fix

Nu har vi precis käkat lite mat här hemma, ska dammsuga och torka av golven, plocka lite och fräsha till mig. Sen ska jag gå över till Sandra och hälsa på katterna som anlände igår! :) myyyyysi!
 
 
see ya!

man down!

är hemma med min skadade gubbe :( Igår tog jag en morgondusch, och när jag kom ut hade jag 3 missade samtal och 2 sms från daniel! Jag ringde upp och han berättade att han var på väg till akuten. eeeeeehhhh???
 
Jag vart ju såklart orolig som tusan, han berättade att han hade fått ett 7 meters järnrör på foten på jobbet och att den har spruckit, benet syntes och att det var blod överallt. De visste inte hur de skulle göra på plats där borta först, så jag irrade runt hemma och väntade på svar, sen cyklade jag full fart dit och kolla hur det var med honom, då hade dom redan sytt ihop foten och lindat in den och gett han stelkramp!
 
stackarn kan ju knappt gå. Såret sitter precis där foten börjar ifrån benet, där man börjer den när man går. Tycker faktiskt synd om honom :(
 
 

9 oktober, 2012

Oppsi! :S

Är verkligen sämst på att blogga nu för tiden alltså!
Men har fastnat för att "miniblogga" nu istället.
Det vill säga - Instagram! Mycket roligt :) 

Vill ni följa mig där? emmaalundkvist @ Instagram
 
Undrar om det finns nån smart grej eller liknande som gör att man kan koppla ihop instagram med bloggen? :) Typ som man kan göra med sitt facebook-konto? Vore ju toppen iallafall! :) slipper man lägga upp dubletter!

Hojta till här om ni vet nå? :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!