Västerås

Ja igår var vi i Västerås. Jag, danne, dannes pappa & dannes bror. Vi var till Media markt, kollade på en bil som peter skulle köpa, sen åt vi buffé och lite sådära :)

Danne fick sin födelsedags present av peter i efterskott (blu-ray filmer) som han fick själv välja på Media markt. Det vart några bra filmer faktiskt. Vi hann kolla på tre stycken. "Beck - stormens öga" och "9" - en tecknad film om en trasdocka som vaknar upp till en öde värld. och "Shrooms" en film om ett gäng ungdomar som ska campa ute i naturen i Irland (tror jag) och de ska äta magic mushrooms. Och de får massa hallucinationer - det blir en massa kaos. Väldigt läskig film var det!

Sen gjordes väl det inte så mycket mer den söndagen. Var nära att frysa ihjäl tror jag. Gud vad kallt det var igår, och kallare lär det ju vara ute idag... -27 liksom! och igår, konstigt nog, var det bara -15!

Idag är det dags att städa igen, rörigt som faen här hemma nu. Vi har bäddat ute i vardagsrummet. På golvet. Med bäddmadrassen från sängen och 2 täcken över, sen två täcken att ha på sig och 4 kuddar - as skönt! Men allt här hemma står ju huller om buller.

men men, hoppas de blir en bra dag iaf. CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!