Torsdag 1 September

svejs!

Tydligen är det höst idag. Med tanke på datumet, 1a september.. phew va deppigt!

kom precis ut ur duschen, och har satt på mig mysepyse tröjan! ;) Har haft besök av svärmor tills nu för ett tag sen, och danne åkte iväg och skulle möta upp nån kille från sthlm som kommer med nån korall, eller ne anemon, till saltvattensburken, yeye..

Vart inte som planerat på jobbet idag heller, var ju tänkt att vi skulle köra till 18 ikväll, men nje det vart 16. Kemdräkterna vi har på oss, är inte tillräckligt bra :/ Dom håller tydligen inte tätt vid ansiktet upptäckte vi. Vi alla fyra fick fosforsyra på oss idag när vi var inne och körde.. på halsen och precis vid hårfästet i pannan fick jag. Sved och brände som in i h*lvete! men det har lugnat ner sig nu iaf, kvar vart några små hål på halsen.. :( Som tur är, är syran inte koncentrerad.. gud vet vilka skador vi hade fått på oss då? :O dessutom är den ju ännu mer utspädd nu, eftersom vi "skär" med högtryckstvätten så de stänker åt alla håll och kanter, och det var det som läckte in. Materialet är så pass hårt i botten på sisternen så det är som torkad blålera, fast segare, och ju högre upp mot "ytan" vi kommer desto segare blir matrialet! Det högst upp är relativt mjukt men tungt, tjockt och segt, och det längst ner mot golvet är hårt som tusan, och segt.



Så imorgon ska dom ha möte och en "säker-jobb-analys" om detta. Så vi börjar igen med det på måndag, med förhoppningsvis ny, bra utrustning :) Så imorgon ska jag istället åka till Hallstahammar och jobba på misab, mellansvensk industrisanering AB. Första gången jag blir där imorgon då, dom är tydligen lite "anti" att anställa tjejer, jag vet inte om dom tror att vi tjejer inte kan, orkar eller vill skita ner sig eller arbeta hårt. Men nu ska dom allt få se! ;) Vet inte riktigt vad de blir för uppdrag, men det visar sig :P

Kommentarer
Postat av: Mamma
2011-09-12 @ 20:57:23

Emma borta..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!