Fredag 25 Februari

Hej..

Jag har inte vart in och skrivit något här på ett tag som ni har märkt.. det hände något jättetråkigt här i onsdags.. Det kommer vara en jobbig tid nu för mig,danne, min familj, vänner framöver.. men jag ska låta mig själv vara ledsen ett tag.. men sen ska jag försöka fokusera på att se framåt.. med jobb och börja igen med hårdträning och sen ska vi ju flytta också.. så har forfarande några ljusa saker att se fram emot.. jag känner inte att jag vill gå ut och berätta för alla vad det är som har hänt här och nu.. Det kanske jag berättar lite senare, när det har lagt sig lite.. just nu känns det bara jobbigt. Hoppas att ni förstår.

på återseénde.
/emma


Ny smak?

När jag var på hemköp tidigare idag, såg jag att Loka har gjort en ny smak.. Vattenmelon!
Tycker det lät underbart gott & läskande, men det vart ingen sån för min del!



SÅ är det någon som vet om den är lika smaskig som den verkar, och har testat den här?
För jag vart ju himla sugen på de just nu, såklart.. orkar ju inte gå ut & frysa igen...


Brrrr....

Nu är jag hemma igen, eller ja har varit hemma ca 40 minuter! Det vart inget test idag,
men jag fick en ny tid imorgon kl halv 9! Så nog om det :)

På torsdag så kommer en gubbe från kbab och besiktar våran lägenhet! Vi har ju sagt upp den. Eftersom vi ska flytta till hus :) wiie! Och på tal om det...

Är det någon som är intresserad av en lägenhet i köping, en 2a med stor balkong? Så ta våran! :) Desto fortare vi kommer ut ur denna, ju gladare blir vi! Bara att höra av dig om du vill komma och kika på den eller så! Vi kan iallafall tidigast vara ute härifrån den 1 april enligt kontraktet.



Har precis ätit en stor skål med fil, müsli, banan och russin :) Gött för magen! Nu kollar jag lite på desperate housewifes, men är slut när som helst.. buhu :( håller på att frysa ihjäl också.. sitter med mina gosesockor (som bilden ovan visar) och funderar på att även dra igång värmefilten och vira runt mig! Men det är härligt att det är sol ute idag iallafall, då blir man så glad.. fattar inte varför man kan bli så glad av en sol? :)


Tisdag 22 Februari

God morgon!

Uppe med tuppen idag ja. Låg och kramades en stund med älskling imorse innan vi gick upp. :) Sen in i duschen och sen göra frukost (mannagrynsgröt, juice, leverpastejmacka) och har precis ätit upp och kikat på vakna med the voice! nu sitter jag här och fixar ihop ett litet & snabbt inlägg innan jag ska gå och blåsa håret torrt och göra mig iordning. För Kl 10 så ska jag vara och göra ett cellprov. Usch hemskt. Men det går nog bra! :)



Vi hörs senare, efter det.
Ha en bra dag!


Kurrkurr..

Yes. Så låter min mage just för tillfället! Börjar fundera på vad man kan äta för gott och nyttigt ikväll till middag? 

Är det någon vänlig själ som har några bra tips till lilla mig? :)

Vore riktigt snällt iallafall! för min fantasi angående det är ju inte riktigt på topp just nu, hihi ;)


Doftar!

Ja, nu doftar de gott här hemma vill jag lova!! ;) Rent och fräscht. Har dammsugit hela soffan. "Plockat isär" den med alla kuddar och dynor och dammsugit varenda millimeter överallt på den och iochförsig överallt annars i hemmet också. och har även skrubbat kattlåda, diskat, torkat och plockat in, sorterat kläder, vikt och plockat in, varit ut med massa äckelsopor, sen avslutar jag med lite tygparfym på det hela. Doftar ljuvligt! :)


Den är ifrån PartyLite. Heter unwind och kostar ca 2 hundralappar.
Lätt värt pengarna om du frågar mig. Beroendeframkallande! ;)


Måndag 21 Februari

tjenixen!

Inatt har jag sovit skönt :) och varit lat nu på morgonen, tröttmössa! Men har vart uppe och gjort gröt och sådär.. och nu har den börjat smältas klart i magen skulle jag tro.

Så jag ska nog gå upp och dra igång hög volym på spotify och städa och gå ut med sopor! Men först: måste jag ringa ekonomiservice på landstinget och bråka.. tråkigt :/ men får väl hoppas att det går bra!


vore fint med lite varmare väder ute.. :(

Ha det bra sålänge,
så hörs vi av senare!


Cuba-cola och dillchips..

dsc00001 (MMS)

Cuba-cola och dillchips såhär efter kvällspromenaden! :-) om dryga en halvtimma blir det solsidan och wallander med min pöjk! och god soppa med knaprigt bröd till det! mysig söndag... :')


vill-ha-begäret..


Den här, den vill jag/vi ha till vårat nya hem, skulle passa in så sjukt bra... nu när vi får så stort :)
Funderar på att sälja våran, och köpa denna?!


Söndag 20 Februari

God morgon!

Jag ligger här i sängen och myser med elsa bredvid mig.. :) hon är så söt så! och hon är väl trött efter allt skrikande inatt/imorse skulle jag tro.. :O



Fint väder med sol ute idag igen, var likadant igår.. fast med -20! Idag har jag inte kollat på termometern.. och jag tror inte att jag ska göra det heller. Det är väl lika bra det va? Jag ska försöka få med älskling ut på en promenad snart :)

Fick nyss frukost av älskling: stekt ägg med hembakad bröd, fil med müsli, vindruvor och banan och juice! Mysigt. Jag kollar just nu med ena ögat på reprisen av melodifestivalen, vart inte att se så mycket av det igår.. var hemma hos dannes pappa och dom kopplade in förstärkare, borrade upp tvn på väggen och grejjade.. men just nu spelar han tv spel... ovanligt :)



Ha en bra (sön)dag hörrni!


Lördag 19 Februari

tjooboo!
God morgon på er! jag vaknade vid 9-snåret i morse av att älskling stod och diskade hihi :) sen åt vi frukost och sådär.. Igår hände inte så mycket. Var på stan och frös, sen kom micke & danne vid 3snåret så åkte vi och handlade mat :) Vart korvstroganoff med ris, och vindruvor och lite godis som efterätt :) smarrigt! Sen kolla vi på let's dance och kådisbellan, sen vart jag somnig i soffan haha :) men har ju vaknat titt som tätt inatt..


bad D att kika lite på den nya datorn jag har lyckats pajja.. men gick inge vidare, kanske är grafikkortet som är pajj eller vad han nu sa :/ ooopsii.. jag är inte sådär jätte teknisk :P men han skulle tydligen formatera och grejja och sätta in nytt operativsystem lite senare idag när han har fått alla skivor han behöver av kjell idag.. så vi får väl se hur de går med den saken! Hoppas de går att laga :S

Vart en jobbig kväll igår, har blivit så känslig nu för tiden, jag kan börja grina och skratta omvartannat! Skitläskigt.. och sen är jag extra orolig för allt, är på helspänn hela tiden.. stackars lilla älskling :( men jag tror han förstår mig iallafall.. han är så snäll så och kramar mig och tröstar mig när jag får mina små gråtattacker! :) skönt! :)

Ha en fortsatt bra lördag!!


Fredag 18 Februari

God morgon på er! :)
Idag är det inte min dag tror jag :P var uppe sen halv sju, elsa har skrikit konstant mellan 7-9! drygt.. sen har jag slagit mig och gjort illa mig heeela morgonen.. började med när jag skulle bädda sängen, slår i fotknölen hårt som tusan i hörnet på sänggaveln.. nån minut efter det går jag rakt in med smalbenet där igen, på samma ställe! på samma ben! hur klantig får man vara egentligen? sen skulle jag duscha, då tappade jag duschslangen så de sprutade vatten i hela badrummet.. igår pajjade jag min nya dator? de går bra va?

nu har jag iaf ätit min gröt och gjort mig iordning här.. ska strax gå ut i kylan och möta svärmor! blir en sväng ner på stan sen vet jag inte.. :)


och såhär ser jag ut idag!


Skönt att det är fredag iallafall.. hoppas "oturen" vänder :)
Ha en bra dag så hörs vi av lite senare! ;)


Torsdag 17 Februari

hej hej!
Idag är det torsdag.. veckorna bara försvinner? På tal om det, idag är det den 17e.. då betyder det att jag och min andra halva har varit tillsammans i 27 månader idag, weho! ;)

Ja annars, så har jag varit uppe sen halv sju och tvättat och grejjat :) Har skapligt ont i kroppen idag.. mest armar och sen ena låret? Hm.. armarna vet jag är sen MÖRDAR-maskinen my visade igår.. men sen ena låret? det vet jag inte vad som har hänt, med det.. :S skumt iaf!

tvättstugan
ja såhär ser min morgon ut...


Jag ska kika vidare en sväng på the voice, sen är det dags att springa ner i källarn igen.. sen upp och diska och sen hoppa in i duschen :) Senare idag kommer mammsen, och kurs eller typ "info möte" senare på eftermiddagen/kvällen!



Sorry!!
Jag lovade ju att ge er bilder igår.. men inte vart det så? Nepp :P för jag fastnade framför tvn, målade om naglarna och gosade med bubbii! Förhoppningsvis kommer det lite bilder idag istället då :)


Trötter

hallihalloo!

Jag är fetingmätt och trött just nu! sitter med öppen mun och gäspar och magen bara spänner :P Blev hemgjorda hamburgare med ananas idag :) gott! Just därför det lätt blir för mycket av det goda...
 

men jag var iallafall ner och tränade med mysan idag, sen hem bokade en grej 16 mars i västerås, sen diskade jag, dammsög, torkade golven, slängde ut mattor & annat på vädring, duschade osv.. och imorgon är det tvättstugan kl 07..

det här vart min lunch idag efter träningen.. :)

sen skulle mamma komma runt 11 snåre :) vet inte riktigt vad vi ska hitte på, men kl 17 blir det info möte ang starta eget, spännande ;)


Onsdag 16 Februari

God morgon!

Har ätit lite frukost, men det smakade inte idag, så det var svårt att få i sig.. :( fil+müsli, en macka med skinkost, 1 glas juice och 1 kopp kaffe.. vart bara macka och dryck!

Satt nu och funderade på om jag skulle träna nu på morgonkvsten.. då skickade precis mysan sms, så vi ska mötas där 11 :) Bäst att sätta igång här! Sen när jag kommer hem igen ska jag ringa och boka tid till Västerås! :) och städa och plocka lite!


Hörs senare, ha en bra dag sålänge!
då blir det lite bilder från alla <3 dag osv! :)


Tisdag 15 Februari

Asså ni fattar inte, ni fattar inte hur glad jag blev idag... Hejj förresten! ...vi var och tittade på huset som jag har pratat om.. och herreguuuuud, det var mitt drömhem, verkligen! det var helt perfekt.. och där ska VI flytta in!!! om max 3 månader bor vi där, jag kan inte fatta det! ååååh...

(gammal bild på mig, jag hittade i arkivet,
ungefär såhär glad vart jag idag när jag såg huset)

kan förklara lite om huset, så ni också förstår: 
Här är några positiva grejer med huset: stora ytor, egen parkering, egen tomt, egen tvättstuga, stort jävla kök, ljust och trevligt, bra planlösning, stora vita trädörrar, trägolv, högt i tak, stort sovrum, stor hall, mycket förvaring och garderober, klädkammare, stort vardagsrum med vit stor kakel-ugn, och jag ska måla om väggar & spackla, källare, fina fönster, fin utsikt, bra ställe.. ja behöver jag säga mera? perfekt.


annars har min dag spenderats med mamma. Har fixat om och fräschat till hennes naglar, så kul! jag kanske skulle utbilda mig & jobba med det? ;) hihi bara en tanke! Annars har vi pratat massor som vanligt, druckit kaffe, ätit mat, tramsat, och bara umgåtts :) Men jag vaknade lite på fel sida idag kände jag... och samma sak igår.. har inte kännt mig på hugget och sådär jätteglad, vet ej varför, men typ lite smådeppig, utan anledning... jag hoppas verkligen att det försvinner tills imorgon senast när jag vaknar iallafall för det här är ju inte roligt, men det tror jag.. nu har jag ju fler roliga saker at tänka på iallafall :) nu fattas det bara ett trivsamt, roligt, fastjobb och ett körkort så vore allt supermegaunderbart! :)

Hoppas ni också har haft en bra dag!


Måndag 14 Februari

Japps, idag är det måndag.. och alla hjärtans dag :) solen skiner för fullt över den vita snön ute, mysigt! Vet inte riktigt vad jag och min andra halva ska hitta på för nått idag, men någonting riktigt mysigt blir det iallafall ;)


puss, min älskling!

Vad ska du göra idag för att fira alla hjärtans dag? :)

Just nu sitter jag i soffan med ruffsigt hår, i bara en stor mjuskiströja och trosor och har benen i kors, med datorn rakt framför mig, och kollar på gamla avsnitt av desperate housewifes.. har precis ätit min gröt med kaffe & juice och en macka :) ska duscha och lägga ansiktsmask & hårinpackning om ett tag, pyssla om mig själv lite!

Jag fick mycket goda och roliga nyheter från min älskling nu förresten.. han har fått tag i damen med huset.. så vi ska iväg och titta på huset imorgon!! äntligen.. hoppas det är så fint vi har föreställt oss, iallafall jag! hihi ;) För då ska vi flytta in där ihihihi wiiiiie :) men.. man ska ju inte hoppas på för mycket heller, då blir man bara besviken om det inte blir som man vill.. det kan ju lika gärna vara jättefult och konstigt där inne? men.. jag tror fan inte det haha :D Jag håller tummarna iallafall!!


uppdatering!!
Lite bilder från senare idag, alla hjärtans dag:







Lite kärleksmys! :) Vi förstorade inte upp den här dagen så speciellt mycket, utan vi har lite alla hjärtans dag varje dag istället för bara en dag om året :)


Söndag 13 Februari

halloo!

Idag har det inte hänt mycket här inte.. bara slappat och degat hemma med bobboooo! eller jo jag har städat och donat lite grann.. och nu kom visst slappis-pizzan hemlevererad också... oooppsi :$ 



haha men det är ju söndag?

ne.. dags att svulla i sig lite cappriciosa med ananas & cola framför tvn... ;)


Hörs senare!


melodifestivalen...


är ett stort S K Ä M T ! Herregud vad fjantigt det blir, och värre & värre med tiden blir det också, verkar de som... Det blir en tumme ner till det från mig... :thumbdown:


Men det är iallafall fint ute ikväll, jag tog lite bilder för att visa er:




Ha en bra lördagskväll! :)


craving

Jag kom på mig själv idag, när vi var och handlade...
det finns en sak som jag bara måste ha nu för tiden...


och här är boven..


Jag har aldrig förrut varit så speciellt inne på lakrits, har inte ogillat det direkt, men inte gillat det heller. Har bara inte ätit speciellt mycket av det.. och är nu inne på min 3-4 påse.. DEN HÄR VECKAN!! :O Hmm..


lite andra saker jag hitta på att handla igår...

apelsiner, nyttigt och gott!
'
Jellygodisar.. har inte ätit på år och dar, var tvungen att testa om det fortfarande var lika gott nu, som det var när man var mindre :) och betyget blir.. njaaa.. kanske ska prova frysa in dom istället?

Big red.. tuggummit som är med i sex & the city, med smak av kanel! starkt och gott ;)

goooottt!!


och nu blir det melodifestivalen och gottgott med älskling!
...om han kan vara snäll och stänga av xbox:et nuu!! :)


Lördag 12e Februari

Hello helllooo!

Idag är det lördag, en lördag med underbart vackert väder ute! :) Solen skiner som aldrig förr! Men det är en massa snö och minusgrader också.. men det lyser upp det hela ännu mera, najs!



Vi sov ut ordentligt idag, till halv 11 ungefär, riktigt skönt & mysigt faktiskt :) Sen gick vi upp och duschade och sen började jag plocka och dona och dammsuga och göra fint, sen åt vi en sen frukost!

Har varit ut en sväng och handlat med danne, gun och micke :P Egentligen hade vi tänkt att gå ner på stan och kika på marknaden idag på förmiddagen, men det sket vi i.. hörde från 2 st att det bara var skräp där nere o inget att se, så det var ju tur de, så man slapp gå i detta kalla väder i onödan haah :)

Nu står älskling i köket och har börjat med middagen, så ska gå och hjälpa honom lite! :)

Vi hörs senare, ha en bra dag! ;)


Fredag 11 Februari

God kväll!

Som ni säkert har märkt, så har jag inte skrivit mycket alls på bloggen idag! Har haft ledigt hehe! Kan bero på att danne var ledig idag för att han har jobbat 11 dagar i sträck och då ville ju jag ha en myspys dag med honom då bara :)

lite bilder från idag:




Vi skulle ju på ett litet möte idag igen kl 13, jag gick därifrån med 2 plåster och ett stort leende hihi :) Men när vi skulle gå ner dit, till andra sidan stan. Så var det inte alls lika roligt. Det har ju som sagt snöat som bara den, helt kaos ute ju! och kallt som attan... så vi fick skjuts av svärfar :) men vi fick ju gå hem, och fy satan vad kallt det var, fast vart en hel del stopp här & där som tur är hihi :) Gick och åt en varsin hamburgare på Inn grillen, så gott där :) Sen gick vi och kika lite på zoo, elsa fick lite gottgott, sen till af och lämna in papper i vanlig ordning! och sen kom vi förbi bivur, gick in och köpte lite färskt bröd och en semla som står och väntar på mig i kylen wiie :) men har nyss ätit mackor och glass och jag vet inte allt älskling bjussar mig på haha, så vet inte om jag orkar den ikväll va :P

Skulle ta en massa prover på mig bla idag på mötet iaf, och hon som hade hand om nålen var så snäll och försiktig så, hon ville nog inte göra mig illa, för det kom liksom inget blod i röret idag.. så hon höll på att snurra & vrida runt me nålen i armen för hon kände venen så tydligt, och de kändes liiiite smått obehagligt faktiskt... är helt öm i armen nu! :/ men sen kom en annan tjej in och undrade vad tusan vi gjorde där inne såå länge.. och så skulle hon prova om hon kunde få ut nå blod, och då råkade jag bara titta ner i mitt armväck.. ja då kom blodet forsandes ner i det där röret.. hemskt var det, för jag hatar nålar och jag hatar blod!!! usch :( men den var tydligen bara lite längre in än vad den första tjejen trodde :) sen vart de lite andra prover och mätningar, men allt var toppen så de är kanon! så skönt så!

Efter att vi kom hem idag, så gosa vi ner oss i soffan och fixade tillbaka värmen och jag har sovit om vartannat, är sjukt trött idag måste jag säga, hade helst velat stannat inne idag med, men det går ju inte nej!


Nu spelar danne xbox så antar att det inte blir något Let's Dance, som inte gör mig så mycket endå!
 så jag ska väl också ta och spela lite nu kanske :)



Humor, på hög nivå!

Japp här är en del av min humor, som jag tänker dela med mig av till er.. så himla roligt!
När jag såg den här videon för första gången, skrattade jag så att jag fick ont i magen!

det är 10 små snuttar i detta klipp, och alla måste ses!
vissa av snuttarna är ganska tråkiga faktiskt.. men se allihopa iallafall, så fattar ni vad jag menar!



Kul eller kul? ;)


Goda nyheter, ännu en gång! ;)

Härligt va? Jag har med mig goda nyheter hem idag igen, så himla skönt! Ännu ett orosmoment är bortblåst nu för mig, allting känns bara så himla bra nu för tiden, och det är så skönt så jag vet inte vad. Har inte kännts såhär på hur länge som helst, men nu ser jag ljuset iallafall ;) Wiiiie, äntligen!

Var på möte idag, om ni inte förstår varför jag är så glad. Göran som han heter, är hur bra som helst, just nu iallafall hihi, och han förstod mig fullt ut och förklarade en massa, och jag förklarade en massa..vi kom mycket bra överens idag! så ja, allt känns såå bra just nu. Och förresten, jag skrev upp mig och en till på starta eget möte nu på torsdag kl 17.. ;) de ni!


mitt supersnygga halsband, som jag tycker alla borde ha!

ps.
 Jag säger bara; behöver du inte gå ut idag, gör inte det!! för det är hemskt att gå ute i denna snökaos-torsdag! Snön for rakt emot mig och rakt in mot ögonen så jag fick gå och nästan blunda hela vägen dit och hela vägen hem, inte speciellt roligt :(


Torsdag 10 Februari

God morgon!

Blir ett lite snabbt inlägg här nu på morgonen. Jag har precis käkat frukost :) det blev mannagrynsgröt, honungsbröd, 1 glas juice och en kopp kaffe! mums.. Nu är jag proppis, så måste vila magen lite här framför datorn en sväng, haha! Sen blir det att hoppa in i duschen och göra mig iordning lite grann, sen ner på möte med Göran på af.


och såhär ser jag ut, idag!

Känns inte så lockande att man måste ut i detta snö-bus-halk-vädret? Skulle helst vilja vara inne idag.. med tanke på att när jag var ute igår (när det var sol och fint väder) så höll jag på att frysa ihjäl på en gång, frös så mycket så att det gjorde ont! stackars mig :( haha! Men jag hopas att det inte är lika kallt ute idag, som igår.. även fast det ser ut som om det är betydligt mycket kallare idag? Hm. men det är bara lyda. Sen blir det hem och fixa lite efter det!


Ha en bra dag :)
Vi hörs senare!


Onsdag 9e Februari

Tjolahopp på kvällskvisten!


Jag är så trött, har varit hela dagen.. 
 jag höll på att somna en stund på eftermiddagen, när mamma var här till och med :P och inte är jag piggare nu! har en stor fågelholk i ansiktet... jag gäspar hela tiden! Men snart blir de nog att ta sig in till sängen och gosa & sova med bubbi :) men före det blir det en dusch iallafall, så grymt skönt att lägga sig i sängen nyduschad & insmord & mjuk i body lotion:)

Som sagt har ju mamma varit här hela dagen idag med, skojsigt :) Vi var lika trötta båda två idag tror jag, var ute och gick lite och var och handlade mat, annars vart det mest bara lugnt :) sen åkte jag iväg med svärfar till Västerås idag, för han skulle ha ett nytt bord och en ny tv-bänk.. men vi hittade inget :( Eller jo, det gjorde vi! Men.. de som var snygga, fanns inte hemma såklart, och tog ca 4 veckor för att komma hem.. suck! Jag skulle egentligen ha tränat med Jeanette idag, men jag hann inte hem till 17, så vart inget med de idag heller.. :/ FY! men det kanske blir lite mer ordning på det snart!


dagens shopping..  24,50:- för allt. Det kallar jag kap!
Ett par rosa vantar och ett hårband med en rosett. Sött!


annars har det väl inte hänt så mycket mer annat idag..? Hm! Jag har spelat lite på min nya laptop ikväll också, rollercoaster tycoon, haha! Så himla längesen.. man bygger ihop ett eget tivoli, precis hur & vad man vill, sen så kan man åka alla attraktioner också - så kul! :) medans danne spelade xbox gjorde jag detta:


Ja, ni ser ju själva... barnsligt kul spel! Jag älskar't haha :D



Imorgon ska jag iallafall på möte igen, på af.. hoppas det också går bra,
lika bra som mitt tidigare möte igår! :)
eller hur?


nääe... godnatt nu iallafall!
Hörs & ses imorgon!
ha en bra kväll!

14


Goda nyheter!!!

Hallå igen!

* Vi har nu tvättat färdigt,
* druckit kaffe och ätit hembakade bullar,
* kollat på film (i rymden finns inga känslor),
* toppat mitt hår,
* pratat skit,
*  tramsat,
* sökt jobb,
* varit på sjukhuset hos läkaren och pratat
 * och handlat lite mat!
* Nu är jag hemma igen..

och jag har jäävligt goda nyheter och jag är så glad! Jag är frisk, helt FRISK :D jag är såå glad så ni förstår inte! Det var som en stor sten som lossnade ifrån mitt hjärta haha =) så glad så jag kan hoppa och studsa här!! inga konstiga värden på min sköldkötel och inget fel på mitt blodtryck heller längre!!! :D hade idag 120/80... kanonis! :) ååh äntligen kan jag pusta ut och sluta tänka på sånt skit och bara njuuuuuta av livet just nu :)


Jag idag!

neeej... nu ska jag laga mat åt mig och min älskling,
sen blir det nog träning ikväll! ;)



Hoppas det är lika toppenbra med er också!?





Tisdag 8e Februari

Hallojsi!

Håller på och tvättar för fullt här med mamma, ska ner igen om ca 30 min igen :) Har sökt lite jobb.. men vi kom på att vi kanske skulle slå våra kloka huven ihop, och starta eget tillsammans! :) Vore ju skit bra! Vi får prata igenom det lite mera, och se hur det blir =) 



Snart blire dusch och fix, sen vet jag inte vad vi ska göra! Blir ju iallafall ett besök hos läkaren lite senare idag! Är inte lika nervös idag iallafall, hihi :)





Just ja!
Igår så kom danne hem och gav mig en present... jag fick jag en tidig alla hjärtans dag present, tydligen.. och vet ni vad det var? det var en helt ny laptop :D wiiiee!
han är så söt min lilla älskling & skämmer verkligen bort mig hihi :)


Ha det så bra & vi
hörs senare! 


Mina skisser..

Har börjat rita lite smått igen.. och jag blev faktiskt lite sugen på att rita lite nu ikväll. Var ett tag sen nu, man glömmer så lätt bort, och har annat att göra! På gymnasiet gick jag alla kurser som bara gick i bild; a, b, c & d! bara för att jag tycker det är så roligt :) och avkopplande framför allt! målade mycket när jag var liten, sen har det bara fortsatt, men har haft långt uppehåll nu ett tag, så får väl ta igen lite nu då :) Just nu känner jag bara att det är himla svårt att komma på vad man ska måla, annars e det lugnt haha!

Tänkte lägga upp några av mina skisser här på bloggen, ifall ni vill se? :) och tänk nu på att det var år och dar sedan jag målade sist, och bilderna nedanför har jag inte lagt ner så mycket tid på heller! Blir bättre kvalité om jag får hålla på lite längre och mer.. :) Men här är några skisser iallafall:



Någon kommentar? :P


nästan klart..

Sådärja! Nu är all disk diskad, alla dammtussarna är borta, sängen är renbäddad, maten är i magen! och älskling är iväg och fixar lite nya filmer weeho! Nu ska jag bara in i duschen för det har jag inte hunnit med ännu :)

sen blir det myskväll. Mycket bra på tv ikväll och sen kanske bra filmer efter det!
Halv åtta hos mig, familjen annorlunda, det okända osv :)


idag är jag skruttig som bara den.. :P


Måndag 7 Februari

Goddagens!

Nu är det måndag igen, tiden går fort..
Igår var vi i hallstahammar och kikade på hallsa möbel outlet, men hittade inte ett skit! Förrutom ett vitrinskåp och ett stort vitt bort med 6 stolar. Men det får vi ju inte plats med nu. Kanske om vi får flytta till det där stora huset så :) Men det visar sig, hon borde ringa den här veckan förhoppningsvis! :) Vill bara komma dit och titta och hoppas på att det är så fint som jag tror, och bara flytta in dit ååååh :)

Idag blir det nog relativt lugnt för min del. Ska städa och plocka och dona lite här hemma. Och pyssla om mig själv lite, fixa & måla om naglarna, ansiktsmask, hårinpackning och lite sånt hade jag tänkt mig! :)


Imorgon blir det full rulle! Pratade med lilla mamma nu på morgonen. och hon kommer hit runt åtta imorgon bitti, då ska vi sätta igång och tvätta eller om det blir vid 10, får se om det är ledigt innan eller ej! sen ska vi kanske ut och gå en långpromenad igen? och sen blir det besök hos läkaren... usch.. jag är jättenervös! Men så himla skönt att jag har mamma med mig iallafall, så jag slipper vara ensam :) Då blir jag iallafall lugnare! Ska prata med honom och få reda på mina provsvar som jag tog förra veckan angående sköldköteln, om det är bra nivåer, eller om det är någon rubbning med över-eller under produktion av sköldkötelhormon. Hoppas att det är bra...

Usch, jag har inte tänkt så mycket på det senaste tiden, men igårkväll.. då började jag söka runt på internet om det för att få lite fakta. Jag vill ha information så jag själv förstår vad det handlar om, och om det isåfall är så att jag nu är drabbad vet jag vad det innebär. Men jag vet, man ska inte söka omkring på internet för då kan man tro att man har både den ena och den andra sjukdomen, och ställer diagnosen på sig själv. Man kan lätt bli en hypokondriker av detta.. I know!! :P Men kunde inte låta bli.. och jag ångrar lite att jag gjorde det, samtidigt som jag har lärt mig mycket om vad det är för något.. jag oroar mig förhoppningsvis i onödan...

 
"Sköldkörteln är en av kroppens viktigaste hormonproducenter. Sköldkörteln sitter strax under struphuvudet och väger ca. 25 gram. I sköldkörteln produceras flera olika hormoner som bland annat är viktiga för kroppens ämnesomsättning, värmeproduktion och kalciumomsättning. Hormonproduktionen styrs från hjärndelen hypotalamus och hypofyskörteln."



WISH ME LUCK!! :)


mkt bra låt, lyssna här!!

Jag har hittat en ny favoritlåt.. :)





Dance the night away,
Live your life and stay out on the floor...

Dance the night away,
Grab somebody drink a little more...

La la la la la la la la la la la la la la
Tonight we gon' be it on the floor...

La la la la la la la la la la la la la la
Tonight we gon' be it on the floor...


Håller ni med mig? :)


Lena ben.. !!

I fredags hittade jag styrkan och modet till att epilera hela mina båda ben! När jag väl hade bestämt mig för att göra det, så gjorde det faktiskt inte såå ont som det gjorde vid tidigare försök.. ;) Dem vart lena och släta som bara den, men första dagen blir det ju såklart helt rödprickigt. Ser lite ut som en plockad höna :( Men det går över! Mycket skönare att inte ha håriga ben på flera veckor, än att behöva raka dom hela tiden!


Här är min epilator, kan rekomenderas!! :)


Söndag 6e Februari

God morgon!

Är mätt som en plätt. Har ätit frukost i min ensamhet idag! :( Danne jobbar, igen... men bara nån timma=) Ska kanske åka förbi hallsta möbel outlet med svärfar och kika efter en tv bänk till honom lite senare idag!

Igår var vi som sagt i Västerås. Var in på media markt, där vart det en 55tums lcd tv =) Sen in på nisses en sväng och köpa hårspray, sen käka vi max=) Sen hem till svärfar och dom höll på och installera tvn och grejja, medans jag vart jätte trött och frusen så jag somnade senare i soffan under en filt hihi =) sen vakna jag och då hade dom tagit fram godis så jag käka lite såklart ;) sen åkte vi till nibble och handla lite smått, sen hem och mysa och kolla på melodifestivalen och åt ostfrallor och sen polkagrisar hihi =)


och här är en bild på mig från igår..


bild-bomb!!

Jag sitter och kollar igenom lite gamla bilder här. Tänkte om ni ville vara med och kolla lite ni också? Jag älskar bilder, så himla roligt att blicka tillbaka! Skulle vilja ta ner min gamla stora dator ifrån vinden och kolla igenom bilderna på den.. har över 50.000 bilder, som jag såklart har tagit själv!! Det är säkert mycket skräpbilder också, men ändå jävligt mycket roliga minnen och annat skoj! :)

på tal om vinden.. så måste jag berätta en sak angående det: Igår skulle jag och min söta sambo gå upp på vinden och försöka hitta en "banankontakt" som det så fint heter, enligt danne! Det är nån grej till förstärkaren iallafall.. inte så intressant, för det var inte det jag skulle berätta om. Men iallafall.. vi kom upp, ska gå igenom korridoren för att komma till vårat förråd, som ligger typ längst in, såklart. MEN ser att det är fullt med saker i hela korridoren + minst 2 dörrar till 2 förråd står helt uppslitna? Hänglåsen sitter kvar, men någon har slitit bort fästena.. Det ligger en jävla massa skräp och grejjer precis överallt.. sen ser jag att det ligger en stor jäkla YXA mitt på golvet, sen en bit ifrån .. köksknivar? HERREGUD! Vem faen gör nåt sånt? hoppas det inte är våra grannar bara :S för då blir jag rädd.. vill inte möta den personen på denna mörka, kalla vind usch :S



Helt sjukt. Men nog om det nu. Här kommer det lite bilder, som sagt.


haha jag, mitt fatass skulle sätta mig i bilen! i Västerås en dag med my & jeanette!


Jag tramsar + daniel :)


älskling & jag. Ser inte alltför munter ut? :)


Danne & jag nybadade i ullared!


Kvällspromenad vid havet!


myspys!


igen!!


letar krabbor=)


varm, skön sommardag - med slitna ballerinas! =)


mammas fina doft"gran" :)


mysig sommarfrukost utomhus=)


pappsen <3


mammsen <3


flytt-kaos!


avslutande bilden får bli på "lilla" jeanette :)



mer kommer en annan dag, för nu är jag trött!
natti snatti!!


nattbloggeri..

tjenixen alla nattugglor!

Det kommer visst ett litet natt-inlägg här.. :) Vart inte som planerat ikväll haha! Istället för att gå ner och handla mys-maten, så gick vi till adria och fixade en "amerikansk pizza" jag har aldrig ätit det förrut. Det var danne som tipsade om det, han var sugen! Då tänkte jag att det är väl lika bra att testa då :) Vi delade på en "medium" 99kr. Var väl ingen superhöjdare om jag ska vara ärlig.. var så jävla tjock botten + mycket mozzarella på så det smakade typ ingenting, bara ost? Jag åt en fjärdedel av pizzan, sen var jag illamående för att jag var så mätt! Fast vi hade tomatsås, skinka ost, räkor och annanas? Hm. Det var ju inte äckligt direkt, men ingenting jag skulle beställa igen, tror jag. Så nu vet ni det, ifall inte ni heller har testat det förrut! 

Annars har vi bara glott lite på tv och haft det mys ikväll! Nu spelar han och jag kikar dator! Han kom hem idag och sa att han skulle köpa en ny till mig förresten, en ny dator, en rosa! nämen såå sött :) Fast egentligen behövs det ju inte, men han "ville bara" :)

Har inte varit ett dugg trött ikväll, förrutom nu då.. börjar bli lite sömnig märker jag! Kanske beror på att jag har druckit cola hela kvällen? Farligt, farligt.. men så goooott, gooooottt! mmm :P


 Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu faktiskt.. det var nånting jag tänkte på precis. Men det bara blåste bort? :O Men vad skulle ni vilja att jag skrev om? Någon som vore intressant? Tipsa! Till en början var det här med bloggen tänkt att vara lite mer som en dagbok för mig själv bara, men ser sen att jag har ganska mycket läsare tillbaka redan. Så det finns ju folk som är intresserade ser jag, då kan ni ju skriva vad ni tycker är intressant/skulle tycka vore intressant isåfall? :) eller något annat!


Fredag 4e Februari

Hej på er!

Idag är det fredag, så skönt ..& mysigt :) Förra helgen jobbade ju min karl, så vart inte mkt helg med honom då inte, så får passa på nu:) Jag ska mysa sönder min älskling idag tror jag! Saknar honom så himla mycket idag, vill bara ha hem honom så jag kan krama och sniffa sönder honom hihi aaaww :) Blir att gå iväg och handla lite mysmat ikväll, blir potatisgratäng och kött och sallad bl.a! Gotti!

Imorgon ska vi åka till Västerås med dannes far. Han skulle kolla på en ny tv. och få se om vi hittar nå skoj vi också då hihi :)



och såhär ser jag ut idag :)


lilla söta Frank!

Fåret alltså.. tele2-fåret!

Det här klippet dedikerar jag till min mamma! Hon är ungefär lika bra på att säga konstiga ord, som frank är här. Dom låter faktiskt ganska lika endå ;) hihi visst mamma?




Puss påre! ;)


Torsdag 3e Februari

God förmiddag!

Jag har precis tagit en morgon dusch, så himla skönt! Så nu luktar jag så gott så!

Detta schampoo + balsam använder jag. Wella pro series "color"!
Det luktar gudomligt gott, och länge! och sen gör det underverk med ditt hår också.
Detta rekomenderar jag starkt!


och innan duschen åt jag frukost. Hann inte se på vakna med the voice imorse, för att jag var så trött! Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe i soffan och kollar med ena ögat på tvn. Förjävla tråkigt väder ute idag, alldeles mörkt och grått och blåser så det tjuter i fönsterna, buhuuu.. :( Funderar på vad jag ska göra idag. Ingen mamma här idag ju, känns faktiskt lite tomt, hann vänja mig snabbt, hihi! Men en sak jag skulle behöva göra är att göra en blocket-annons.. men det känns tungt, blää..


Förresten! Jag kom på en sak nu som irriterar mig himla mycket just nu.. eftersom jag såg det precis här.. Är jag den enda som HATAR halebob-reklamen med tjejen som sitter och sjunger rätt in i kameran totalt inzoomad i fejjan??! Blir gaaaaalen på den, åh fyfaan va de låter illa! Eller ne jag är inte helt ensam iallafall kom jag på.. jeanette sa samma sak om den reklamen till mig, innan jag hade sagt att den är irriterande, haha lite kul! Någon mer?


PUSS & KRAM!


Onsdag 2a Februari

God kväll :)

Det vart ett sent inlägg här ikväll också :) Men förmodligen inte riktigt lika långt som igår då! Ska berätta lite om vad min dag har bestått av och vad jag har gjort idag! Bästa mamma kom idag också, innan klockan 8! och då hade jag redan varit uppe och dammsugit och grejjat och gjort "fint" :) Men då käka vi frukost iallafal, och kolla klart på vakna med the voice. Efter det tog vi på oss träningskläder och gick ut på en långpromenad i VÅRsolen som de kändes som idag! gud så skönt det var.. de tog 2 timmar. Gick min gamla runda som jag alltid brukar gå annars, men har inte gått där på ett tag nu eftersom det har vart vinter, så har jag hållt mig på gymmet istället :) Men gud vad det var halt på vissa ställen, höll på att ramla flera gånger, inte bra! Men jag ramlade aldrig som tur var hihi.


Underbart väder.


Våra supersnygga skuggor!

Efter den rundan gick vi hem och hämta plånbok och åkte och handla mer baknings-ingredienser och satte igång och bakade ännu mera piroger idag! haha :) Det är ju så gott, och roligt att göra dom :) Det går att frysa in dom med eller vad man nu vill!

Jag tänkte iallafall vara snäll nu och dela med mig av bilder på när man gör dessa, + recept för er som vill ha? Jag lovar, dom är supergoda. Kanske inte jättefina och proffsiga, men gooooda! Så här kommer lite bilder:


mini calzone+hawaii piroger

Ingredienser:
1 pkt jäst (för osöta degar)
ca 500g strimlad skinka
Färsk eller konserverad annanas (ca 3 burkar färdigskivade är lagom)
Tomatpuré/chilisås/tomatsås
ca 500g riven ost (helst mycket)
ca 1 liter mjöl (ta lite i taget och se efter, så de inte blir för mycket)
50g smör/margarin
3 dl mjölk
Salt

Pensling:
1 ägg
1 skvätt mjölk
Oregano



DEGEN:
 1.
Smält smöret, häll i mjölken, smula jästen i en bunke och häll över smöret & mjölken när den är fingervarm (38grader) Blanda sedan i mjölet + en nypa salt. Arbeta degen smidig. Låt jäsa ca 30 min under bakduk!

2. Dela degen i 2 st lika delar. Kavla ut den ena halvan till ca ½ cm tjock.

3.
Ta t.ex en skål, eller något annat du har hemma. Med en rund och lagom stor storlek på, och gör så många runda plattor de får plats av degen. Gör om samma sak tills degen tar slut.

4. Ta fram all fyllning du vill ha till. Ha allt på samma ställe så du inte missar något!



FYLLNING:
1. Sätt ugnen på 250 grader! Lägg degplattorna på en ungsform, på bakplåtspapper. Så många det får plats (ca 6-8 st på varje) på med tomatsås/tomatpuré/chilisåsen i botten och bred ut i mitten.

2. Lägg på strimlad skinka i den mängd du själv önskar.

3. Lägg på annanas bitar, i den mängd du själv önskar.

4. Och samma sak här, men på med massor av ost!


SÄTTA IHOP/TILLAGA:
1.
Vik bara över ena kanten, till den andra. Ta en gaffel och tryck ihop kanten.

2. Blanda ett helt ägg + en skvätt mjölk i en skål. Pensla överallt på pirogerna.

3. Strö på riven ost + oregano.

4. In i ugnen, tills du tycker att de har fått sig en lagom färg!

Låt de svalna under en bakduk.
Nu är det färdigt att mumsa i dig!

Nu var detta bara ett enda exempel på hur man kan göra. Det finns tusen olika sätt du kan välja att göra dina piroger. Välj och vraka fyllning som du själv gillar! Exprimentera lite...

HOPPAS DET SMAKAR!


Ha en bra kväll! För det ska jag, nu ska jag kolla på Irene Huss!
PUSS & KRAM!


Tisdag 1a FEBRUARI!

(varning !! vart ett lååångt inlägg idag)


GOD KVÄLL!

Har precis satt mig ner här, framför datorn en sväng!
Har varit fullt upp sen 8 imorse, då min lilla mamma kom hit, haha! :) Började med att vi käkade lite frulle tillsammans & snacka skit.. har ju inte setts på en hel vecka! Sen skulle vi åka iväg för att handla lite ingredienser till hawaii-pirogerna! För att sedan åka hem, börja med degen och sen skulle jag färga håret på mamma :) men.. de började med att vi åkte iväg utan min plånbok, så det var bara att vända bilen igen, och gå upp och hämta den! Sen hamnade vi på stan och kikade i klädaffärer? Hm.

Sen plingade det i min mobil, en påminnelse, om att jag skulle på provtagning idag på medicinmottagningen på lasarettet i här i Köping.. jaha! Då var det bara att åka hem IGEN, för att hämta kallelsen jag har hemma, måste ju ha den med mig när jag kommer dit. Men det var skönt att mamma följde med mig dit idag iallafall, jag hatar verkligen sjukhus för er som inte vet det! Det är inget speciellt sådär som har hänt.. jo var och besökte farmor på sjukhus innan hon dog, och det var hemskt hjärtskärande! usch :( Kan vara därför.. men vet inte säkert om det är det! Jag blir nervös och känner ett starkt obehag så fort jag kliver in på ett sjukhus.. även fast jag bara ska dit och göra något helt ofarligt, jag förstår inte.. :( jättejobbigt är det!
 


Men idag skulle jag iallafall bli stucken i armen och de skulle tömma mig på lite blod! och ta ett vilo-ekg! Min läkare hade skickat kallelse till mig. Gjorde snor-ont som vanligt att bli stucken, men har fått lära mig att man ska andas djupt, och tänka på annat! Jag är ju sprut-rädd också.. och fick en massa fina röda sugploppmärken överallt på överkroppen och benen av EKG:et dom tog också.. men det verkade se fint ut! Berättade min än-så-länge-lilla-hemlis för henne, idag, lika bra tänkte jag. Hon sken upp, bara stod där med huvudet på sned och tittade på mig, och sa nämen åh vad du är söt och du ser så himla glad ut, och det bara glittrar i ögonen på dig nu! Hon känns så trygg och snäll och allmänt jättebra som människa! Det har ju varit mycket sjukhusbesök fram och tillbaka för min del senaste tiden. Kan kortfattat säga att det är för att jag har haft för hög puls/hjärtklappning/blodtryck. Har haft en massa elektroder påklistrade på mig som jag fick gå runt med i flera dagar hemma t.ex, som kontrollerade mina hjärtslag. och varit och gjort ultraljud på hjärtat, och en massa mer undersökningar.. men.. som tur är visade det inga konstigheter, inget fel på mitt hjärta här inte! :D pust!! då kan jag lugna ner mig lite iaf! Men det var lite för högt värde längst ner i mitten på halsen på mig (där sköldköteln sitter, ett "organ" som sköter ämnesomsättningen) så det var det jag var och tog prover på idag bl.a! och tisdag nästa vecka kl 15 ska jag dit igen, och träffa läkaren för att han ska prata med mig och förklara om det är något högt värde eller så. Hoppas att det går bra bara.

Men nog om det nu. Efter detta kunde vi åka och handla mat och det vi skulle ha! Fick åka runt till typ alla mataffärer här i stan, för att hitta det vi skulle ha, men det gjorde vi till slut hihi! och jag råkade köpa kattsand utav bara farten.. och det var ju dumt.. för.. vi måste göra oss av med våran älskling.. :( ELSA! (katten)Det kommer aldrig att funka i framtiden om hon ska hålla på och fortsätta skrika var och varannan natt :( Vi får inte sova.. det är hur tråkigt som helst, för jag vill inte göra mig av med henne, verkligen inte.. hon är ju våran lilla bebis! Men det går bara inte längre, vi måste faktiskt få sova också. Vi har kämpat länge nog med henne och hoppats på att hon ska bli bättre, att hon kommer sluta skrika. Men det gör hon inte! jag är jätteledsen just nu för det, och ett par från munktorp som vill ta över henne ringde nyss danne och ställde massa frågor.. det är några som dannes mormor känner, men endå! Började gråta igår när vi pratade om det, usch :(

Nog om detta också nu. Vi kom iallafall hem med allt som vi skulle ha idag. Fixade ihop degen så den skulle få jäsa till sig, medans jag färgade håret på mamma :) Och jag vart tvungen att göra degen två gånger.. för att första gången vart de kaos av degen, vet inte vad som hände :P men andra gången vart de toppen iallafall. Och mammas hår också! Så roligt att hålla på med hår, skulle nog bli frisör hihi :) Får se hur de blir med det i framtiden! Igår var jag ju med my hela dagen nästan, och vi var hemma hos henne och färgade hår då också, både hennes och mitt hår! :) Vart kalasbra!

pirogerna som mamma och jag bakade idag vart sjukt goda! har redan ätit flera stycken! Vi är duktiga som tusan hihi, vi skulle kunna baka sånna och sälja tyckte hon, men ja de får vi se :)

Snart ska jag iväg och träna också, med Jeanette.. får se hur mycket jag orkar haha :) Sen blire nog hem och käka fisk, mos och kall sås! mumma...


Ha en bra kväll!
PUSSAR & KRAMAR!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!