Fara & flänga

Helgen:

I fredags
vart det middag hos mor & Lasse. Underbart gott :) de hade lagat 3 rätters: skogssvamptoast med halloumi och dadelvinäger, torskrygg med sås av bl.a purjolök räkor m.m, eget potatismos med broccoli, vitlöksbröd, sallad med färsk frukt och efterrätt smördegsäppel pajer med hemmagjord vaniljglass! Mmm :) tre apor & öl till det :) Så vi sov kvar där.

På lördag morgon
åkte vi med Daniels far till Örebro, marieberg för julklappsjakt! Stannade i Arboga och käka på dinners. Jag åt lax med bakad potatis, sallad bröd och julmust. Efter det åkte vi vidare till dollar store. Hitta lite grejor! Sen hem och sov middag ett litet tag och därefter ut till kolsva. Kollade på byns mest julljuspyntade hus! Jäklar vad många lampor de har alltså! Avslutade kvällen med film och gottis hemma!

Idag söndag
Imorse (som de flesta säkert känner till) så snöade det faktiskt i köping. Men de låg inte kvar särskilt mycket. Elsa vart såå intresserad av vad som hände utanför fönstret, typ "men titta, titta de är nå som kommer ner!!" haha :)

men senare efter frukost så åkte vi till Västerås och kikade mer julklappar, vart inte så många så ska göra ett nytt försök nästa vecka :) åt på burger king och vart svettmätt! Orka inte äta upp så gav Daniel resterna ;) sen åkte jag Peter och Daniel hem, de spelade (de vann 4 lax) och jag slog in julklappar med mera :) de börjar ta sig under granen? sen kom Heikki på en kopp kaffe och jag lagade 3 par brallor och planerade julhelgen!

Nu kollas det på Beck i soffan med levande ljus, myspys :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!