Glömde uppdatera en grej..

Kom på att vi fick reda på en sak igår.. danne ringde och berättade goda nyheter=) Vi har försökt den senaste tiden att få tag på en dam, men utan resultat.. men igår vart det nämnligen lite resultat! Det är så att den här damen hyr ut ett hus.. som vi är intresserade av! Med bl.a stort kök, stora ytor, högt i tak, gammalt och fint, centralt, egen parkering mm. Men vi har ju inte varit och tittat än, så det kanske är jätteugly? men det tror jag inte! hoppas iallafall inte.. Hon är iallafall på semester just nu. Och har inte gått att kontakta, men igår svarade hennes dotter, och berättade att ingen hade visat sitt intresse på huset än, och ingen som skulle hyra, så vi var först ut! Hon tog kontaktuppgifterna så att hon hör av sig när hon är hemma igen. Det är nämnligen så att han som bor där nu, håller på/eller ska inom kort flytta ut därifrån..

hoppas!!



NU vill jag måla om våran tv bänk + överhylla från valnöt till vitt!


Söndag 30 Januari

God (sön)dag!

Då var det söndag igen, skönt men endå tråkigt va! Gårdagen spenderade jag med min Jeanette, i Västerås! Våra karlar arbetade hårt igår. Och vi hade inget att göra någon utav oss, så vi åkte in till västerås och hade en myspys-lördag!

 Vi började med IKEA. FYFAN vad mycket folk det var, som också var shoppingsugna och hade tänkt preeecis samma sak som oss igår. Det gick knappt att gå där inne, helt sjukt. Värre än julhandeln/mellandagsrean för tusan!! men men, nu var vi ju ändå där redan, vi käka korv, med sötstark senap mmm :) Sen gick vi igenom hela varuhuset, vi hittade båda två lite smått och gott som tydligen behövdes :) ännu flera lyktor t.ex till min samling, haha! Sen kika vi lite H&M och skor och grejjer. Skulle bara ta en sväng inne på rusta också, eftersom det var sålängesen vi hade varit där! Men... vi fastnade i 2 massagestolar i ca 40 min där inne haha, det var såå skönt! Synd bara att dom kostar 13.000kr.... uhh! sen hade ju vi tänkt att åka till Erikslund och kolla igenom de flesta butiker där.. men kom dit en kvart innan affärerna stängde... men sura inte för det, vi hann både in på skopunkten och välja ut ett par skor till jeanette som blev köpta, sen in på ö&b och shoppa full påse me grejjer.. allt inom en kvart! BRA ELLER? :) hihi.

När jag kom hem var älskling redan hemma från jobbet. Han hade sparat en halv kebabpizza till mig, han värmde på den men jag tyckte inte att det smakade :( så han fick den halvan också hihi :) Sen bytte vi rent på akvariumet och skrubba och hade oss, och möblerade om i vardagsrummet.. och sen käka vi köttbullar, mos sylt och sås! mmm :) Sen slockna jag! Det var min kväll de.. himla trött nu för tiden hihi=) och nu är han iväg och jobbar idag igen, suck.. :(


Ska väl diska undan här och grejja lite..
PUSS & KRAM!


Bra shopping

Bra shopping:


Handcreme, dagcreme och concealer. Ekologiskt!

Bodylotion i pumpflaska. Återfuktande och mycket mjukgörande t.ex för torr vinterhy!


Lite bra och ha saker jag köpte häromdagen!

Allt är ifrån apoteket!


Lördag 29 Januari

Godmorgooooon!

Uppe med tuppen idag! och danne är på jobbet, var upp och gjorde mannagrynsgröt till honom och mig tidigare imorse, efter det kunde jag inte somna om, så får vara vaken då :) Tror jag ska gå iväg och handla lite sen, och hem och baka massa hawaii-piroger, så himla sugen på de hihi muuuums!!=)



Gårdagen igår bestod av sjukt mycket skratt. Fast innan vi skulle iväg så vart jag så trött, sov en sväng under värmefilten bredvid älskling, sen skulle jag upp och göra mig iordning, blåsa håret, platta håret, och sminka mig osv. Då började jag må jätte illa och fortfarande ont precis under bröstet, i mitten :/ Men efter en promenad så vart de bättre, sen kom vi fram och käka tacos och snacka skit och skratta massor, vi vart 9 st :) kom hem runt 10 ungefär, då bädda vi ner oss under filten i soffan och jag läste klick! men stod inge vettigt i den inte.. så käka lite zoo apor, mums :) Sen gick vi in i sängen och kramades och kollade på south park :) Det var min fredag det, mysig som bara den :)

Hoppas du också hade en bra fredag!
PUSS & KRAM!


Fredag 28 Januari

Tjooo!

Håller på och tvättar för fullt här hemma, ska ner om en kvart igen! och ätit frukost har jag gjort också, så jag har ont i magen haha :/ sen ska jag diska undan de lilla och duscha och fixa lite!

Ikväll ska vi hem till dannes pappa och käka tacos och ta de lugnt :) och tror inte de blir så mycket helg denna helg.. danne ska jobba tror jag :( så undrar vad jag ska hitta på då? Hmm..! inte så kul att sitta här hemma ensam och tråka iaf.. men vi får se vad jag hittar på! Var egentligen tänkt att vi skulle åka till örebro och småshoppa lite och bara mysa, men tror inte de blir så nuju.. :/

Ha en bra helg iallafall!
PUSS & KRAM!


Fikadags

dsc00301 (MMS)

Fikadags med älskling på stan :-)


Torsdag 27 Januari

tjenixen!

Här sitter jag igen, precis efter frukosten.. mätt som en plätt :) Råkade ha en frukostbuffé här för mig själv haha!


det vart:
* ½ rallarhalva med smör, ost och stark korv!
* 1 glas juice
* 1 tallrik mannagrynsgröt med mjölk & kanel
* 1 vitamintablett

GÖTT!


Onsdag 26 januari!

Hallojsan!

Har ätit frukost, och är fortfarande mätt. Orkar inte göra något speciellt ännu, ska nog spela lite sims :)

Gårdagen var hur trevlig som helst, först så var jag ju hela dagen med min mamma! När danne slutade jobbet åkte vi och storhandlade mat, skönt att slippa gå och småhandla hela tiden! :) sen åkte vi hem, gjorde oss iordning och sen kom peter och hämtade oss. Sen åkte vi hem till peter & dannes pappsi, jag & peter fick dricka trocadero och dom andra två drack öl! Sen åkte vi till restaurang Gillet och käkade! och guuud vad det är gott, och mysigt där :)



Det var ju där jag och danne förlovade oss, 09-09-09! ;) Först igår åt vi toast skagen (måste vara den godaste i sverige som finns där, lovar!) andra gången vi äter de nu, och lika gott båda gångerna! sen vart det black and white, med oxfilé & fläskfilé med bea och tryffelsås, grönsaker och potatisgratäng/potatisklyftor! och fanta för mig! Men danne och hans far vart lite på lyset haha, typ 6 öl och 2-3 whisky! Så var nog inte så jätte roligt för honom att gå upp och jobba imose, hihi! men men! Vart en hur trevlig kväll som helst iallafall.

och idag blir de nog träning med Jeanette vid 17! Sen hem och käka köttfärssås och bara mysa :)

PUSS & KRAM!



Tisdag 25 januari!

dsc00279 (MMS)

Sitter här med mamma som ni ser, på donken och har de skönt :-) skulle egentligen vart tänkt att jag och jeanette och kanske mysan, skulle träna ikväll. Men vart ändrade planer. Träffade precis på danne här, och han berättade att hans pappi skulle bjuda ut mig, danne och peter på restaurang Gillet ikväll :-o det är ju inte helt fel? Men först ska vi åka och storhandla hem mat :-) haha, vart mycket mat-snack här nu visst...och lite träning? Not good! Puss och kram!


För att ta död på fördomar!


Panikångest, socialfobi och depression är INTE ett tecken på svaghet,
det är ett tecken på att ha försökt vara stark, alldeles för länge. ♥

Skicka denna information vidare, om du eller någon du känner, har eller har haft dessa problem,
som ett tecken på din förståelse och sympati.




Måndag 24 Januari

God eftermiddag!

Här sitter jag och fryser och är hungrig.
Även fast jag åt mig mätt för ca 1,5-2 timmar sedan? Hm jaja! Får nog bli lite té, frukt och macka snart. Men är så sugen på fil med en müsli med torkade frukter i, men har bara fil och en annan müsli, som jag åt imorse, så får väl handla hem det imorgon!

Idag var jag uppe med tuppen, tycker jag iallafall. Gick upp vid 8 när klockan ringde, lät dannegull ligga kvar i sängen och sova längre! Så jag gick upp, hoppade in i duschen, smörjde in mig, sminkade mig & fixa till håret lite, sen åt jag snabbfrukost. Sen vaknade han, lagom tills vi skulle gå. Han var hemma från jobbet i morse, pga av att vi skulle på ett möte tillsammans. och det gick kalas! :) En liten hemlis än så länge!



 Sen tog vi sällis, följde med honom en snabbis till jobbet.. jag vart tvungen att låna toaletten, för höll på att kissa på mig :P Sen på vägen hem ringde jag och pratade med mamsegull. Var egentligen tänkt att jag skulle på ett möte på AF idag också, kl 13.00. Men som tur var vart det inte så, så skönt!! pga att han var sjuk idag, dom ringde och berättade det imose. Och slipper man besöka af, så kan man väl inte bli annat än glad?? :) hihi! Så jag gick hem och käka lunch för mig själv, sen läste massor i broschyerna vi fick.. och nu sitter jag här, hungrig igen! Men som sagt så ska jag äta lite nu, sen får vi se! Imorgon kommer iallafall mamsegull hit och umgås lite, alltid trevligt :)


Ha en trevlig måndag!
PUSS & KRAM!


Precis målat om naglarna :-)

dsc00265 (MMS)

Precis målat om naglarna :-) det ser ut som rött? men det är ju rosa, hihi! Har även målat på naglarna på fingrarna! Vart en ljusrosa, skimrande färg. Nu ska jag även lägga en ansiktsmask på det! PUSS!


En grej till på shoppinglistan...

En bra concealer ??!


Har hört talas om denna concealer ifrån Oliva by ccs, från apoteket! Jag köpte en handcreme ifrån samma serie, och den är sjukt bra, och ekologisk! Tänkte om någon testat denna concealer? Det verkar bra iallafall, men jag vet ej?


Jag har iallafall provat denna, Spotless treating, ifrån ACO! också ifrån apoteket. Den ska både täcka och torka ut t.ex finnar! Den är jätte bra om man inte har smink på sig, men har man det, plus denna concealer, så blir det inte bra, den syns fläckvis och funkar inte alls ihop med min foundation iallafall. Tyvärr! Men den är billig iallafall,  endast 49kr!


shopping sugen på....

Jag vill ha ett köööksbord!


Riktigt snyggt! men kanske liite för stort för vårat lilla kök! :(


Litet, snyggt och ganska billigt?! Skulle få plats iallafall!


Saknar mina naglar jag hade innan jag var tvungen att sluta snusa och allt, och bet ner/pajja dom... :(


Lördag 22 Januari

God morgon!
Är vaken tidigt idag, med älskling :) Världens mysigaste gosmorgon idag tror jag aww! men nu har vi nyss ätit frukost, är mätt och belåten :) Men nu sitter och gosar in mig i täcket i soffan, medans danne spelar tv-spel nu och jag bloggar och grejjar lite :)



Var ju som sagt på kalas igår, käka smörgåstårta och träffa en liten bebis - Tilde, gud så liten, söt och gosig man kan vara :) Sen kika vi lite smått på Let's Dance också. Sen kom vi hem, la oss i soffan med täcke och kudde och gosa ner oss, somna på en gång! Fast det var ju inte meningen... Så jag vaknade flera gånger inatt, som vanligt, men vid halv 4  stod jag inte ut längre, då väckte jag danne och släpa med han in i sängen istället, där ligger man tokmycket skönare :) Hm, och vad händer idag då? ingen aning! Danne ska ringa basse och se om han har tid en sväng idag, då åker vi ut dit och gör klart hans tatuering, men sen vet jag inte! Det visar sig hihi :)

P.S: fyfaan vilken träningsvärk jag har idag då, åååhhhh!! Låren och rumpan, oooooooh my god.,... Skönt att ha det, samtidigt som man blir lite halvt handikappad hah:)

ha en bra lördag iallafall!
PUSS & KRAM!


Gymmat!

Äntligen blev de av!! och så jäkla skönt efteråt. Började lite lätt med mysan, sen körde vi lite hårdare (benpass) och sen vart de upp på bandet.. och jag sprang! och gick emellanåt såklart! Gick bra som tusan, märker att jag har förbättrat min kondition, men såklart måste jag hålla på mera! Men är mycket bättre än vad den var förrut iaf!



BEVIS!! men på bilden är jag självklart inte klar...






förbättrar jag bl.a konditionen och slutar stressa & oroa mig, slipper jag dessa tråkigheter...


usch usch!


Men nog om detta nu! Jag måste hoppa in i duschen och fixa iordning mig och köket, efter maten för en timma sedan så vart jag mätt & slö! och vi ska åka iväg på kalas vid 5 taget.... Skönt med helg!


PUSS & KRAM!!


grönt te...

dsc00237 (MMS)

Jag är en av dom som brukar dricka grönt te till frukost, när jag inte dricker kaffe. Men jag råkade höra imorse att det var en kvinna som drack flera koppar dagligen, (som man tydligen ska göra) MEN som fick leverskador pga detta te? Kan det ha varit pga något annat hon fick skadorna? Man hör/läser så mycket sjuka grejjer nu för tiden, kan man lita på detta? Sanning, eller är de bullshit? Det som ska vara såå nyttigt! och bra mot en massa saker? T.ex: cancer, förbränningen, hyn osv? Hmm, jag vet inte vad jag ska tro? Ska jag sluta dricka det nu eller ska jag fortsätta som vanligt? Förvirrad.


Bebisplutt!

Jag hittade precis några bilder från när våran Elsa var en liten bebis-plutt!






liiten plutt !


Lite större Elsa här.


och här är Elsa nu typ :)


Träningsdags!

Detta hamnade visst i utkast:
Nu är jag klar med allt plock & fix, förrutom disken, men den får gäärna vänta för min del ;) Men nu sitter jag iallafall och tittar på "Sjukhuset" på tvn och väntar på att Jeanette ska komma över, så blire träning och umgås :) treevligt!



MEN dessvärre vart det såhär istället:
De började ju med att Jeanette kom, som hon skulle :) Men istället för att göra det vi skulle göra idag; träna!!! Så beställde vi hem en fet jävla capricciosa o snacka en massa skit!? HM! Inte bra alls, fick lite ångest.. åt ju så vi inte orkade röra oss efteråt!! men det var vi väl värda idag... antar jag ;) haha!



och jag har precis ätit IGEN här... får faen ta o skärpa mig nu ju, haha... För älskling var ju hungrig när han kom från jobbet.. så han ville äta "gubbröra", inte det som kanske ni tror att det är? Utan; brynt lök & köttfärs + peppar, salt, chiliflingor/diverse kryddor, blandat med pasta, som man rör ihop till ett storkok. Billigt, snabbt, enkelt... och gott! Med lite ketchup, sallad och knäcke till så är de klarrt!

PUSS & KRAM!


Torsdag 20 Januari

God morgon!

Har varit vaken här en stund nu! Fint väder ute idag med, fast kallt :) Ska ta och göra iordning lite frukost till mig, sen vänta på att höra ifrån jeanette o se om vi skulle träna idag :) Annars vettitusan vad jag ska göra idag.. men men!



Ha en bra dag iallafall!
PUSS & KRAM!


Onsdag 19 Januari

halli hallo!

Kollar gamla avsnitt av desperate housewifes på tv här, och har precis ätit frukost till de, lite sent kanske? Mjaaa... Men har inte kunnat få i mig något innan nu! Kräkmorgon här vettu, usch! :/ Är himla trött idag också.. fast det är superduper väder ute iallafall! Solen skiner för fullt och inte ett enda moln på himlen, så långt jag ser! Känns lite som om det börjar bli vår ute.. men om det vore så väl!! Det kommer säkert komma ner mer snö inom kort :( uääkk..


Min frukost!

Ja, vad ska man säga mer.. igår fick jag städryck! Slängde ut alla mattor och skakade dom på balkongen, filtar och allting sånt! Sen dammsög & skurade jag golven, dammtorkade överallt, diskade och lagade mat! Så jäkla skönt att ha sånt gjort, och att man vet att det är rent överallt och luktar gott är också MMmmmm underbart :) Men nu snart hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen spela lite sims, var så längesen nu, blir ju aldrig av!!

Undra om det kanske blir lite träning ikväll? Hade velat träna på dagen nu egentligen, men Jeanette slutar ju inte förrens sju, så får bli efter det, om hon orkar :) Ska ringa och kolla upp de! Men innan de blir de iväg och handla lite mat!

Ha en bra dag!
PUSS & KRAM!


Tisdag 18 Januari

God förmiddaag!

Tog en liten sovmorgon idag, sen upp o duscha, sen ut och träffa dannes mormor, hon kom och lämnade lite ägg, potatis och kött till oss :) Sen upp och ringa lite.. och nu har jag precis ätit frukost här, är proppmätt ooo :)


vanilj-yoghurt, skivad banan, müsli, grönt té + lite fullkornsbröd utan smör men med ost och sen lite frukt :)

Måste vila magen lite nu, orkar fasen inte röra mig, haha! Sen ska jag sätta igång och städa här.. sen vid fyra iväg upp på stan och möta älskling och köpa vitaminer o sånt på apoteket till mig :) och lämna in ytterligare trisslotter med vinster :) Sen blir det nog hem o laga mat, tänkte göra chili con carne med ris idag!


PUSS & KRAM!


Måndag 17 Januari

Heeelluu!

Sitter här och pluggar på lite om "bra mat" som man ska äta, regelbundet, vad som är bra för vad osv, tycker de är både bra, och kul att veta :) Snart börjar "det okända" på tv4+. För er som inte har sett det så handlar det om den andra världen, andar och sånt. Tycker det kan vara ganska spännande att se på, men samtidigt läskigt, ibland blir jag livrädd och får mardrömmar osv :P Även fast jag inte riktigt tror på det..? eller gör jag det? Jag vet inte! Gör du? Vi ska iallafall ta en liten kvällsfika till det, lite frukt, macka och fil och lite te typ :)

Har ätit som en tok idag. Vaknade vid halv nio imorse, slog på tvn.. märkte att det var mitt älskade favoritprogram; vakna med the voice! äntligen har de börjat igen, alltså jag kan känna att jag är lite smått beroende av det programmet, utan det på morgonen, så är det ingen bra start, oftast iallafall! Så jag blev iallafall skitglad när jag upptäckte att det var, så nu kan jag börja ställa klockan efter det på mornarna igen! En kort stund efter att jag hade tittat på det, så ringde Jeanette och prata lite, trevligt :) Sen precis innan 9, plingade det på dörrn.. det var lilla mamma :) morgonpigg som vanligt! Det är ju verkligen inte jag nu för tiden, så det var ett under att jag ens var vaken haha! Det var ju tvättdag idag.. så jag och mamma började tvätta vid 9-snåret, var klara vid 3!! Gissa om det var mycket... fast vi tog det ju lite lugnt också, men inte såå mycket som man kanske kan tro! Annars har vi småpysslat lite och bara umgåtts, vi var iväg en sväng och handlade lite också! Lämna in några trisslotter danne & jag hade fått vinster på.. sen handla mat och lite på apoteket! Det var min dag det.



Morgondagen blir förhoppningsvis lite lugnare, tänkte städa här hemma, sen kanske träna, om jag är pigg :P Men det hoppas jag, för det vart ju ingen träning idag..


God natt!

Nu ska jag hoppa in i duschen tillsammans med älskling, sen ska vi krypa ner i sängen och kolla tv :)

Imorgon blir de o tvätta massa, och umgås med min underbara mamma!


elsa har myspys i soffan

PUSS O KRAM, NATTI NATTI! <3


provar att mobil-blogga :-)

dsc00014 (MMS)

provar att mobil-blogga :-)


Söndag 16 februari

God morgon!

Jag och min älskling har precis ätit en både sen och rejäl frukost här, är proppmätt! Blivit tokig i fil+cornflakes+jordgubbs sylt! och finn crisps :P och mandariner haha! Elsa ligger här bredvid mig i soffan, och snön smälter utanför!

Igår var vi och kikade på en insatslägenhet, en 3a med uteplats. Vore riktigt nice, men eftersom det är så pass många andra som har visat sitt intresse på den, så får vi se hur det blir med den saken, eller om vi ska leta vidare :) Efter det tog vi en promenad i friska luften och handlade lite mat. Gick hem och käkade korv med bröd!

Idag blir det relativt lugnt skulle jag tro. Vila frukosten lite nu, sen skulle Peter komma in till stan lite senare, och vi skulle väl käka nåt tillsammans, får se vad det blir för gött! Söndagar får man iallafall slöa....


Bloggstart, igen!

Ja, som ni ser så är jag tillbaka med bloggandet igen! Jag har inte bloggat sen i början på juni 2010, nu är det helt plötsligt mitten på januari 2011? Det har hänt en hel del grejjer sen dess vill jag lova! Men jag kände iallafall att jag (helt plötsligt) behövde börja skriva av mig igen, om allt nu framöver, så att man kan gå tillbaka och läsa.. minnas :) Så ska försöka bli duktig på att updatera mig om vad som händer nu för tiden.. det är ju mycket stora grejjer på gång här nu :) Men det kan jag berätta mer om sen!

Har suttit och hållt på pillat och grejjat med bloggdesignen nu i flera timmar, medans danne nördar black ops! Jag har ju inte gjort designen själv, men gjort om den en jäkla massa, så att det bättre faller mig i smaken :) Och det var ju så sjukt längesen man höll på med design känns de som!? Så jag hade nästan glömt allt, hur det funkar & så, men till slut löste det sig!


Jag har växt upp lite sen sist va? HAHA!

Ja men nu har jag bjudit på första inlägget på länge iallafall! Förhoppningsvis kommer nästa inom kort :)
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll :)

PUSS & KRAM!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!