar är typ skinflodda. Kämpade och kämpade så långt jag kunde, men till slut gick det inte längre. Och riktigt ont gör det nu. Varför ska detta alltid hända mig? Även fast jag har samma gamla skor, så får jag alltid skavsår. Vad är det för fel! Vad gör du för att inte få skavsår? Ge mig tips, för jag behöver verkligen det! Nu kommer jag ju inte kunna gå rundan imorn heller. Suck!

Men annars så är allting bra med mig. Igår planterade jag blommor på balkongen. Men blomjorden räckte inte riktigt till, och behöver minst en kruka till. och ännu flera blommor, och en heltäckande matta, och utemöbler osv osv. Men idag ska vi iallafall till cheapy och köpa kedja till de hängande krukorna. Och till Bürgers växthus för att köpa åtminstone en hängande kruka till, jord och ännu fler blommor! :)

Nu ska jag varva ner lite här, och sen ta en dusch och diska.
Vad ska du göra?

Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss & Kram


Måndag 10 maj

God dag!

Har inte bloggat dom senaste dagarna. Har inte tänk på det bara, sorry! Men ska berätta lite vad jag har gjort iallafall.

Danne har varit hemma och varit sjuk i veckan, stackarn :( Jag vart inte smittad, konstigt nog. Jag som brukar ha så lätt för att bli sjuk, men inte :) Så det har varit rätt lugnt. I fredags bakade vi piroger och lagade stark makaronipudding, myspys.

I lördags skulle vi åka till mamma och grilla. Hon skulle komma vid ett-taget. Så vi tog på oss och fixade oss, för vi tänkte cykla ner till Bürgers och köpa en blomma till henne, eftersom hon fyller 52 år den 10e maj. Som är idag. Grattis igen mamma! :D <3 men precis när vi ska öppna dörren och gå ut så står hon utanför haha, så vi får åka till allihop! Blir en massa blommor och grejjer, sen en sväng förbi ö&b sen hem till mamma :) sen sover vi över där och har hur trevligt som helst. Dagen efter åker vi till Örebro, Marieberg. Skulle kolla lite på blomsterlandet, sen vart det massa andra affärer också och IKEA. Vart en massa saker där. Ska ta bilder sen! :)

Nu ska jag plantera lite blommor, duscha och fixa, sen ner på stan en sväng :)

Ha en riktigt bra dag allihop!
Puss & Kram


Färdigt

Sådär ja, nu har jag laddat upp lite bilder här på bloggen.
Det tar sån jävla tid, fattar inte varför? usch :p
Kan man inte göra på något annat sätt, än att ladda upp en bild i taget. Som dessutom tar hundra år?
Men men.. jag hoppas ni gillar det iallafall? Nu ska jag ta en dusch.

Ha en riktigt bra dag allihop!
Hörs senare!


Kvar i Götlunda

Är kvar hemma hos mamma. Nisse ligger bredvid mig här och snarkar! Jag har inte gjort något speciellt alls idag, bara tagit det lugnt och rensat tankarna lite. Har varit lite huller om buller. Men idag känns det mycket bättre. Idag ska jag åka hem. Tänkte lägga upp lite bilder jag som har lovat, här på bloggen också. Så det ska jag pyssla med nu.

Igår slet vi här på framsidan med att gräva upp alla gamla buskar hon hade i en rabatt. Sen slet vi fram vattenslangen och skulle skölja rent lite, när det var klart. Och det vart blött precis överallt, haha. Herregud vad rötter och pinnar det var att gräva upp, och stackars mamma vrickade foten också. Den vart alldeles blålila och svullen och öm. Men det var lite bättre med den idag som tur var :) Jag sa åt henne att gå till sköterskan och kolla upp om det inte var något allvarligt, men ne då det var ingen fara säger hon! Inte bra. Vi slet så svetten rann och såg ut som två riktiga bönder efteråt. Jord och lera överallt. En gammal kompis till mamma kom förbi, Gittan, och hjälpte till, när hon såg att vi höll på, sen kom hennes man och svärfar. Och ungar cyklade omkring överallt, små moppepojkar med. Kändes lite som att hela Götlunda var här, haha.

Efter det åt vi lite kvällsfika och somnade på soffan, båda två. Kollade lite på Bonde söker fru, Svenska hollywood fruar, Roast på berns, så kul. Maria Montazami säger jag bara, hon är väl bara för skön? Fast förstår ändå inte riktigt att man kan vara så pass blåst som hon är. Fast hon verkar ju himla snäll och go, hon vill ju iallafall så väl? :)

Mamma var precis hem hit mig på lunch. Vi åt pasta med köttfärssås, kaffe och kaka! Sen kommer hon tillbaka vid 5 taget när hon har slutat. Ska lägga över lite bilder till hennes dator och fixa sålänge. Först ska jag hjälpa henne att mäta lite i hennes rabatter, ska kika efter stenplattor typ, som man ska lägga som en kant runt om. Kommer bli bra.



Sitter på mamma's jobb

Ja, jag sitter ute i Götlunda, på mammas jobb.. är sliten och mår dåligt som bara den.
Bakfull och har sovit ca 2 timmar.. Jag orkar inte berätta vad som har hänt, men det är inte kul...
Mycket ledsen i ögat...



Jag har ätit lite hemmagjorda, färska köttbullar nyss, jättegoda! Mammas är dom bästa ju!
och även blivit itvingad att smaka av hennes brunabönor hon har gjort här.
Hon jobbar på ett ålderdomshem, som kock!

Hade hon bestämt matsedeln själv så hade hon inte lagat brunabönor direkt,
men nu är det som det är och jag fick bli offret att smaka på de hemska.. inte var det gott! 

men men.. snart ska vi gå hem på lunch...


Valborgskvällen + massa bilder



Hallå!

Tänkte berätta om min valborg. Den var superbra! Vi hade inte tänkt att festa. Men nu blev det så iallafall. Danne kom hem med 1 platta päroncider och 3 liter vin, haha! Sen gick vi iväg och handlade gottgott, gick hem och grillade, drack gott och hade det mysigt med levande ljus ute på balkongen!

Sen gick vi ner emot brasan vid halv 10, kollade på fyverkerier, gosade och värmde oss vid brasan. Hur mysigt som helst. Det var bara jag och danne. Träffade Sara där en sväng med, kul! :) Sen började det regna efter ett tag, då gick vi emot bowlingen och tänkte ta en cider! Där träffade vi henke, putte, nicky osv, satt och snacka massa. Det var också hur trevligt som helst.

Efter det, vid 12-snåret, åkte vi hem och hämtade dannes plånka och gick in på Bishops med Nicky. Dom andra stack till scheele, men eftersom vi inte hade någon biljett orkade vi inte ens försöka. På Bishops träffade jag Maria, dannes pappas grannes dotter, världens bästa tjej typ, så underbar! :) Sen träffade vi Sirpa (marias mamma) också, hon fyllde år så då vart en ju självklart massa sång för henne, haha! också hur trevligt som helst. Sen gick vi och tog en kebab med dom vid 2, gick hem, påvägen träffade vi några gamla kompisar till danne så gick och snacka med dom.

Sen gick vi hem och tog ett varmt bad, vi frös som bara den. Då var klockan halv 4. Efter en stund då vaknade jag till, och märkte att både danne och jag hade suttit och sovit i badkaret en timma! hahaha snacka om att fötterna var farfar-fötter! Vattnet var skit varmt! Efter det gick vi in och la oss i sängen.

MEN vaknade igen vid 8-taget på morgonen i panik! Grannen ovanför stod och slog nåt hårt, tungt och stort i golvet (vårat tak i sovrummet) som ett jävla cp, så jag vart livrädd. Allting vi hade på väggarna skakade, och nu hittar jag inte på! Jag vettefaaan vad han höll på med, så jag röck tag i danne och tog på mig morgonrocken och sprang upp och plingade på för att fråga vad i helvete han höll på med. Men nä då, då vågar fanskapet inte öppna dörren! Klurig jävel.. usch! klockan 8 på en lördagsmorgon liksom..

Efter det somnade vi om. Och vaknade och somnade om vart annat. Vi gick upp ur sängen och då var klockan ungefär halv tre, på eftermiddagen. Då gick vi ner emot stan, tänkte hyra film eller nått. Men fanns ingen bra som någon av oss ville se, och inget fik var öppet heller. Så vi tänkte gå till schilles och käka flott-mat där. Båda var vrålhungriga. Men det var också stängt. Suck! Då gick vi in på OKQ8 för att se om dom hade Avatar. Och de hade dom, 299 spänn.. men den vart det! På Blu ray. Sen gick vi in på Lid'l för att handla godis. Och där inne kom vi på att vi skulle gå till Ica på big inn. Så efter det gick vi dit. Där köpte vi allt möjligt gott, och efter det så gick vi till pizzeria En till. Där dom FÖRRUT hade världens goaste pizzor/kebab. Men nu har dom tyvärr bytit ägare så det är inte alls samma längre. Helt värdelöst. Sådär borde man inte få göra bara sådär! Därför vill man ju aldrig mer äta där, men vi gav dom en chans till. Men nja.. klart, det var gott. Men inte alls lika gott som förrut. Sen gick vi hem och hade det riktigt mysigt! Avatar på blu ray på vår LED tv, riktigt bra säger jag bara!

Här kommer lite bilder:

Våran fina lilla jordgubbsplanta ute på balkongen. Hoppas den tar sig riktigt bra bara, så man får mycket egna jordgubbar!

Den efterlängtade potatisgratängen är på G!

Då får man roa sig med annat sålänge ;)

Upp med fläskfilén på grillen!

Tända lite ljus och få lite mysigt. Nej vi har inga utemöbler ännu, då får man nöja sig med en picknick filt på golvet sålänge! Mysigt det också. hihi

ljuus, myspys!

världens snyggaste grillmästare ;) min danne!

jag; hungrig och helt ofixad! bjuder på den..

maaaaat..


Riktig mums mat om du frågar mig! ;D

riktigt god cider till, päroncider! :)

puss på älskling (jag har varken fixat håret eller bytt om här)

Elsa var med (nu börjar det bli suddigt, haha!)

Och här är jag!

danne med rökmustasch! :)

dagen efter var det som sagt slitage. Men älskling är lika söt för det! :)


dagen-efter-mys hemma :)









Elsa var också trött dagen efter.

Det var alla bilder det. Bilder från när vi var ute eller ens fixade blev det inte.
Jag glömde kameran hemma tyvärr!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!