Valborg

Det var visst idag :) Jag har jobbat, och det har varit underbart väder stora delar av dagen :) Kommer hem efter jobbet, hoppar in i duschen och är sugen på att åka och handla och laga svingod mat, grilla och dricka vin och ha det mysigt! :) 

Men näe, det gick ju inte.. sambon hade ingen lust med det, var inte alls sugen på att dricka öl, även fast jag skulle bjuda honom.. och tyckte jag skulle gjort det själv. Mhm, han är 25 år och redan pensionär :( Jaha, kul att göra nå sånt ensam? nää.. då vart jag sur och gick och la mig och somna.. vakna vid 19, då vart det hemkörning.. *uhh* och nu har vi precis kikat bb. Tjatade på han om att klippa hans fluff-hår till en frisyr, men även det utan resultat. Lyckat! :O inte min dag idag alltså..

Men men, ja nu är det som det är. Vet inte vad man ska hitta på nu! Har iallafall precis fört över pengar till mitt bil & körkortskonto! kul att se att det ökar där inne :) Snart kan man ta tag i det på allvar ;) Fan vad jag vill ha egen bil och körkort, jag längtar!


Hett tips inför beach 2012 ;)

Är äppelcidervinäger! :)

Rekommendationer för bästa resultat:

1. Drick äppelcidervinäger 3 gånger dagligen och i samband med måltid. På så vis hjälper du kroppen att vitalisera ämnesomsättningen. För att uppnå bästa resultat bör du kombinera detta med motion och en sund kost.

2. Genom att dricka äppelcidervinäger utspritt under dagen blir effekten att du slipper sötsuget under eftermiddagen, du slipper slänga i dig de onödiga kalorier som du annars kanske gör.

3. En smidig metod för att mäta om du behöver gå ner i vikt och på så sätt öka ditt välmående är att titta på ditt BMI (Body Mass Index). Detta gör du genom att ta din vikt och dela den med din kroppslängd gånger 2.

Förutom att äppelcidervinägern hjälper dig att kontrollera din vikt får du:
– En rejäl dos av vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyror samt värdefulla fibrer.
– Hjälp med att sänka GI (Glykemiskt index) upp till 30-35% i kroppen.
– Hjälp med att understödja matsmältningen och stimulera kroppens behov genom att gå till angrepp mot förruttnelsebakterier och andra skadliga ämnen i tarmen.
– Vitalisering av ämnesomsättningen.

Äppelcidervinäger passar även bra i dressing, såser och marinader. Prova annars att späda den med vatten och servera som måltidsdryck.


Här är ett långt utdrag med massor av tips på vad man mer kan ha äppelcidervinäger till!

"Husmorstips":
• Dina grönsaker håller sig fräscha längre om du lindar in dem i en handduk som du stänkt med äppelcidervinäger.

• Blekmedel: Om dina äpplen och grönsaker inte skall bli bruna, stänk lite äppelcidervinäger över dem. Skalade, råa potatisar blir inte bruna om du lägger dem i en skål med äppelcidervinäger och vatten (kan stå till nästa dag).

• Rengöring: Äppelcidervinäger hjälper mot besvärande lukter i ditt kylskåp.

• Äggkokning: Dina ägg spricker inte när du kokar dem om du häller i en skvätt äppelcidervinäger i kokvattnet.

• Neutraliserar: Om något är för salt, tillsätt teskedsvis en blandning av äppelcidervinäger och socker tills smaken är balanserad. Om något är för sött, tillsätt 1-2 tsk äppelcidervinäger för att mildra smaken.

• Tvätta sallad, frukt och grönsaker:
Rester av besprutningsmedel, smuts och ohyra försvinner från sallad, frukt och grönsaker om du tillsätter 2 msk äppelcidervinäger och lite salt när du tvättar dem.

• Fritering: Vid fritering sugs inte lika mycket fett upp om du tillsätter 1 tsk äppelcidervinäger i oljan.


Äppelcidervinäger i kroppsvård:
• Äppelcidervinägern främjar blodgenomströmningen, stärker och fuktar huden och är samtidigt uppfriskande och uppiggande. De flesta tvålar/rengöringskrämer är alkaliska och angriper hudens syraskydd/ fettlager. Istället för tvål, ta ett bad med äppelcidervinäger i, eller smör dig med vinägervatten efter tvätt, för att behålla skyddet.

• Bad: Häll ¼ l äppelcidervinäger i badvattnet och ligg kvar i vattnet minst 15 min. Ett bad med äppelcidervinäger verkar uppiggande och stärker huden.

• Hårtvätt: Tag 1 dl äppelcidervinäger i ¾ l vatten och skölj håret efter tvätt. Håret blir blankt, lätt att forma och din hårfärg framträder mer intensivt.

• Mjäll: Späd äppelcidervinäger med lite vatten och häll direkt i håret efter varje tvätt.

• Naturlig deodorant: Fukta en handduk med äppelcidervinäger och smörj din kropp efter dusch eller bad. Detta hindrar odör, piggar upp och du känner dig fräsch.

• Hudrengöring: När du tar ett ångbad eller ångbastu, täck ansiktet med bomullstussar indränkta i äppelcidervinäger.

• Blåmärken: Hetta upp ¼ dl äppelcidervinäger och ½ tsk salt. Massera lätt in lösningen på blånaderna.

• Spruckna händer: Olivolja och äppelcidervinäger blandas i lika delar och smörjs in i händerna efter varje tvätt.

• Ansiktspeeling: äppelcidervinäger är lämpligt för alla hudtyper. Rengör först ansiktet med mild rengöringsmjölk. Tryck en handduk indränkt med varmt vatten mot ansiktet 1-2 min. Doppa en bit linneduk i ljummet vatten med 2-3 msk äppelcidervinäger i. Lägg över ansiktet och täck med en lagom varm, fuktig frottéhandduk. Låt verka 5 min. Avsluta med att skölja ansiktet med varmt vatten och torka hårt med fuktig frottéhandduk.

• Heshet: Den folkliga läkekonsten rekommenderar 1 tsk äppelcidervinäger och 1-2 tsk honung lösta i ½ glas vatten varje timme, att upprepa upp till 7 ggr dagligen. Så verkar behandlingen: Avsvällande, inflammationshämmande, slemlösande.

• Ledvärk: Den folkliga läkekonsten rekommenderar en längre tids kur där man dricker 1 glas vatten med 1-2 tsk äppelcidervinäger och 1 tsk honung 3 ggr dagligen till måltiderna. Så snart man känner sig bättre kan dosen minskas till 1 glas på morgonen.

• Vid akut artrit: rekommenderas att man 1 gång per timme intar 1 tsk äppelcidervinäger i 1 glas vatten. Detta upprepas upp till 7 timmar i följd.

• Reumatiska besvär: Inom den folkliga läkekonsten har man på detta område nått goda resultat med drycker med äppelcidervinäger. Många människor har erfarenheten att smärtorna avtagit eller helt upphört. Behandling: Varje dag, helst genast på morgonen, dricker man ett glas vatten med äppelcidervinäger och honung. Den som vill kan upprepa detta flera gånger under dagen i samband med måltiderna. Behandlingen bör pågå minst 2 – 3 månader i sträck.
Så verkar behandlingen = Stimulerar ämnesomsättningen, förbättrar cirkulationen och genomblödning, stärker immunförsvaret mot infektioner och allergier, allmänt stärkande, renar kroppen från kvardröjande slaggprodukter.

• Lugnande verkan: Äppelcidervinäger med honung har en starkt lugnande verkan. 3 tsk äppelcidervinäger rörs ut i 1½ dl honung och blandningen ställs övertäckt på nattduksbordet. För att lättare somna tar man 2 tsk vid sänggåendet. Vaknar man igen på natten tar man på nytt 2 tsk.

• Urinvägsinfektion: 3 – 5 ggr per dag intas den sedvanliga drycken med äppelcidervinäger och honung. Den som ofta lider av urinvägsinfektioner bör i förebyggande syfte dricka denna varje dag under längre tid. Så verkar behandlingen: Bakteriedödande, ökar urinproduktionen och förbättrar därmed genomsköljningen av blåsan.

• Övervikt: Äppelcidervinäger stimulerar nämligen ämnesomsättningen i kroppen så att basalomsättningen ökar (den energi som kroppen förbrukar i viloläge för att upprätthålla andning, blodcirkulation, ämnesomsättning etc.) Dessutom har det visat sig att äppelcidervinäger kan dämpa hungerkänslor och godissug.
Behandling: Enligt den folkliga läkekonstens rekommendationer blandar man 3 ggr dagligen 1 glas vatten med 2 tsk äppelcidervinäger och ½ tsk honung och dricker detta i små klunkar till varje huvudmål. När man väl nått sin idealvikt fortsätter man med detta på morgnarna ett tag till.

• Finnar: Man kan flera gånger om dagen badda finnarna försiktigt med ren eller utspädd äppelcidervinäger.


Jag kör på detta nu, har inte märkt resultat än, har ju nyss börjat. Men jag tror på det så får se hur de går! :) Det är ju inte världens godaste, men tänk på en go cider eller vin när du dricker det.. så går det bättre! ;)


Goda nyheter!

Som jag egentligen redan visste om, men endå! :) Jag fick mina provsvar från blodproven hemskickade här om dagen. Och det visade sig vara ..bra *pust pust* !! ;-)

Men det finurliga med det hela är: jag känner mig ju inte sjuk, och vill såklart därför inte ha nån vård, för jag verkligen hatar sjukhus! Och det känns som nån mer behövande kan få den vården!

Men läkarna vill aldrig släppa mig? Nu har detta pågått i över två år! Alla möjliga undersökningar och provtagningar. Annars i mitt liv har jag ju aldrig varit på sjukhus överhuvudtaget! Jag är liksom aldrig sjuk förutom förkyld nån gång då och då.. Nu senast till exempel, då trodde jag det var slutet på mina besök. Hon skulle kolla blodtrycket (höger 120/80 & vänster 130/70)

Då var de lite för stor differens, hon började (helt random) klämma på mina fötter, och kände inte pulsen uppepå den vänstra foten. Hon vart därför så orolig.. Och visste inte om hon var dålig på att känna den, eller om de var foten som var knas helt plötsligt? Hon ville därför skicka mig vidare "för säkerhetsskull" till en undersökning hos en kärlkirurg?! :O Dagen efter vårt möte ringde hon upp mig och berättade att hon hade funderat på mig.

Vart kallad på blodprov, där dom tog massa blod ifrån mig, uuuhhh för nålar! :( Där det visade sig vara test för reumatiska sjukdomar? Men hallå! Jag har ju liksom inte ont i varken leder eller kropp?? Finns inte i släkten eller nånting! (Jag är verkligen ingen läkare, men hade de inte varit bättre att kolla typ en sån enkel grej som vanlig kolesterol istället? :S)

Tur att testen visade sig vara bra iallafall! :) även fast jag innerst inne visste svaret, så blir man ju lite nervös? :S men nu har jag iaf bara ett besök till kvar, kärlkirurgen i Västerås. För att kolla så mina blodkärl sitter där de ska och fungerar som de ska haha ;-) inget jag ser fram emot! Men då borde allt vara avbockat ifrån min "för säkerhetsskull's listan" tycker jag :-)

Förrutom en grej då, ska upp och se om min cysta på äggstocken finns kvar imorgon förmiddag. Den upptäcktes för ca 3 månader sen. Hon tyckte vi skulle vänta och se, efter en specialkur jag har haft. Hoppas på att den är väck, annars blir det ny tid för att ta bort den med! :( MEN annars, så är jag frisk som en nötkärna :-D

Näääää fii fan.... slutpratat om sickness!! De är inte ett dugg kul :-D sorry! men jag vart tydligen tvungen att skriva av mig..


De kommer iallafall ett bra tips efter detta inlägg! ;-)


Dagens köp:

Hallå!

Idag har det varit en växlande fin och regnig dag, april väder? :) jag började med "sovmorgon" även fast jag var uppe vid sju, haha. Men jag börja inte jobba förrns 9.30! Och innan dess höll jag på i tvättstugan. Och där emellan dök mamma upp också. Hon var och lämna in bilen på opel-verkstan så var bil lös! :)

Jobbade bara cirkus 2 h idag, var flytthjälp åt chefens dotter idag, så det vart mycket spring i trappor - bra för baken! ;-) efter de vart de fika och sen hem till mamsen! Då vart de kaffe och hembakade bullar, haha! Mindre bra för baken... :(

På eftermiddagen tog vi en promenix för att hämta upp bilen. På vägen hem kikade vi på jysk, h&m och ica maxi!

Så det vart en balconette bh på h&m, och lite bra-att-ha-grejjer på ica :-P

Nu håller jag fortfarande på med tvätten, men snart klart! :) sen blir det lasagne och baguette!


Fixat!

Oj! Inlägget innan skulle ha publicerats imorse :P så de kan bli!

Jaja, jobbade till fyra idag. När jag kom hem bytte jag direkt om till andra kläder och sprang ut i trädgårn och börja röja! Det kliade i fingrarna, så jag kunde inte låta bli.

Såå himla skönt att riva bort allt gammalt och visset, kratta ihop massa löv och mossa, klippa ner buskar och rensa! Jobba på rätt snabbt, och helt plötsligt hitta jag ett fågelbo mitt i rabatten?! :P det måste vara från änderna som brukar vara nere vid ankdammen. Vilka gör annars ett litet "bo" på marken och lägger två stora ägg? Men dom ska väl inte lämna äggen? Iofs var ett ägg trasigt :( men de andra var helt!

nu är de finare iallafall :) vid åtta var jag klar, för den här gången! Sen in och laga mat, äta, duscha och prata i telefon.

(före&efter bilderna kanske inte vart superbra direkt. Allt ser ju så tråkigt ut nu innan de grönskar)

Nu ligger jag i sängen och kollar på bigbrother. Ska snart slockna, jobb imorgon! godnatt :-)


Tisdag 17 april

Hallo! :-)

Sitter på jobbet och dricker kaffe, väntar på att få börja jobba :-) idag är vi 3 st. Vi ska spola rent en kylare (ett tjockt rör, men massa små rörgångar inuti) med högtryck. Det luktar gamalt akvarievatten och är brunt :P

Efter jobbet ska jag klippa daniel, för det lovade han mig att jag skulle få göra idag! Så trött på hans fluff. Så idag ryker det.



Sen tänkte jag på en annan sak. Det är en fråga till er, mina käära läsare! Vad tycker ni är det roligaste att läsa om här som jag skriver? Och vad är tråkigast att läsa om?

Kort och gott: vad vill ni läsa mer utav? Något jag redan skriver om ibland, eller nåt helt nytt och annat? :) Säg bara ärligt vad ni tycker.

Bättre dålig respons än ingen respons!! ;)


Trädgården

Åh, jag sitter och planerar och räknar på trädgården inför sommaren! :) Kommer bli så bra :) men dyrt och en hel del jobb.. men de är som det är :P

Först och främst ska jag börja med att riva bort allt gammalt och visset, samla ihop all skit och åka till tippen. Sen köpa lite nya perenner och ätbara växtligheter och plantera ner det!

Sen ska det vattnas på marken nedanför köksfönstren, grävas ur, ösa på sand, få det rakt, lägga på ogräsduk och sen lägga platter på en ganska stor yta, så att man får en till uteplats där :) där ska det byggas både en grill och egendesignade utemöbler i trä som sen ska målas vitt, som jag hade tänkt skulle stå där! :) 

När det är klart så tänkte jag även köpa utemöbler att ha i mitten utav trädgården, i rundeln under den nya paviljongen jag ska också köpa och sätta upp där. Det är vita stolar och bord och en svart stål/rottingställning med vitt tak på. Sen ska det dit lite lampor och grejjor där under!

Ja ni hör ju själva, listan kan göras lång :) men jag tror att det kommer att bli kanonbra!


Söndag 15 april

Jahapp, redan söndag. Rolig helg man har haft.. legat som en levande död! :P
Känner mig ju bättre, men inte bra som de ska.
Därför tänkte jag prova mig själv o se hur pass på alerten man var idag, 
med att fixa smuts tvätten, men när jag kommer ner är det upptaget, så det sket sig.

Kylskåpet ekade, därför testade vi med att åka och handla mat istället,
och då kände man hur opigg man var! Vart anfådd såfort jag rörde mig.. uhh :,(
Så jag är hemma imorn och MÅSTE bli frisk, jag pallar inte dega mer!

Mycket mer har det väl inte hänt idag förrutom det.
men vart en liten pratstund med jeanette i telefon idag, lite över 2 timmar :)
haha, tiden bara rinner iväg!




Näe nu ska jag kolla på bb live och dricka grönt té! :)

Nostalgi

Hittade några gamla bilder :)


pappa & jag :)


äggfrukost på norsk semester!


jag åker skateboard me pappa!


mini-jag!


stolt för gluggen ;)



Sen var jag inte lika liten och oskyldig längre! jag i mitt finfina flickrum :)


Lärde mig även bädda sängen tydligen!


haha.. ja herregud!


där var man långhårig & mörkhårig!


mitt skitiga gamla sommarjobb ;)


och vips så tog vi studenten!!


bror, far & jag :)


lugg!


igen!


i daniels gamla skrutt ungkarslya!

mer nostalgi finns här!


H&M

Vi får ju inte missa H&M nu. Haha, kanske slutar med att jag går igenom de flesta nätbutiker? ;)
Men vad gör man inte när man inte har energi att göra annat!

Första avdelningen: SKOR!



Åh, jag tycker dessa sandaletter var för söta alltså! Dom är dina för endast 299:-
Finns som ni ser i antingen vitt eller svart. Platå fram 2,5 cm, klack 11 cm.






(Dessa skor har jag ett par i vitt hemma, riktigt snygga, men kvalitén är halvdan TYVÄRR:()
Ett par sneakers i textil med resår i sidorna. Gummisula.
Finns i vitt, grått och svart. 129:-




Ballerinaskor! Dessa finns i de flesta färger, söta som socker!
och riktigt bra pris! Endast 99:-




Ballerinor igen! Denna gång i virkad spets, kanonsöta :)
Finns även i rosa och gult. Endast 129:-




Ett par klassiska platåpumps i läderimitation.
Platå fram 2,5 cm, klack 11,5 cm. 249:-



Ett par kilklackssandaletter i läderimitation med metallspännen.
Platå fram 2 cm, klack 10 cm. 249:-



Håller ni med om att det var snygga skor till grymma priser? ;)

Gina tricot

Japp, nu tänkte jag visa upp lite snyggt ifrån Gina tricot.
Alla bilderna är klickbara, så du skickas direkt till det plagget på deras hemsida när du klickar! :)


Underkläder:

För inte så längesen, så köpte jag en underbar bh ifrån just gina tricot! 
Samma som bilden ovan, skitsnygg färg
(man ser brun ut fast man tyckte man var blek innan;))
plus att den även är väldigt skön!
Finns i massa andra fina färger också, så jag ska nog köpa fler. 129:-


Finns även trosor i samma färg,
så de kanoners passar ihop! 59:-


Toppar/överdelar:


Hallonröd superfin top, den är öppen i ryggen
och finns även i vitt! 249:-

Skitsnygga basplagg!
Finns i mängder utav färger
och ser riktigt sköna och svala ut till sommarn ;) 99:-




Fint svartvitt randigt knytlinne! 79:-


Klänningar/tunikor:

Jättesöt klänning i vit spets! 199:-



Jeans/underdelar:

Riktigt snygga trashiga jeans,
vore super snyggt med t.ex en vit top i spets till detta? 399:-



Fräscha svarta byxor med snygga detaljer till fickorna fram,
och på sidorna av vaderna! Går att matcha med det mesta. 599:-


Tyvärr, måste jag säga. Så har de inte alls mycket utav deras kläder uppe på hemsidan. Så vill man shoppa loss så måste man helst gå till någon utav deras fysiska butiker. Det är synd!

vero moda

sitter och slösurfar lite och tittar på kläder.
Vero moda har fått in bra mycket snygga klänningar!!

Har knåpat ihop "några" kollage, så titta här bara:


Lika snygga alla tre .. fast vit och orange är nog snäppet roligare!


den vita vinner!




snyggast: den beiga helt klart, sen svart, sen grön/turkos!



den vita, helt klart - till sommarbruna ben!


vitt vinner, igen ;)


lika fina båda två!



jättesöta! men .. till och med den här smala tjejen ser på smällen ut i denna?
så hur skulle en själv se ut i den då :O



rött är sött!


som sagt. Allt hittar du här!

zombie

satan vad jag har sovit dåligt inatt, igen. Kunde inte somna förens efter 5 snåret imorse, vaknade vid 7, somna om efter ett tag, vakna vid 9, somnade om efter ett tag igen och vakna kvart i 10, sen dess har jag varit vaken. Jag är ju liksom hur trött som helst, men det går inte! Hade ingen röst imorse heller. Halsen är trasig :( Åh vad jag hoppas att detta försvinner snart. Men en bra sak är att febern har sjunkit nu, så är väl påväg åt rätt håll iallafall! :)

Har nyligen fått i mig lite frukost. Supergröten med äpplemos och kanel, leverpastejssmörgås och en kopp kaffe! så nu vart jag mätt och belåten!
 
Efter frukosten har jag nu betalat min första räkning från min prenumeration av tidningen Iform! Fick ett samtal om ett erbjudande för några veckor sen, så kunde inte tacka nej :) Dessutom får jag ett par träningstights snart, blir en överraskning att se hur dom ser ut! Hoppas jag kan använda dom snart också, vill ut och gå låångt. Tidningen är iallafall riktigt bra, de står en massa intressanta grejjer i den! Inte bara om träning, utan om hälsa i allmänhet och mycket smarta tips :)


Hello

Har ju inte blivit mycket skrivande här sen sist! :O Men har vart lite annat som prio.
Men jag börjar väl där jag slutade sist, så det blir lite ordning igen :)

I torsdags (skärtorsdag) så jobbade jag och en till på meag, skylttillverkningen till 16, och kl 17 skulle vi mötas upp för det vankandes firmafest! Gasen i botten! Började på bowlingen och spelade väl i en timma typ. Sen käka vi buffé - och hade hela restaurangdelen för oss själva (som tur var kanske? haha) god mat, fri bar, kul sällskap och massa skratt så man fick ont i magen! men de stängde tydligen redan vid tio, då skulle vi gå vidare men fastnade vid "slagmaskinen" där man ska slå på en boxsäck som mäter styrkan på slagen, ojoj! Efter det gick vi vidare till bishops och även där väntade fri bar :) och dom stängde redan vid 1? så då kollade vi om hantis hade öppet, och de hade de ju, men det var 2 pers där så det sög ju totalt! Då vart de taxi vidare hem till jacob på efterferre och drack cp-rosé hihi :D
En bild ifrån den kvällen:


Fredagen var man ju rätt sliten, men det var dax för middag hos svärfar, vi käkade tonfiskkotletter med råstekt potatis med sås och sallad, mumma! och efter de satt jag och svärfar i varsin ände i soffan och snarka! Daniel var väl inte så nöjd..

Lördagen var det påskmiddag ute i Valskog hos svärmor & micke, och hon lagar ju alltid så mycket mat så man rullar ju hem efteråt :P men där somna daniel och peter i varsitt hörn istället.. sen när vi kom hem igen vart jag skitsugen på vin och göra nåt jävligt kul, men det gick åt pipan. Hade bara whisky och glögg hemma, inte bra. och daniel var ju fastklistrad framför den där datorjäveln! :O så tappa ju peppet..
bilder från lördagen:



Söndagen åkte Daniel, hans bror och julle och fiska i villingsberg så jag var ensam hemma från 06. Undrade vad man skulle hitte på, men då kom mamma och lasse och hälsa på med påskägg vid 13 taget :) så hade ju sällskap nästan hela dagen endå.

Måndagen var väl allmänt lugn, tror jag? Kommer fasiken inte ihåg vad jag gjorde då? :S

Tisdagen var det dax att vända på dygnet, försöka sova så mycket som möjligt på dagen och nattjobba med syralossning 18-06! det regnade hela tiden men gick fint! :)


Onsdagen
var det samma veva, syralossning mellan 18-06, men gick mindre fint denna gång.. svullna halsmandlar och feber smög sig på.. inte konstigt att jag kände mig så trött. Så hela torsdagen låg jag typ dödsjuk, med 39,4 graders feber och frossade, med muskel och ledvärk (som jag alltid får samtidigt som febern kommer) och ont i preciiis hela kroppen! fyfan va sur jag vart.. missade ju en jobbdag idag också ååh! och inte är jag frisk nu heller, men iallafall lite piggare nu, har sovit rätt mycket under dagen, men inatt sov jag inget vidare, upp på toa eller vaknade gråtandes (?) av mardrömmar hela tiden, och var helt förstörd alltså :( tur att det är helg så jag kan passa på att friskna till så att jag kan jobba på måndag igen, annars blir jag tokig! :(



mer än så har det väl inte hänt, tror jag :)


nu ska jag ta min kvällsranson av kan-jang, ipren och några halstabletter...

Onsdag 4e april

Åh, jag vet inte om det är månen jag ska skylla på idag, eller om de är min rygg? :@ Jag kan iallafall inte sova, fast jag är trött som själva fan! Gör därför ett inlägg i hopp om att bli sömnig? :)

Igår vart det som sagt jobb, i inte mindre än 15 timmar (!) upp kl 06, var på jobbet till 07, var hemma vid 22 taget. Då var det bara att duscha, äta och gå och lägga sig.. och hemmet var ett bombnedslag typ - yeey :O jag kan INTE koppla av då.. Men men! Vi höll på med den stora kompressorn igen - från 65. Allt ska skruvas isär, plockas och travers'as iväg och bort me all tätmassa all over, de ska putsas, gnuggas med aceton/industricleaner och slipas. Hissa ner en liten gubbe där i som fick dammsuga i cellskräcks utrymmena, butsa bultar, tejpa och på med ny tätmassa och sen typ tusen grejjer till :) men de är kul!

Sen var jag uppe kl 06 idag igen, och iväg till ett annat företag och då packa in en jäkla massa skylt och diverse andra grejjer till banverket, vi hade ett jäkla tempo idag, jag och nya kollegan! Måste ju visa hur de ska gå till ;) haha! Nerå, men vi jobba faktiskt på som sjutton!

Och de får man sota för nu känner jag :/ vi stod på varsin sida av ett stort bord och plasta in, och de va knappt så man nådde så vi har stått på tå och sen typ legat med överkroppen emot bordet och armarna utsträckta till max hela dagen för att få ihop de :p rulla ut plast, lägga på en stor skylt, vika in kanterna fint runt om, tejpa fast de, och lägga på pall - och börja om! Snacka om tjatigt efter några hundra st? :p men de rulla ju på. Vi ska fortsätta me de imorn igen, fast lite andra varianter!


Mjo, vart de ett intressant inlägg nu? ;)


Nu börjar bygglov på 4an, ska väl titta på de med ena ögat och försöka sova nu! :-) wish me luck?!


Hörs imorgon!
Natti natti :-)


Mys

Efter att jag kom hem, runt 6-tiden. Så slängde jag av mig alla kalla kläder och tog en lååång varm skön dusch :-)

Sen började jag med maten och fixade med levande ljus :-) sen lugna puckar i soffan! En stund senare smälte jag choklad i vattenbad och hällde upp två paket jordgubbar i en skål som vi då doppade i chokladen! :-) Mmmm gottis!

Nu är de big brother :-)
Och imorn äre jobb!

Hörs sen!


Heldag i Örebro

Träffade upp lilla mamsingen vid Örebro C strax innan tio imorse.

Vi strosade runt på stan och kikade lite. Hittade på bra pryls: två jättesöta klänningar, en skinnjacka, strumpbyxor och läppbalsam i intressanta smaker :-)

Vi hade de supermysigt, förrutom den dumma kylan! :-(

Senare åkte vi vidare ut emot Marieberg, där hittade jag ingenting alls.. förrutom på ikea då, men där hittar man alltid nåt? ;-)


On the road

Tjosan!

Sittter på tåget mot örebro! :-) ska bli skoj, längesen man var där nu :-)

det var svinkallt ute idag, även fast solen är framme?

Jaja, vi hörs senare! :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!