Mycket roligt dygn

Tänkte uppdatera vad som hände i gårdagen, för igår lyckades jag äntligen få danne att vilja ha den där köks-taklampan! Det är en silvrig spotlight. (Innan hade vi en lampa med tre hängande glaskupor med olika vikter så att man kan ställa in höjderna på lamporna.) Han kopplade även ihop spotlighten och borrade upp den med, inte illa! Min handy-man! ;) och det vart grymt mycket snyggare nu än hur det var.

Vi gjorde rent akvariumet igår också, bytte vatten och gjorde rent pumpen och rensade lite vissna växter med mera. Så nu är det i topp-skick med. Vi tvättade Elsa också (vår lilla kisse. Hon är 75% Helig birma och 25% perser.) hon fick en varmt och skönt bad och schamponering, skööönt! sen föna och kamma, hon blev såå fin och luktar - nej, doftar(!!) så gott nu hihi. och det vart även lite mer pyssel i hemmet...

Vi gick in och la oss i sängen vid 23 ungefär, låg och kollade på teve, pratade skit oså. Vid 01-tiden började det bli jobbigt, ingen av oss kunde somna. Danne frågade vad vi skulle göra. Då kom jag med förslaget att vi skulle gå ut och åka pulka(!!). Det snöade ju massor? ;I Han kollade på mig som om jag vore en idiot först och trodde jag skämtade tihihi. Men sen gick han med på den idén och vi drog ner i källarn, lånade grannens pulka och knalla iväg till backen. Klockan var då ca 01?! hihi vi hade iallafall backen för oss själva! och jag lovar det var huur mysigt som helst! Sen gick vi hem och bäddade ner & värmde oss & kollade på skräckis, somnade ungefär vid 5-taget imorse, så vaknade vid 11. Idag har det inte hänt så mycke. Tagit det lugnt, var och handlade lite needs & frukt & gott tills kvällen, storstädat ätit mat, kollat Let´s Dance osv :)


Hörs imorn!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!